articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Cu Fatum Grup iti desfasori munca in siguranta

Cu Fatum Grup iti desfasori munca in siguranta

🕔03.Sep 2013

Ti-ai deschis o firma, insa pana in momentul infiintarii ei nu ai luat in considerare si faptul ca trebuie sa faci instructajul tuturor angajatilor tai? Nu stiai acest lucru sau ai omis din prea multa graba si din cauza volumului mare de munca pe care a trebuit sa-l depui ca sa-ti incepi activitatea? Cauti cat mai urgent o firma care sa desfasoare servicii de sercuritate si sanatate in munca? Doresti ca toti angajatii tai sa fie cat mai bine instruiti, sa stie ce sa faca in caz de incendii sau in cazul accidentelor la locul de munca? Ai cumparat echipamente de protectie pentru toata lumea? Stii cat sunt acestea de importante si ce amenzi se platesc daca nu respecti legile in vigoare?

O companie care te poate ajuta sa implementezi servicii de securitate si sanatate in munca si in firma ta se numeste Fatum Grup. Aceasta companie este din Timisoara, iar din 2007 – anul infiintarii – si pana acum, a devenit un veritabil expert in domeniul protectiei muncii, dar si in prevenirea situatiilor de urgenta.

Daca nu vrei sa ai mari probleme in firma ta si daca vrei sa eviti plata unor amenzi usturatoare chiar acum la inceput de drum, ai face bine sa te aliezi si tu cu Fatum Grup si sa beneficiezi de serviciile unei echipe bine pregatite!

Muncesti? Asigura-te ca faci totul ca la carte!

Chiar daca acum esti patronul unei companii pe care o visezi de succes, cu siguranta, inainte de acest eveniment ai lucrat si tu, la randul tau, pentru patroni. Iti mai amintesti de momentele cand, undeva in timpul anului, venea un domn sau o doamna si iti facea instructajul? Mai tii minte ce continea acest instructaj?

In mod sigur este vorba despre instruirea personalului si aceasta isntruire se face prin instructaje periodice si generale si au legatura cu securitatea si sanatatea in munca sau, mai pe scurt, ti se facea protectia muncii. Protectia muncii se face in functie de fiecare tip de afacere in parte. Instructajul celor care lucreaza intr-un magazin alimentar difera de cel realizat pentru cei care lucreaza in constructii.

Instruirea personalului presupune o serie de actiuni dintre care trebuie amintite urmatoarele: se intocmesc si se completeaza fise pentru fiecare angajat in parte cu privire la protectia munctii, instruirea propriu-zisa se face foarte dinamic pentru ca informatiile sa fie bine receptionate, se fac si exercitii practice si se organizeaza cat mai eficient toate activitatile de la locul de munca, astfel incat personalul sa devina constient la maxim cu privire la securitatea si sanatatea lui din timpul muncii.

Pe langa toate acestea, o firma ce se ocupa de SSM mai trebuie sa realizeze si un manual de SSM, documentatii SSM si sa efectueze coordonare SSM pe diferite santiere.

Din respect pentru angajatii tai, alege Fatum Grup!

Daca ai nevoie de o firma care sa desfasoare servicii de securitate si sanatate in munca nu ezita sa iei legatura cu Fatum Grup din Timisoara.

Aceasta companie este specializata in prestarea unor servicii de exceptie, iar clientii o pot confirma.

Fatum Grup respecta intotdeauna standardele europene, reusind sa le adapteze oricarui context sau situatie in parte. Aceasta inseamna maiestrie in SSM!

Daca ai nevoie de servicii de securitate si sanatate in munca, ia legatura cu firma Fatum Grup. Pentru informatii suplimentare, apeleaza numarul 0256-487.773, 0730-123.033 si 0722-241.920 sau trimite un e-mail pe adresa contact@fatumgrup.ro.

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

In continuare, poti citi un articol interesant despre tobogane copii.

Similar Articles
Bătrânica amendată că mergea prea încet pe trecerea de pietoni

Bătrânica amendată că mergea prea încet pe trecerea de pietoni

Bătrâna de 81 de ani, amendată că nu a reușit să treacă strada la verde

Cod Galben de furtuni, vijelii și grindină în România! Care sunt cele mai afectate zone

Cod Galben de furtuni, vijelii și grindină în România! Care sunt cele mai afectate zone

Se întoarce vremea rea pe teritoriul țării. Vijeliile, furtunile și grindina vor schimba vremea în România.

Sisteme de supraveghere video

Sisteme de supraveghere video

Ofertele pe care le au firmele ce comercializeaza anumite sisteme de supraveghere video cu ajutorul

Sisteme alarma Bacau

Sisteme alarma Bacau

  Daca vreti sa va simtiti in siguranta in propria casa sau vreti sa stiti ca

Sisteme de alarma profesionale

Sisteme de alarma profesionale

Sisteme de alarma wireles sunt considerate ca facand parte din gamele profesionale de profil. Produse in