articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Cosmetice auto profesionale de la Bela Auto

Cosmetice auto profesionale de la Bela Auto

🕔18.Oct 2013

Orice autoturism are nevoie de o ingrijire permanenta, intrucat acesta face parte din viata noastra de zi cu zi. Modul in care alegem sa ne ingrijim autoturismul personal reprezinta practic imaginea cu care noi ne afisam in fata celorlalti. Atat aspectul interior, cat si cel exterior sunt la fel de importante, sau cel putin asa ar trebui sa fie. O masina impecabila la exterior care insa are pe interior elemente auto deteriorate sau vechi creeaza aceeasi impresie ca o masina complet neingrijita. Ei bine, daca vreti ca autoturismul dumneavoastra sa fie frumos si prezentabil oriunde mergeti, firma Bela Auto din Stefanestii de Jos va vine in ajutor cu o gama larga de produse destinate ingrijirii si curatirii autovehiculelor.

Produsele Flowey, caci despre ele este vorba, sunt cosmetice auto profesionale fabricate in Luxemburg. Aceste produse au devenit, prin cercetare si dezvoltare, unele dintre cele mai cautate pentru curatarea si mentinerea autoturismelor. Flowey foloseste produse chimice cu o concentratie ridicata, de calitate superioara.  Ingredientele folosite de Flowey sunt noi si scumpe, atestand si calitatea acestora. Tocmai de aceea putem spune ca marca Flowey a adus un suflu nou in materie de produse de curatare, punand bazele unei noi generatii. In gama de produse Flowey disponibila se numara diverse sortimente de ceara, sampon, spray-uri anti-insecte si chiar perii de curatare.

Caroseria oricarui automobil, fie nou sau vechi, are nevoie de o ingrijire regulata; cu alte cuvinte, sa fie spalata sistematic, lustruita cu ceara speciala, sa fie ingrijite zgarieturile, indepartate ramasitele de pasari, insecte etc. Spalarea unui autoturism nu este chiar atat de simpla. In cazul in care nu o faceti corect, caroseria masinii va arata jalnic. Tocmai din aceasta cauza, pentru suprafete mai mult sau mai putin sensibile, produsele Flowey va vin in ajutor.

Produsele Flowey destinate rotilor curata usor si eficient jentile de aluminiu precum si capacele sintetice ale acestora, eliminand cu succes enervantul praf depus pe capacele de frana. In ceea ce priveste produsele destinate suprafetei exterioare a masinilor, acestea pot fi aplicate atat in instalatiile automate de spalare cat si in cele manuale. Ele elimina foarte usor filmul static depus pe suprafata masinii, iar calitatea lasata nu va va dezamagi.

Pentru ca masina sa arate ca noua si vopseaua caroseriei sa-si pastreze luciul, la spalarea masinii trebuie utilizate samponuri speciale, care au si ele un efect de lustruire. Si in acest caz, produsele firmei din Stefanestii de Jos va vor fi de mare folos.

Un alt element important al masinii sunt geamurile, pentru care, de asemenea, firma Bela Auto ofera substante speciale Flowey. Pentru geamurile auto exista o substanta care formeaza un strat de protectie si care face ca picaturile de apa sa fie evacuate de curentul de aer format in timpul deplasarii. Astfel, pe timp de ploaie poate fi evitata utilizarea stergatoarelor. Alegerea produsului tine doar de preferinta utilizatorului.

Pe langa comercializarea produselor cosmetice marca Flowey, firma Bela Auto are ca obiect de activitate si vanzarea de echipamente si piese auto, anvelope pentru turisme, motociclete, ATV-uri, utilaje agricole, camioane, utilaje industriale, camionete si masini 4×4.

Date de contact: 

Ştefăneştii de Jos, Ilfov

Şos. Ştefăneşti nr.15 Cod 077175

Telefon: 021 313 1270

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul 2biz.ro pentru a obtine cel mai bun pret.

Similar Articles
Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Deficit bugetar record pentru primul semestru de la perioada crizei economice, rectificare de buget negativă

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

 Manichiura scoate în evidență feminitatea, iar dacă vrei să atragi atenția celor din jurul tău

Alegerea corecta la procurarea  auto moto

Alegerea corecta la procurarea auto moto

Fiecare dintre noi, inca din copilarie, avem visul de a conduce propria masina. Odata ce

Reparatii cutii viteze automate

Reparatii cutii viteze automate

     Cutia automata este considerat  ansamblul pieselor care sunt complexe si care fac parte  din

Pasiune sau necesitate in obtinerea permisului de conducere, alegeti scoala soferi Brasov profesionista

Pasiune sau necesitate in obtinerea permisului de conducere, alegeti scoala soferi Brasov profesionista

Obtinerea permisului de conducere poate sa fie o necesitate sau poate sa fie o ambitie,