articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Conta Radulescu iti ofera servicii de contabilitate, in Bucuresti!

Conta Radulescu iti ofera servicii de contabilitate, in Bucuresti!

🕔17.Apr 2014

Nu este foarte greu sa gasesti o firma de contabilitate care sa iti ofere ajutorul; important este insa cat de competenti sunt contabilii la care apelezi si cat de mult pot sa te ajute. Este de preferat ca, in momentul in care te afli in cautarea unor servicii de contabilitate, sa alegi o firma cu experienta, care s-a confruntat cu multe cazuri si care cu siguranta iti va acorda ajutorul optim in cazul tau. Ce ar fi daca ai gasi o firma care sa iti ofere servicii contabilitate Bucuresti de calitate, care sa raspunda prompt cererilor tale si care sa iti faca si o oferta de nerefuzat pe partea financiara? Ei bine, ca raspuns al problemelor tale, iti vom vorbi astazi despre firma Conta Radulescu!

Oferta Conta Radulescu

Dupa cum am precizat si mai sus, ca si client, vei fi mereu interesat de calitatea serviciilor, insa iti vei dori si sa obtii un pret mai bun. De aceea, foarte multe persoane trec cu vederea primul aspect, alegand o firma care nu a impus tarife atat de mari. In cazul companiei Conta Radulescu, nu va trebui sa te ingrijorezi in privinta preturilor! Tarifele propuse de firma noastra sunt extrem de avantajoase (mai ales luand in considerare ca vorbim despre o firma din capitala) si, mai mult decat atat, Conta Radulescu are si o oferta excelenta!

Oferta Conta Radulescu este diferita de a altor firme de contabilitate prin urmatorul aspect: in cazul in care nu esti multumit de serviciile pe care le-ai primit pe parcursul primelor 90 de zile, iti vei primi banii inapoi! Astfel, avantajul este ca nu va trebui sa iti faci griji in legatura cu ce se va intampla in cazul in care firma de contabilitate aleasa nu iti va indeplini asteptarile; datorita sistemului Money Back implementat de Conta Radulescu, esti asigurat ca nu ai nimic de pierdut!

Serviciile de contabilitate oferite de Conta Radulescu in Bucuresti

Compania Conta Radulescu iti ofera o gama completa de servicii de contabilitate si salarizare, fiind la dispozitia ta intr-unul dintre cele doua sedii din Bucuresti. Poti apela la serviciile de contabilitate oferite indiferent de domeniul in care lucrezi; in prezent, Conta Radulescu a dezvoltat cu succes o multitudine de parteneriate in domenii ca protectia muncii, medicina muncii, domeniul juridic si multe altele. Serviciile de contabilitate pot fi oferite in limba romana, dar si in limba franceza, limba engleza sau limba rusa. Serviciile de contabilitate le sunt adresate persoanelor fizice, persoanelor juridice, societatilor de diverse tipuri, inclusiv tipurilor de organizare juridica precum ONG, PFA, IF, SCA si multe altele.

Pe langa serviciile specific contabile (cum ar fi introducerea si prelucrarea datelor, completarea dosarelor, intocmirea rapoartelor, a declaratiilor fiscale, a registrului jurnal, etc.), compania Conta Radulescu iti ofera si alte servicii care sa iti faciliteze activitatile de zi cu zi (oferta fiind valabila exclusiv pentru clientii ce beneficiaza de abonamente Premium): servicii de curierat acte contabile, intocmirea unui raport lunar de activitate, includerea bilantului in pretul abonamentului, asistenta nelimitata atat prin intermediul telefonului, cat si prin e-mail, raspunderea la solicitari cu prioritate, in aproximativ o ora.

Alege servicii contabilitate Bucuresti Conta Radulescu! Pentru a obtine mai multe informatii, acceseaza site-ul www.contaradulescu.ro!

Similar Articles
Imprumut IFN

Imprumut IFN

Creditul ce e acordat pana la salariu este un anumit tip de serviciu oferit de

Firma contabilitate Arad

Firma contabilitate Arad

Misiunea firmelor de contabilitate din Arad precum si a altor firme recunoscute si de profil

TPA Horwath- servicii de contabilitate de incredere

TPA Horwath- servicii de contabilitate de incredere

Desi domeniul financiar are un aer aparte, iar a avea propria companie pare sa fie

TPA Horwath Romania – firma de contabilitate

TPA Horwath Romania – firma de contabilitate

La modul general, firmele de contabilitate sunt foarte utile in prezent. Orisice persoana care nu

Servicii de contabilitate

Servicii de contabilitate

Contabilitatea este un domeniu foarte ambiguu, de aceea de cele mai multe ori cand vine