articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Conta Radulescu – atunci cand aveti nevoie de profesionistii contabilitatii!

Conta Radulescu – atunci cand aveti nevoie de profesionistii contabilitatii!

🕔12.Nov 2013

Pe langa problemele financiare interne tot mai frecvente pe care le intampina firmele de renume, dar si cele mici si mijlocii, in activitatea unei astfel de companii pot exista si momente in care sa se faca greseli de ordin contabil. Aceste greseli va pot costa uneori penalizari imense din partea institutiilor statului, precum Fiscul (ANAF) de ordin financiar, dar si penalizari mult mai grave, de ordin penal. Din aceasta cauza, pentru o intreprindere este atat necesara cat si utila contabilitatea realizata de firme serioase, care sa influenteze in mod pozitiv deciziile manageriale.

In cazul in care sunteti din Bucuresti, aveti o firma si sunteti in impas la capitolul informatie contabila, firma Conta Radulescu va aduce solutia. Aceasta va pune la dispozitie servicii complete de contabilitate, intrucat  dispune de softuri profesionale si de personal calificat in domeniu.

In general, contabilitatea este prezentata ca un instrument de masura a profitului, sau mai bine zis, a rezultatului, ca mijloc de apreciere a situatiei societatii si, in consecinta, ca instrument de gestiune si de calcul economic. Contabilitatea detine si poate fi, in acelasi timp, o functie a societatii, deoarece vizeaza acreditarea ideii unei ,,bune gestiuni” din partea administratorilor.

Lucrarile efectuate Conta Radulescu sunt caracterizate prin calitate, profesionalism, promptitudine si in relatie directa cu obiectivele clientilor care apeleaza la serviciile companiei. Societatea din capitala este membra a Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania (CECCAR) si membra a Camera Consultantilor Fiscali din Romania.

Datoria firmei este aceea de a aborda proceduri de lucru inovative, cat si segmente de piata noi, oferindu-va astfel servicii de inalta calitate, fiind in permanenta la un nivel superior asteptarilor dumneavoastra. Abordarea aleasa de profesionistii firmei presupune simplificarea procedurilor de lucru, sustinandu-va compania in toate activitatile aferente acesteia.

Trebuie sa stiti ca sunt foarte multe firme de contabilitate pe piata, insa diferenta dintre ele este una foarte mare. Aceasta diferenta, daca nu este vazuta la timp de dumneavoastra, din postura de client, va poate costa foarte mult, din toate punctele de vedere. Asadar, contabilitatea poate fi realizata in mai multe modalitati, de mai multe companii, dar numai o modalitate este cea corecta.

Important pentru dumneavoastra este sa evitati orice pericol fiscal pentru firma pe care o detineti, in cazul controalelor institutiilor abilitate cu efectuarea acestora. Orice eroare, cat de mica poate conduce la amenzi neplacute din cauza unei contabilitati defectuoase. Datorita importantei majore pe care o prezinta corecta preluare a unei contabilitati, asigurarea continuitatii si comparabilitatii datelor din trecut, serviciile Conta Radulescu sunt axate cu preponderenta pe situatii specifice si amanunte care caracterizeaza activitatea societatii dumneavoastra din punct de vedere contabil.

In randul serviciilor de contabilitate din Bucuresti a companiei Conta Radulescu se afla in primul rand introducerea datelor initiale preluate, referitoare la solduri, rulaje, clienti si datorii. Dupa cercetarea situatiei depunerilor de declaratii fiscale si a fisei de platitor se trece la prelucrarea si verificarea datelor, pentru a incepe evidenta analitica si sintetica a partenerilor de afaceri.

De asemenea, lunar, firma din Bucresti efectueaza raportarile, balantele si inregistrarile cerute in contabilitate, oferind si servicii mai avansate de gestiune, precum calculatia costurilor si asistenta in intocmirea inventarelor si altor documente. Prin urmare, veti fi in legalitate totala cu astfel de servicii in interiorul firmei.

Date de contact:

P-ta Alba Iulia nr. 7, Bloc I6

Tel/Fax: 021 320 90 90 / 0725 196 918 / 0762 495 033

E-mail: office@contaradulescu.ro

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Similar Articles
Imprumut IFN

Imprumut IFN

Creditul ce e acordat pana la salariu este un anumit tip de serviciu oferit de

Firma contabilitate Arad

Firma contabilitate Arad

Misiunea firmelor de contabilitate din Arad precum si a altor firme recunoscute si de profil

TPA Horwath- servicii de contabilitate de incredere

TPA Horwath- servicii de contabilitate de incredere

Desi domeniul financiar are un aer aparte, iar a avea propria companie pare sa fie

TPA Horwath Romania – firma de contabilitate

TPA Horwath Romania – firma de contabilitate

La modul general, firmele de contabilitate sunt foarte utile in prezent. Orisice persoana care nu

Servicii de contabilitate

Servicii de contabilitate

Contabilitatea este un domeniu foarte ambiguu, de aceea de cele mai multe ori cand vine