articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
CONFORTUL SI DESIGNUL CASEI TALE

CONFORTUL SI DESIGNUL CASEI TALE

🕔26.Feb 2015

Esti hotărât sa-ți duci locuința la un alt nivel de confort într-un stril avantajos preț-calitate, atunci alege montarea rulouriloe exterioare. Acestea îti pot asigura pe laga un climat interioar placut si un desing exterioar modern.

TIPURI DE RULORURI EXTERIOARE

Jaluzele exterioare din PVC au lamelele exterioare din acest material, casetă din tablă glavanizată tesită la 45 de grade având lamelele cu o grosime de aproximativ 39 mm cu lama terminală metalică. Rulourile de acest tip se pot monta odată cu montarea ferestrei sau a tâmplăriei, ne putând fi îndepărtate apoi.

Rulouri externe din aluminiu se pot monta pe tâmplăria deja existentă.Caseta prezintă o formă tesită sau alungită la 45 de grade, lamele având o dimensiune de 40 mm până la 55 de mm fiind umplute cu spumă de polistiren ce asigură o mai bună izolare a locuinței. Acest tip de rulouri exterioare pot fi prevăzute si cu plase antisecte care contribuie la închiderea termetică si împiedică pătrunderea prafului în interiorul locuinței. Plasa este montată pe suprafața verticală a ruloului extern –  un snur fiind dotată cu frână siliconică ce contribuie la dublarea duratei de viața a plaselor.

CUM POT ACȚIONA RULOURILE EXTERIOARE

Rulourile pot fi utilizate atât manual cât si electronic. 

  1. Acționarea electronică pe baza telecomenzilor sau întrerupatoarelor este creată doar pentru rulourile exterioare aplicate din  aluminiu. Acest tip de acționare permite montarea unui sistem antifractic cu blocare automată care să împiedice deschiderea din exterior.
  2. Acționarea manuală se face cu ajutorul unui snur sau a unei benzi fiind folosită pentru rulourile exterioare cu o dimensiune depână la 2,5 mp. Pentru rumourile cu o dimensiune mai mare se utilizează acționarea cu un arc sau cu o manivelă. Acetă modalitate de manevrare se foloseste atât pentru rulourile exterioare din PVC căt si pentru cele din aluminiu.

În funcție de modalitățile de acționare a jaluzelelor exterioare se pot amplasa si sistemele de antifracție.

  1. Sistemele de atifracție pentru rulourile electrice – presupun blocarea automată din interiorul locuinței ne putănd fi deschise din exterior.
  2. Sistemele atifractitice  pentru rulourile manuale – sunt recomandate doar pentru ferestrele care necesită deschidere. Se foloseste sintemul cu bolturi ce se montează pe ultima lamelă a ruloului. În acestă categorie intră si sistemul ca yală ce necesită montarea unei yale tot pe ultima lamelă a ruloului exterior ce acționează din interior în exterior în procesul de blocare.

CULORILE  RULOURILOR  EXTERIOARE

Puteți opta pentru orice culoare dorită. Firmele care se ocupă de realizarea si montarea acstor jaluzele vă pun la dispoziție în funcție de preferintele cromatice diferite modele puntându-se imita chiar culori de diferite tipuri de lemn.

UNDE PUNȚI ACHIZIȚIONA ACESTE RULOURI EXTERIOARE

Rulourile exterioare pot fi cumpărate sau comandate de la firme precum:

  • Practix
  • Fabrica de rulouri
  • MCA
  • Rollite Shadow

Toate aceste firme oferă o gamă variată e poroduse si servicii care să vă ajute la construirea unui mediu propice în interiorul locuinței dumneavoastră. Rulourile externe de la www.rulourialuminiu.ro sunt cele ce fac diferența, cele ce asigură luminozitatea dorită în interior, impiedică patrundrea frigului sau a caldurii dar si o protecție împotriva insectelor.

Similar Articles
Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

In zilele noastre probabil cel mai important lucru si cea mai mare investitie ar fi

Beneficiile a unei firme de constructii

Beneficiile a unei firme de constructii

Fiecare persoană dorește să aibă cuibușorului lui unde poate să formeze o familie de care

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare