articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Credit IFN de la ConcordiaCapital

Credit IFN de la ConcordiaCapital

🕔01.Sep 2016

Concordia Capital este o institutie financiara nebancara, adica un IFN. IFN-urile sunt institutii nebancare financiare care ofera microcredite destinate dobandiri satisfactiei clientiilor care necesita finantare.

IFN-urile sunt institutii nebancare, insa ele ofera aceaiasi incredere si seriozitate pe care o ofera orice alta banca, fiind la randul lor acreditate de catre o banca.

Concordia Capital ofera credit ifn pentru oricine are nevoie si intocmeste cerintele necesare. Fie ca ai nevoie sa termini un proiect, sa renovezi locuinta sau ur si simplu vrei sa mergi intr-o excursie la noi poti apela cu usurinta.

Concordia Capital isi desfasoara activitatea in Bucuresti si Sibiu de peste 18 ani, cu un capital de peste 900.000 lei. Suntem acolo pentru dumneavoastra in cele mai dificile si sensibile situatii, dar ne place sa fim aproape de dumneavoastra si in situatiile fericite, fara sa fiti nevoiti sa indepliniti criterii drastice, oferindu-va un credit ifn care sa va satisfaca nevoile.

Un IFN nu poate incepe activitatea fara a fi acreditat de la Banca Nationala a Romaniei, iar acesta este supravegheat de BNR pe tot parcursul activitatii sale.

Daca ati implinit 18 ani si aveti venit stabil in ultimile 3 luni, justificabili in acte, in functie de alegerea facuta veti avea nevoie si de alte documente in vederea eliberarii unui credit ifn.

Prin urmare pentru angajatii cu carte de munca sunt suficiente pentru acordarea unui credit ifn adeverinta de salariu si fisa fiscala. Pensionarii pot beneficia de credit doar cu talonul de pensie, dar acesta sa fie ultimul primit.

Persoanele fizice autorizate au nevoie de mai multe documente in vederea obtinerii creditului, autorizatie de libera practica, certificatul de inregistrare fiscala ( CUI ), registrul de incasari si plati pe ultimile 3 luni, dar si decizia finala de impunere pe ultimul an.

Acestea sunt cele mai uzuale forme de venit cu care lucram, insa mai sunt si alte forme pe care le luam in considerare. Afla de la inceput ce documente sunt potrivite pentru tine si numai pierde timpul!Aplica online pentru un credit ifn – www.concordiacapital.ro !