articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Contacor Expert – servicii contabile de calitate

Contacor Expert – servicii contabile de calitate

🕔30.May 2013

Sunteti in cautarea celor mai bune si avantajoase servicii de contabilitate pentru firma dumneavoastra? Vreti ca aceasta societatea pe care o cautati sa fie alcatuita din oameni specializati in acest domeniu care sa va ofere servicii de calitate, in conformitate cu normele internationale? Foarte simplu! Solutia vine din partea companiei Contacor Expert, care, in functie de cerintele si nevoile dumneavoastra va poate oferi o gama completa de servicii financiar – contabile.

De ce compania Contacor Expert este alegerea potrivita in materie de servicii financiar – contabile?

Compania Contacor Expert este o societate de contabilitate, membra a CECAR. Aceasta companie ofera clientilor, persoane juridice, servicii de contabilitate, consultanta in domeniul financiar – contabil, expertiza contabila si consultanta fiscala. Activitatea companiei bucurestene se adreseaza in mod special firmelor mici si mijlocii care isi doresc sa isi extinta activitatea si serviciile oferite. Evidenta datelor contabile tinuta de catre profesionistii companiei Contacor Expert ofera beneficii administratorilor firmelor, acestia avand mult mai mult timp sa isi conduca eficient afacerea si avand posibilitatea sa isi imbunatateasca activitatea si serviciile oferite.

Compania Contacor Expert vine si in ajutorul persoanelor ce doresc sa isi deschida o afacere, oferindu-le acestora tot ceea ce le trebuie pentru acest demers, dar si consultanta, acolo unde este cazul, pentru a lua cele mai bune decizii de inceput de drum.

Ce presupun serviciile de contabilitate oferite de compania bucuresteana?

In linii mari, contabilitatea este stiinta si arta stapanirii unei afaceri, avand ca scop masurarea, evaluarea, cunoasterea, gestionarea si controlul tranzactiilor, bunurilor si a oricarui tip de activitate financiara. Aceasta este o definitie foarte generala, in mod practic, contabilitatea fiind o stiinta lipsita de hotare, de la an la an, descoperindu-se noi proceduri, tehnici si metode de implementare a acesteia. Serviciul de contabilitate oferit de compania Contacor Expert se adreseaza tuturor companiilor, intreprinderilor, societatilor de orice tip si marime, persoanelor juridice care au nevoie de o evidenta corecta a situatiilor financiare.

In materie de contabilitate, compania bucuresteana ofera clientilor o gama completa de servicii, dintre care enumeram urmatoarele:

 • evidenta contabila a tuturor activitatilor firmei;
 • inregistrarea documentelor primare;
 • evidenta mijloacelor fixe;
 • intocmirea jurnalelor de vanzari si cumparari;
 • inregistrarea tranzactiilor bancare si de casa;
 • evidenta stocurilor de marfa;
 • registrul de evidenta fiscala;
 • intocmirea registrului de inventar, jurnal sau cartii mari;
 • balante sintetice si analitice;
 • intocmirea si transmiterea catre autoritatile competente a declaratiilor fiscale in conformitate cu legislatia in vigoare;
 • asistenta de specialitate in timpul controalelor fiscale.

Toate aceste servicii contabile si multe altele ce tin de personal, salarizare si situatii financiare  sunt disponibile la un pret foarte atractiv. Societatea se remarca pe piata de profil prin preturile atractive, profesionalismul contabililor angajati si prin calitatea serviciilor oferite clientilor.

In acest domeniu nu exista loc pentru greseala, toate datele si situatiile financiare trebuind sa fie exacte. Puteti beneficia de un serviciu de contabilitate precis si de calitate apeland la firma Contacor Expert.

Date de contact:

Denumirea firmei: Contacor Expert;

Numar de telefon: 0744 650 263;

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Puteti citi si alte articole interesante accesand link-ul urmator www.blog.2biz.ro .

Similar Articles
Unde ajunge valiza ta după check-in

Unde ajunge valiza ta după check-in

Vă întrebați ce se întâmplă cu bagajele voastre atunci când le depuneți la biroul de check-in din

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Fie că eşti student, şomer, îţi doreşti o carieră de succes sau pur şi simplu

Imprumut nebancar rapid

Imprumut nebancar rapid

In acest moment nu putem spune ca in cadrul pietii se gasesc  multe IFN-uri ce

Obtinerea si costurile la obtinerea certificatului energetic

Obtinerea si costurile la obtinerea certificatului energetic

Atata vânzarea insa in aceeasi masura si închirierea unei locuinţe sau atunci cand sunt in

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Este pe piata o anumita clasa a performantei energetice in privinta certificatelor energetic care se