articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Contacor Expert – Importanta contabilitatii!

Contacor Expert – Importanta contabilitatii!

🕔29.Nov 2013

Potrivit legii, orice intreprindere cu activitate industriala, comerciala, de servicii sau de alta natura trebuie sa detina o evidenta contabila a tuturor operatiunilor firmei. Aceasta este necesara si pentru realizarea obiectului de activitate in vederea obtinerii de profit. Cand ai nevoie de servicii specializate pentru contabilitatea firmei, specialistii Contacor Expert sunt solutia pe care o cauti. Contabilitatea este foarte importanta, intrucat te ajuta sa eviti falimentul, sa reduci pierderile si sa castigi mai mult, aratandu-ti care sunt zonele afacerii pe care trebuie sa iti concentrezi atentia. Societatea ofera clientilor servicii de contabilitate, consultanta in domeniul financiar contabil, expertiza contabila si fiscala. Activitatea sa se adreseaza societatilor mici si mijlocii care doresc sa-si extinda serviciile, dar si societatilor nou infiintate.

Contabilitatea este procesul de a comunica informatii financiare despre o entitate de afaceri unor utilizatori precum actionarii, managerii sau autoritatile fiscale. Aceasta este definita ca fiind activitatea de a inregistra, clasifica si rezuma intr-un mod semnificativ si in termeni monetari, tranzactii si evenimente, care sunt de natura financiara. Contabilitatea are rolul si de a intepreta rezultatele acestora. Raspunderea pentru organizarea si conducerea contabilitatii revine administratorului, ordonatorului de credite sau altei persoane care are obligatia gestionarii entitatii respective. Contabilitatea poate fi organizata si condusa pe baza de contracte de prestari de servicii in domeniul contabilitatii, incheiate cu persoane fizice sau juridice, autorizate potrivit legii.

Societatea Contacor Expert este membra a Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania. Prin intermediul serviciilor pe care le ofera, firma Contacor Expert te poate ajuta sa administrezi activitatile firmei mult mai usor, prin intocmirea evidentelor contabile complete, prin inregistrarea documentelor primare, prin intocmirea jurnalelor de cumparari si vanzari, dar si prin intocmirea tuturor celorlalte acte contabile vitale in functionarea corecta a unei firme. Mai mult decat atat, clientii Contacor Expert pot beneficia de asistenta de specialitate pe perioada controalelor fiscale, pentru ca totul sa se desfasoare cat mai bine. Prin intermediul serviciilor oferite, Contacor Expert te asigura ca rapoartele financiar contabile vor fi intocmite in timp util, astfel incat fiecare client sa beneficieze de cele mai bune conditii de functionare.

Contacor Expert, infiintata in Bucuresti, este o societate de contabilitate, membra a Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania. Contabilitatea trebuie realizata de experti contabili care au dobandit aceasta calitate potrivit legii si au competenta profesionala de a organiza si conduce contabilitatea, de a supraveghea gestiunea societatilor comerciale, de a intocmi situatiile financiare si de a efectua expertize contabile. Specialistii Contacor Expert te pot ajuta la intocmirea situatiei financiare a firmei, la pastrarea corecta a evidentei contabile a activitatii, la inregistrarea documentelor primare si la intocmirea jurnalelor de cumparari si vanzari, dar de asemenea si la intocmirea statelor de plata pentru salariati.

Pentru mai multe informatii despre serviciile oferite de Contacor Expert, acceseaza pagina de internet a companiei sau consulta unul dintre reprezentantii firmei. Nu neglija aspectul contabil al firmei tale, intrucat acesta te poate ajuta sa iei cele mai bune hotarari si sa gestionezi in mod corect resursele. Echipa de specialisti Contacor Expert iti sta la dispozitie pentru a raspunde oricaror provocari. Apeleaza la serviciile de contabilitate Bucuresti oferite de Contacor Expert pentru succesul firmei tale.

Datele de contact ale firmei Contacor Expert

Adresa firmei: Intrarea Nicolae Vermont, Nr. 4, ap. 6, sector 2, Bucuresti

Telefon: 0725 215 380

Email: contact@contacor.ro

Similar Articles
Imprumut IFN

Imprumut IFN

Creditul ce e acordat pana la salariu este un anumit tip de serviciu oferit de

Firma contabilitate Arad

Firma contabilitate Arad

Misiunea firmelor de contabilitate din Arad precum si a altor firme recunoscute si de profil

TPA Horwath- servicii de contabilitate de incredere

TPA Horwath- servicii de contabilitate de incredere

Desi domeniul financiar are un aer aparte, iar a avea propria companie pare sa fie

TPA Horwath Romania – firma de contabilitate

TPA Horwath Romania – firma de contabilitate

La modul general, firmele de contabilitate sunt foarte utile in prezent. Orisice persoana care nu

Servicii de contabilitate

Servicii de contabilitate

Contabilitatea este un domeniu foarte ambiguu, de aceea de cele mai multe ori cand vine