articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Contacor Expert – Precizie contabila

Contacor Expert – Precizie contabila

🕔20.Jun 2013

Sunteti in cautarea unor servicii de contabilitate primara realizate de profesionisti in acest domeniu? Vreti sa beneficiati de cele mai bune preturi pentru executarea contabilitatii firmei dumneavoastra? Foarte simplu. Compania Contacor Expert ofera solutii foarte eficiente si de calitate in domeniul contabilitatii.

Ce beneficii vor avea clientii in urma colaborarii cu firma Contacor Expert?

Compania bucuresteana Contacor Expert este o firma de contabilitate, membra a Corpului Expertilor si Contabililor Autorizati din Romania.

Firma ofera clientilor servicii de contabilitate si consultanta in domeniul financiar contabil, expertiza contabila si fiscal. Activitatea companiei se adreseaza societilor mici si mijlocii ce doresc sa isi extinda serviciile. De asemenea, serviciile companiei sunt oferite si firmelor nou infiintate sau persoanelor ce doresc sa intemeieze o noua societatea comerciala. Astfel, specialistii firmei bucurestene Contacor Expert reusesc sa intinda o mana de ajutor si la intocmirea jurnalelor de cumparari, vanzari, dar, de asemenea, si pentru intocmirea statelor de plata pentru salariati.

Avand o vasta experienta in domeniul financiar – contabil, specialistii fimei reusesc sa satisfaca nevoile clientilor prin oferirea unor servicii de calitate, intr-un timp foarte scurt.

Datorita profesionalismului, seriozitatii si promptitudinii, compania Contacor Expert a reusit sa se mentina in topul firmelor de profil de pe raza Bucurestiului si beneficiaza de recunoastere si la nivel national.

Ce este contabilitatea?

Contabilul este persoana in masura sa comunice informatii financiare despre o entitate de afaceri unor utilizatori precum actionarii, managerii sau autoritatile fiscale.

Contabilitatea este definita ca fiind arta de inregistra, clasifica si rezuma intr-un mod semnificativ si in termeni monetari, tranzactii si evenimente, care sunt, cel putin partial, de natura financiara si interpretarea rezultatelor acestora.

Contabilitatea este o activitate foarte importanta, ajutandu-te sa eviti falimentul, sa reduci pierderile si sa castigi mai mult aratandu-ti zonele afacerii tale pe care ar trebui sa te concentrezi.

Contabilitatea s-a nascut odata cu economia de subsistenta a comunei primitive, desenele din pesterile rupestre nefiind altceva decat forme primitive ale “socotelilor”, spre exemplu: cate animale au fost vanate si mancate, cate piei s-au jupuit si cate haine au rezultate etc.

Impreuna cu dezvoltarea economiei, s-a dezvoltat si contabilitatea. In prezent, este absurd sa spui ca stii absolut totul despre contabilitate, deoarece aceasta “arta” este intr-o continua dezvoltare, venind permanent cu noi metode ce se vor implementa in activitatea financiar – contabila.

Contabilitatea este definita de trei coordonate foarte importante:

  • Obiectul;
  • Scopul;
  • Mijloacele.

Aceste trei coordonate pot trasa o linie intre un serviciu de contabilitate de calitate si in unul slab realizat.

Daca aveti nevoie de servicii specializate pentru contabilitatea firmei, specialistii Contacor Expert din Bucuresti reprezinta solutia pe care o cautati.

Prin intermediul acestor servicii, dumneavoastra veti avea mai mult timp sa va ocupati de organizarea afacerii dumneavoastra, bineinteles, si in functie de relatarile expuse de datele contabile.

Clientii firmei Contacor Expert pot beneficia si de asistenta de specialitate pe perioada controalelor fiscale, astfel incat sa fiti siguri ca totul va fi ca la carte.

Date de contact:

Denumirea firmei: Contacor Expert;

Numar de telefon: 0744 650 263

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Puteti citi si alte articole interesante accesand link-ul urmator www.blog.2biz.ro .

Similar Articles
Imprumut IFN

Imprumut IFN

Creditul ce e acordat pana la salariu este un anumit tip de serviciu oferit de

Firma contabilitate Arad

Firma contabilitate Arad

Misiunea firmelor de contabilitate din Arad precum si a altor firme recunoscute si de profil

TPA Horwath- servicii de contabilitate de incredere

TPA Horwath- servicii de contabilitate de incredere

Desi domeniul financiar are un aer aparte, iar a avea propria companie pare sa fie

TPA Horwath Romania – firma de contabilitate

TPA Horwath Romania – firma de contabilitate

La modul general, firmele de contabilitate sunt foarte utile in prezent. Orisice persoana care nu

Servicii de contabilitate

Servicii de contabilitate

Contabilitatea este un domeniu foarte ambiguu, de aceea de cele mai multe ori cand vine