articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Consultatii pediatrice la Centrul de Pediatrie!

Consultatii pediatrice la Centrul de Pediatrie!

🕔25.Sep 2014

centrul de pediatrieCopilul tau merita tot ce e mai bun, mai ales atunci cand sanatatea lui este in pericol si are nevoie de un tratament corespunzator afectiunii sale. In Cluj, Centrul de Pediatrie ofera consultatii pediatrice oricand ai nevoie. La orice ora din zi si din noapte poti apela la acest centru si copilul tau va fi tratat cu cea mai mare atentie si grija. Din cadrul centrului fac parte medici specializati in pediatrie care pot efectua consultatii pediatrice si la domiciliu.

In acest fel, nu mai trebuie sa scoti copilul afara in cazul in care este grav bolnav. Cei mici sunt cei care se imbolnavesc cel mai repede si au nevoie de o ingrijire specializata pentru a nu se agrava situatia. Centrul de Pediatrie este specializat pe acest tip de consultatii pediatrice indiferent de ora din zi sau din noapte, de duminici sau zile de sarbatoare. Cei mai buni medici iti stau la dispozitie, deplasandu-se oriunde in Cluj-Napoca si imprejurimi pentru a da un diagnostic afectiunii de care sufera prichindeii si un tratament prompt si corespunzator.

Consultatii pediatrice – pentru cei mici!

Faptul ca medicii de la Centrul de Pediatrie efectueaza consultatii pediatrice la locuinta copiilor ofera un plus de siguranta si confort acestora. Gratie Centrului de Pediatrie ai ingrijire specializata la tine acasa in cel mai scurt timp. Efectuand un singur apel telefonic, echipa de medici de la Centrul de Pediatrie ofera cele mai bune ingrijiri. Este mult mai recomandat sa soliciti asistenta unui medic la domiciliul celui mic decat sa il expui pe acesta la diferite medii care ii pot agrava starea. Echipa este formata din medici pediatrii, bine pregatiti in domeniu, cu multa experienta si dedicare pentru aceasta ocupatie. Un adevarat ajutor in situatiile urgente atat pentru parinti, cat si pentru copii, Centrul de Pediatrie ofera tot ce mai bun.

De la consultatii la domiciliu pana la orarul non-stop, te poti baza oricand pe serviciile si ajutorul Centrului de Pediatrie. Pe langa consultatii pediatrice prompte si competente, cei mici vor beneficia si de investigatiile necesare si tratamente corespunzatoare. Vei putea avea acces la servicii medicale de calitate, indiferent de momentul cand ai nevoie de aceste servicii. Un pediatru profesionist va raspunde oricand la telefon, deplasandu-se la domiciliul copilului pentru consultatii. Examinarea se va face de urgenta pentru insanatosirea de graba a celui mic.

Centrul de Pediatrie – mereu aproape de tine!

Centrul de Pediatrie este un centru format din medici specialisti care ofera consultatii la domiciliu, ingrijiri prompte si corespunzatoare, tratamente adecvate varstei si problemelor de sanatate cu care se confrunta cel mic. Prin rapiditatea in actionare si oferirea unui diagnostic si tratament rapid, copilul isi va reveni in cel mai scurt timp, nu vor interveni complicatiile, iar parintii pot sta linistiti. Centrul de Pediatrie vine in sprijinul parintilor oferind cursuri de educatie prenatala, precum si de diversificarea alimentatiei bebelusului pentru binele celui mic. Oricand esti intr-o situatie neplacuta, nu ezita si contacteaza echipa de medici de la Centrul de Pediatrie intrucat sanatatea celui mic este cea mai importanta.

Datele de contact ale Centrului de Pediatrie

Adresa firmei: Str. Primaverii, Nr. 2, Cluj-Napoca

Telefon: 0752 360 360

Similar Articles
Ai decis să recurgi la rinoplastică? Tot ce trebuie să știi despre această procedură

Ai decis să recurgi la rinoplastică? Tot ce trebuie să știi despre această procedură

Acesta intervenție chirurgicală are mai multe plusuri, așa cum ar fi: îmbunătățește aspectul, corectarea unui

Vezi ce a pățit după ce a consumat ani la rând doar cartofi prăjiți

Vezi ce a pățit după ce a consumat ani la rând doar cartofi prăjiți

Experții trag un semnal de alarmă pentru a preveni pericolul alimentării nesănătoase când un copil

Care este infuzia care face toxinele din organism să fie eliminate

Care este infuzia care face toxinele din organism să fie eliminate

Această infuzie are efecte minunate pentru corp și organele interne. Ceaiul are în componență plante

Nu mănânci ceea ce crezi pe litoral

Nu mănânci ceea ce crezi pe litoral

Inspectorii de la Protecţia Consumatorului atrag atenţia că foarte mulţi comercianţi de pe litoral profită

Ce ne recomandă stomatologii?

Ce ne recomandă stomatologii?

Pentru a ne întreține sănătatea orală, e necesar să vizităm regulat un stomatolog, iar o