articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Creatorii de imagine – De ce sa recurgi la publicitate prin colantarea vitrinelor ?

Creatorii de imagine – De ce sa recurgi la publicitate prin colantarea vitrinelor ?

🕔12.Nov 2013

In zilele noastre, datorita concurentei serioase prezenta in toate domeniile de activitate, este cert faptul ca nu te poti evidentia pe piata fara o publicitate profesionala sau fara apelarea la produse promotionale de calitate si, in acelasi timp, cat mai ingenioase. Serviciile promotionale si necesitatea de promovare-publicitate, au devenit in ultimii ani servicii de importanta majora pentru multe companii din Romania. O astfel de tehnica publicitara este si cea reprezentata de colantarea vitrinelor cu folii autoadezive de diverse tipuri. Astfel, daca vrei sa iti faci afacerea cunoscuta, daca vrei sa fii recunoscut de clienti, daca vrei sa iti promovezi produsele si serviciile corespunzator, nu ezita sa apelezi la colantarile de geamuri și vitrine efectuate de firma Traditional prin intermediul echipei Creatorii de imagine din Bucuresti.

Indiferent de anotimp, geamul sau vitrina unui magazin reprezinta primul contact pe care clientii tai il au cu afacerea ta, astfel ca trebuie sa-i creezi o impresie buna inca de la prima intalnire. Suprafata de sticla a vitrinelor poate fi usor decorata si transformata intr-un panou publicitar cu costuri ieftine prin colantare. Creatorii de imagine executa colantari de vitrine cu autocolant. Colantarea vitrinelor se face cu folii autoadezive ‘cu gaurele’, care lasa lumina sa intre si care permit vizualizarea spatiului exterior din interior, dar nu si invers. Foliile autoadezive pentru vitrine se realizeaza fie prin colorare in masa, fie prin printare digitala. Protectia lor se realizeaza prin aplicarea unei folii speciale.

Indiferent ca vinzi fructe si legume sau mobila si cosmetice, vitrina sau orice spatiu de expunere cu geam trebuie sa fie obiectul publicitatii ca mod de a transmite direct si interesant informatii legate de produse sau servicii. In orasele mari, cu densitate crescuta a populatiei, asa cum este si Bucurestiul, colantarea vitrinei sau a geamurilor trebuie sa fie obligatorie in aceasta lupta a firmelor pentru un profit cat mai mare.

Fie ca abia ai deschis un magazin, fie ca ai un stand si vrei sa-l personalizezi, apeleaza la colantarile de vitrine Creatorii de imagine si vei gasi o echipa gata sa te ajute. Aici vei fi ajutat cu tot ceea ce tine de grafica si design de inalta calitate.

Asadar, inainte de a te gandi la fel si fel de alte metode de publicitate, ia in considerare colantarea. Decorarea cu autocolant este o modalitate de publicitate de mare impact, iar reactualizarea rapida a mesajului face ca aceasta sa fie agreata de majoritatea clientilor.

Pe langa aceste colantari, firma din Bucuresti mai realizeaza uniforme personalizate, carti de vizita, flyere, brosuri, bannere, autocolante decorative, casete luminoase, panouri publicitare, litere volumetrice. Compania a aparut pe piata in 1993, iar de atunci si pana in prezent ne-a obisnuit doar cu servicii si produse de calitate, care au multumit chiar si cei mai exigenti clienti. Calitatea serviciilor si produselor publicitare Creatorii de imagine este garantata si de utilizarea unor echipamente performante.

Date de contact:

Stejarisului 37, Bucuresti

Mobil: (0745) 380-906

Fax: (031) 816-0498

Website: http://creatoriideimagine.ro

Email: creatori@creatoriideimagine.ro

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Similar Articles
Ce inseamna contextul in marketing

Ce inseamna contextul in marketing

Auzim foarte des vorbindu-se despre marketingul online, despre faptul ca este foarte eficace si despre

Embleme firma-Hyperion Trade iti personalizeaza uniformele!

Embleme firma-Hyperion Trade iti personalizeaza uniformele!

Atunci cand angajatii firmei tale intra in contact direct cu clientii, indiferent de domeniul de

Optimus Plus promoveaza publicitatea prin litere volumetrice!

Optimus Plus promoveaza publicitatea prin litere volumetrice!

Ce sunt literele volumetrice? Aceste litere volumetrice sunt una dintre cele mai inovative metode de

Cum sa te promovezi eficient prin totemuri

Cum sa te promovezi eficient prin totemuri

Totemuri sunt repere vizuale de mare importanta pentru o identificare rapida, sigura si precisa in

Avantaje printuri digitale

Avantaje printuri digitale

Este clar ca schimbarile ne guverneaza existenta. Cert este ca fara schimbare nu ar exista

About Author