articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Cu Agni Mundi afli totul despre atacurile energetice si paranormal

Cu Agni Mundi afli totul despre atacurile energetice si paranormal

🕔06.Sep 2016

Poate ca ati auzit persoane vorbind de atacuri energetice si nu le-ati crezut pana cand nu v-ati confruntat cu o asemenea situatie. Atacurile energetice se manifesta prin izbucniri accidentale de furie, rautate sau invidie si sunt trecatoare. Aparent, sunt incidente minore, insa acestea pot lasa urme asupra dumneavoastra. Iata de ce, este important sa va documentati cu referire la aceste fenomene care exista si au loc mai des decat am crede, iar Editura Agni Mundi este solutia ideala.

Aceasta librarie online va intampina cu o multime de carti si autori ce trateaza partea spirituala a vietii noastre, printre care si atacurile energetice. Mai exact, puteti comanda cartea numita „Atacurile energetice privite din perspectiva sufletului” de Dr. Joshua David Stone si puteti descoperi cat mai multe informatii despre aceasta tema. Tot aici mai puteti opta si pentru alti autori, precum Sherrie Dillard. Aceasta autoare abodeaza spiritualitatea si este o adepta a Gandirii Noi, fiind profesor terapeut de peste 30 de ani.

Sherrie Dillard considera ca toti oamenii au puteri paranormale pe care trebuie sa le descopere si sa le inteleaga, ca mai apoi sa poata atinge aceasta stare de fericire si liniste. Pentru a intelege mai multe, puteti comanda cartea autoarei „Si tu poti fi medim”, lectura fiind pe placul oricarui este destul de interesat sa incerce un alt tip de abordare a existentei noastre.

Despre atacurile energetice si autorii Agni Mundi

Sunteti iritati si nelinistiti fara un motiv anume? Seara nu va puteti odihni , iar noaptea va este tulburata de tot felul de cosmaruri? Daca va regasiti in aceste situatii si mai simtiti si o stare de oboseala aparent inexplicabila, inseamna ca puteti fi victima unui atac energetic. Mai precis, atacurile energetice provin din rautatea si intentiile nu tocmai bune ale unor persoane pe care le-am deranjat in mod voit sau neintentionat. De aceea, este important sa stiti cum sa actionati pentru a va readuce linistea psihica si cum sa preveniti aceste situatii neplacute.

La Agni Mundi nu aflati informatii doar despre atacurile energetice, ci si despre cum puteti fi medium, datorita cartii scrise de Sherrie Dillard. Aceasta autoare a inteles cat de puternica este intuitia omului si cum aceasta poate activa intelepciunea si divinul. Fiind adepta a miscarii denumite Gandirea Noua, aceasta considera ca orice poate fi vindecat cu ajutorul mintii, intrucat gandul este cel mai puternic instrument pe care il are omul. Sherrie Dillard impartaseste toate invataturile sale in cartea disponibila online la Agni Mundi, asa ca nu trebuie decat sa o comandati.

Afla mai multe despre Sherrie Dillard si atacurile energetice

Agni Mundi este o librarie online care va intampina cu o multime de opere si autori mai putin cunoscute publicului larg. Printre autori se afla si Sherrie Dillard, Ana Holub, Debi Chestnut, Djuna Wojton, Melissa Alvarez etc. De asemenea, aici puteti gasi carti ce vorbesc despre atacurile energetice si cum puteti sa va feriti de acestea. Pentru mai multe detalii, accesati www.agnimundi.ro!