articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Convar Imex  va ofera o gama variata de maturatori stradale !

Convar Imex va ofera o gama variata de maturatori stradale !

🕔05.May 2016

Strazile sunt un spatiu public greu de intretinut, motiv pentru care exista echipamente speciale destinate curateniei urbane, din care fac parte din maturatorile stradale. Acestea asigura o productivitate mai mare decat cea a unui operator manual si colecteaza cu succes orice fel de reziduri, fara sa ridice praful si sa produca disconfort cetatenilor. In functie de model, dimensiunea periilor si capacitatea motoarelor de aspirare, acestea pot fi utilizate atat pentru spatiile de dimensiuni medii, cat si pentru spatiile mai mari.

Unde gasiti maturatori stradale de calitate? Convar Imex este compania care va intampina cu o gama variata de modele de maturatori stradale, adaptate in functie de cerintele fiecarui client. Astfel, puteti comanda maturatori cu sistem de curatare a noroiului, maturatori de mari dimensiuni, maturatori eco, maturatori BIG pentru mini-incarcatoare si altele.

Pentru ca utilajele sa functioneze la capacitate maxima, acestea sunt prevazute cu urmatoarele dotari: sistem de inclinare verticala, roti de sustinere, sistem de flotare verticala, sistem de reglare uzura perie cu multiple pozitii. In plus, exista accesorii optionale pe care le puteti comanda in cazul in care doriti un randament mai ridicat. Timpul de uzura al tamburului sau inelelor variaza in functie de perioada si modul de exploatare.

Caracteristici maturatori stradale

Aceste maturatori stradale sunt ideale pentru toate spatiile de dimensiuni variate, acestea colectand impuritatile si praful eficient. Pozitia frontala a operatorului si comenzile similare cu cele ale unui autotursim ii permit acestuia sa manevreze cu usurinta utilajul. In plus, datorita vizibilitatii excelente pe care operatorul o are, actiunea maturatorii este foarte eficienta, lasand curatenie in urma sa.

Convar Imex va pune la dispozitie maturatori stradale noi si moderne, proiectate pentru lucrul in centrele oraselor, parcari, zone pentru biciclisti, parcuri, zone pietonale, dar si alte spatii in care acestea pot patrunde. Aceste echipamente includ solutii menite sa  usureze utilizarea si intretinerea acestora, fara necesitatea unor scule speciale sau training. Astfel, se poate opta pentru maturatori stradale de dimensiuni mai mici ( pentru a avea posibilitatea de a ajunge in locuri greu accesibile), sau latime mai mare (pentru a creste suprafata de curatare).

Unde pot fi utilizate aceste maturatori stradale? In functie de dotari si dimensiuni, acestea pot fi utilizate cu succes intr-o multime de spatii, precum: arcade, zone pietonale, pavimente, gradini si parcuri, complexe sportive, strazi si alei, autogari, gari si multe altele. Sunt usor de condus, au putere mare de aspirare, cabine spatioase si o vizibilitate excelenta, dar si multe alte beneficii pentru care merita sa faceti astfel de investitii.

Maturatori stradale – alege modelul potrivit de la Convar Imex!

Daca sunteti in cautarea unor maturatori stradale de inalta calitate, Convar Imex va ofera posibilitatea de a face achizitii excelente pentru orasul dumneavoastra. Acestea va ajuta sa mentineti orasul curat pe intreaga durata a anului, fara sa consumati resurse insemnate sau sa aveti nevoie de mai multi operatori. Beneficiati de preturi corecte, calitate si rezistenta, dar si asistenta oferita de reprezentantii companiei. Pentru detalii, accesati www.convar.ro!