articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Contacor Expert – gestiunea unei afaceri de succes

Contacor Expert – gestiunea unei afaceri de succes

🕔20.Sep 2013

Nu există domeniu al societății contemporane în care să nu existe conflicte ce au ca punct de pornire situația economică. În ceea ce privește firmele, fie ele mici, mari sau mijlocii, sau orice asociație, crizele financiare există la tot pasul. Iar aceste conflicte nu aduc decât dezavantaje bunului mers al afacerilor. De exemplu, din cauza crizei actuale de personal calificat și specializat în ținerea și conducerea evidențelor financiar-contabile ale Asociațiilor de Proprietari, aproape în fiecare asociație există conflicte și tensiuni extrem de mari intre membrii asociației, precum și alte probleme financiar-contabile care, nerezolvate la timp, pot conduce la pierderi materiale însemnate pentru asociație.

 Tocmai din acest punct de vedere apelarea la ajutorul unei firme care oferă clienților servicii de contabilitate, consultanță în domeniul financiar contabil, expertiză contabilă și fiscală, reprezintă un pas mai mult decât sănătos pentru orice companie. Salvarea și succesul nu sunt 100% garantate, însă găsirea unei firme serioase în această zonă poate reprezenta un prim pas în obținerea rezultatelor scontate de participanții în afacere. Un astfel de ajutor, in special pentru companiile mici și mijlocii de la nivel național, este firma Contacor Expert.

 Membră a Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România, Contacor Expert este o firmă cu o vastă experiență în domeniu. Prin intermediul serviciilor oferite, specialiștii firmei vă asigură că rapoartele financiar contabile vor fi întocmite în timp util, astfel încât dumneavoastră să vă bucurați de cele mai bune condiții de funcționare.

 Un astfel de serviciu contabil este cel de cenzor. În cadrul societăților cu răspundere limitată, cenzorii îi asigură pe asociați că sunt informați corect în ceea ce privește gestiunea societății și le aduc la cunoștință atât neregulile constatate în administrarea societății, cât și încălcări ale dispozițiilor legale și ale actului constitutiv. De asemenea, cenzorii au rolul de a verifica reclamațiile făcute de către asociați, iar în situația în care le găsesc întemeiate, întocmesc un raport pe care îl prezintă adunării generale a asociaților.

 Într-o societate, cenzorii trebuie să verifice:

 – gestiunea societății comerciale

– legalitatea întocmirii situațiilor financiare și concordanța acestora cu registrele societății,

– modalitatea și legalitatea ținerii registrelor precum și evaluarea elementelor patrimoniale, care trebuie efectuate conform regulilor stabilite pentru întocmirea și prezentarea situațiilor financiare.

Totodată, cenzorii pot să facă propuneri legate de situațiile financiare, precum și de repartizarea profitului societății.

 Toate aceste activități de cenzorat sunt efectuate în conformitate cu normele legale. Prin urmare, oricând aveți nevoie de servicii de cenzorat de cea mai bună calitate, apelați cu încredere la firma Contacor Expert.

 Alte servicii oferite de firma bucureșteană sunt: obținerea certificatelor fiscale, avize, obținerea certificatului constatator de la Registrul comerțului pe plan local, completarea OP de trezorerie pentru bugetul general consolidat, elaborarea de rapoarte financiare necesare pentru obținerea de credite/leasing, întocmirea și certificarea situațiilor financiare anuale, întocmirea raportărilor semestriale, evidența contabilă completă a tuturor activităților firmei, înregistrarea documentelor primare, evidența mijloacelor fixe, întocmirea jurnalului de vânzări, întocmirea jurnalului de cumpărări, înregistrarea tranzacțiilor bancare și înregistrarea salariilor și a taxelor și contribuțiilor aferente.

 Datele de contact ale Contacor Expert: 

Intrarea Nicolae Vermont nr. 4, pictor, ap. 6, sector 2, Bucureşti, Bucureşti

 Tel/fax:+40 (21) 252.13.76

Mobil:+40 744.650.263

 Email:contact@contacor.ro

 Persoana de contact:

Corina Rusu – General Manager

 În momentul în care veți contacta firma, menționați faptul că ați găsit-o pe site-ul 2biz.ro, pentru a obține cel mai bun preț.

Similar Articles
Topul celor mai plătiţi actori din lume

Topul celor mai plătiţi actori din lume

Sumele menționate se referă la perioada 1 iunie 2018 - 1 iunie 2019 şi nu se

Unde ajunge valiza ta după check-in

Unde ajunge valiza ta după check-in

Vă întrebați ce se întâmplă cu bagajele voastre atunci când le depuneți la biroul de check-in din

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Fie că eşti student, şomer, îţi doreşti o carieră de succes sau pur şi simplu

Imprumut nebancar rapid

Imprumut nebancar rapid

In acest moment nu putem spune ca in cadrul pietii se gasesc  multe IFN-uri ce

Obtinerea  si costurile la obtinerea  certificatului energetic

Obtinerea si costurile la obtinerea certificatului energetic

Atata vânzarea insa in aceeasi masura si închirierea unei locuinţe sau atunci cand sunt in