articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Constructii spatii industriale garantate de Piantus Construct

Constructii spatii industriale garantate de Piantus Construct

🕔29.Oct 2013

Iti doresti extinderea afacerii a carei activitate o coordonezi prin construirea unui nou spatiu industrial? Doresti servicii de specialitate de cea mai buna calitate care sa garanteze finalizarea constructiilor in timp util si la preturi avantajoase? In acest caz va recomandam serviciile oferite de compania Piantus Construct. Piantus Construct vine in ajutorul clientilor sai cu a gama extinsa de servicii in domeniul constructiilor, printre care numarandu-se si constructii de spatii industriale in Craiova sau in imprejurimi.

Constructia de spatii industriale presupune o actiune total diferita fata de constructiile de case personale. In cazul spatiilor industriale trebuie sa se tina cont de mult mai multe aspecte, iar constructia propriu-zisa are la baza un schelet metalic spre deosebire de utilizarea caramidei, a lemnului sau a betonului atunci cand vorbim despre constructiile clasice. Asadar, pentru a beneficia de servicii de calitate si pentru a realiza o investitie care sa se amortizeze rapid, va trebui sa solicitati interventia unor profesionisti ce au o vasta experienta in executarea constructiei de spatii industriale.

Pe scurt, constructia unui spatiu industrial presupune in linii mari urmatoarele: in primul rand proiectarea este realizata de catre un arhitect, iar partea de rezistenta de catre un inginer. Apoi pentru executarea fundatiilor se efectueaza un studiu geologic dupa care se trece la saparea si turnarea acestora. Nu in ultimul rand, este montat scheletul metalic, care este confectionat in prealabil intr-un atelier specializat. Acoperisul si peretii se aleg in functie de destinatia constructiei. Dupa cum puteti observa pentru indeplinirea acestor etape este nevoie de o companie care sa detine personal calificat dar si un mediu de lucru adecvat si aparatura de profil.

Piantus Construct poate fi alegerea perfecta pentru dumneavoastra, compania avand o vasta experienta in domeniul constructiilor industriale. Specialistii Piantus Construct garanteaza executia unei constructii de cea mai buna calitate, durabila, sigura si fiabila. Proiectarea si executia se va realiza de personal instruit, atestat iar materialele utilizate in procesul de constructie vor fi de cea mai buna calitate existenta pe piata de profil. Desigur, toate aceste etape vor tine cont de indicatiile si dorintele fiecarui client tocmai pentru a se satisface cu succes orice solicitatre.

In afara constructiilor industriale, Piantus Construct ofera si alte servicii din domeniul costructiei precum: constructii case la cheie in Craiova, constructie case la rosu, amenajari interioare in Craiova, constructii de hoteluri, amenajari gradini in Craiova, constructii de spatii comerciale dar si multe altele.

Piantus Construct va poate oferii si consultanta de specialitate dar si ajutor in realizarea proiectelor personale sau industriale, personalul angajat fiind la dispozitia si discretia oricarui client sau partener. In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre constructiile de spatii industriale Piantus Construct va recomandam accesarea site-ului oficial al companiei. O sa puteti vizualiza proiecte deja finalizate sau aflate pe rol, puteti accesa recomandari din partea celor ce au beneficiat de serviciile companiei si puteti obtine detalii referitoare la pretul de executie al unei astfel de constructii.

Personalul Piantus Construct va sta la dispozitie prin intermediul datelor de contact disponibile in finalul acestui articol.

Piantus Construct, date de contact

Adresa: Str. Campia Islaz, nr. 40, Craiova, Dolj
Telefon: 0351 467 379 | 0771 289 125

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua 2biz.ro.

Similar Articles
Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

In zilele noastre probabil cel mai important lucru si cea mai mare investitie ar fi

Beneficiile a unei firme de constructii

Beneficiile a unei firme de constructii

Fiecare persoană dorește să aibă cuibușorului lui unde poate să formeze o familie de care

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare