articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Covrigi calzi si gustosi cu Utilaj Rom-Ital

Covrigi calzi si gustosi cu Utilaj Rom-Ital

🕔29.May 2013

Lucrezi in domeniul panificatiei? Ai nevoie de utilaje de cea mai buna calitate pentru a da contur unei afaceri de succes? Firma ta s-a specializat in fabricarea de covrigi? Pentru ca acestia sa fie cat mai gustosi ai cautat sa achizitionezi fierbatoare, insa pana acum nu ai fost multumit de ofertele pe care le-ai gasit? Ai incredere in marcile din Italia care sunt destinate acestei industrii? Ai auzit de Pietro Berto? Dar de firma Utilaj Rom-Ital din Sibiu? Daca ti-e necunoscuta, afla acum ca aceasta companie va deveni aliatul si partenerul tau de nadejde in furnizarea utilajelor de care brutaria ta are nevoie. Compania are la randul sau parteneri de renume precum ItalPan, Polin sau Rollmatic. Daca lucrezi de ceva vreme in industria alimentara, atunci cu siguranata, toate aceste nume iti sunt cunoscute si-ti sporesc increderea in toate ofertele Utilaj Rom-Ital. Profita acum de un parteneriat romano-italian de succes!

Utilajele de panificatie – Romania si Italia isi dau mainile

Recunoaste ca atunci cand auzi de parteneriate intre doua tari, ai tendinta de a le acorda mai multa credibilitate. Iar cand auzi de parteneriate intre Romania si tari, precum Germania, Italia sau America, esti in mod sigur convins de calitatea tuturor produselor comercializate de catre acestia.

Compania Utilaj Rom-Ital din Sibiu a luat nastere tocmai in urma unei astfel de strangeri calduroase de maini, intre Romania si Italia. Si toata aceasta miscare s-a facut doar pentru a oferi clientilor din tara, care lucreaza in domeniul alimentar si in special, in domeniul panificatiei, numai produse de calitate superioara. Toate utilajele sunt produse in conformitate cu standardele europene, astfel incat tu ai siguranta unui lucru bine facut.

Si pe deasupra, Utilaj Rom-Ital dispune si de o experienta de peste 13 ani in acest domeniu. Acum, ai toate motivele sa ai incredere in Utilaj Rom-Ital si sa apelezi la produsele acesteia!

Fierbatorul de covrigi – pentru ca toata lumea ii iubeste!

Cine nu stie ce sunt covrigii? Denumirea acestora se pare ca provine din turcesul gevrek, care inseamna crocant. Covrigii sunt produse de panificatie, moi si crocanti totodata, care pot contine si seminte, precum macul sau susanul, presarate deasupra. Sau pot fi pur si simplu simpli, doar cu sare grunjoasa. Covrigii sunt foarte raspanditi in Balcani si in Orientul Mijlociu, insa ei s-au raspandit in toata lumea, fiind foarte apreciati pentu gustul lor deosebit si pentru satietatea pe care ti-o ofera.

Calitati precum marimea, semintele, elasticitatea si modul de servire variaza de asemenea in functie de zona.

Stiai ca Brezel sunt fratii germani ai covrigilor care se intalnesc la noi in tara? Acestia se fierb cateva minute, inainte de a fi copti. Exact ca si covrigii traditionali romanesti. Pentru romani, acestia au reprezentat dintotdeauna un aliment de baza si tocmai de aceea toti cei care lucreaza in domeniul panificatiei se intrec pe sine pentru a castiga simpatia cumparatorilor. Iar pentru ca romanii ii iubesc le-au dedicat si o zi anume, numita Ziua covrigului, care pica in data de 26 aprilie a fiecarui an.

Pentru a obtine covrigi gustosi, trebuie sa ai produse de calitate, sa ai tehnica si utilajele neceare. Fierbatorul de covrigi este indispensabil pentru orice covrigarie. Tocmai de aceea apeleaza la produsele Utilaj Rom-Ital si beneficiaza de calitate garantata!

Daca ai nevoie de fierbator covrigi, apeleaza cu cea mai mare incredere la produsele firmei Utilaj Rom-Ital. Pentru informatii suplimentare suna la numarul 0728-165.777 sau trimite un mesaj direct la sectiunea de Contact.

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe site-ul 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Poti citi articole interesante si aici.

Similar Articles
Importanta necontenita a agriculturii

Importanta necontenita a agriculturii

Agricultura este principală ramură a industriei încă din cele mai vechi timpuri. Încă din timpurile

Sisteme irigatii de mai multe tipuri, pentru mai multe preferinte

Sisteme irigatii de mai multe tipuri, pentru mai multe preferinte

Daca nu stiati inca acest lucru, e bine sa il cunoasteti: cand ne referim la

Cultivare orez doar de la Danca International!

Cultivare orez doar de la Danca International!

  Orezul este folosit de catre majoritatea populatiei, datorita avantajelor pe care acesta le are asupra

Vital Best Nutrition va ofera pui de o zi diferite rase la cele mai bune preturi

Vital Best Nutrition va ofera pui de o zi diferite rase la cele mai bune preturi

  Fie ca va doriti pui de gaina, de curca, de rata sau de gasca, ori

Seminte legume pentru gradinari mici si mari

Seminte legume pentru gradinari mici si mari

  Ideea de a avea propria gradina de legume pleaca din multe motive, fie ca vorbim