articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Confort, control si siguranta de la Hoerburger

Confort, control si siguranta de la Hoerburger

🕔26.Jun 2013

Esti proprietarul unui edificiu nou sau al unei case si vrei sa implementezi si tu sistemul BMS – Building Management System si nu stii la cine sa apelezi pentru consiliere si pentru instalarea lui? Nimic mai simplu, firma Hoerburger din Sibiu iti sta la dispozitie cu servicii de proiectare, executare, montare, intretinere si reparatii pentru sistemul BMS.

Ce este sistemul BMS


BMS sau Building Management System este un sistem de management al cladirii, ce conduce si monitorizeaza functionarea echipamentelor si instalatiilor aferente. BMS reprezinta de fapt controlul si supravegherea asistata de calculator a unor resurse cum sunt: sistemul de conditionare a aerului, sistemul de alimentare cu energie, controlul iluminarii spatiilor comune, controlul iluminarii exterioare si automatizari. Tot in acest sistem mai pot fi integrate si un numar important de alte sisteme cum sunt: sisteme de televiziune cu circuit inchis, retele telefonice sau sisteme media.

Ce este protoculul de comunicare LON?

LON este o tehnologie de retea deschisa care este utilizata in principal in automatizarea cladirilor. Denumirea de LON este prescurtarea de la “Retea locala de operare”. Tehnologia LON este utilizata in principal in automatizarea cladirilor si sistemelor de management al cladirilor (BMS).

Cu LON este posibil sa se integreze dispozitivele de la diferiti producatori intr-un sistem de retea comuna. LON este o tehnologie deschisa si interoperabila, ceea ce presupune ca orice producator poate folosi protocolul pentru transferul de date intre dispozitivele conectate, cum ar fi pompe, supape, cazane, aparate frigorifice, ventilatoare si senzorii. Datele sunt transferate din orice punct din retea catre sistemul de management al cladirii sau orice alt dispozitiv, de exemplu pentru a controla o pompa cu ajutorul unui senzor. Avantajul utilizarii acestui sistem este afisarea in timp real a parametrilor ce caracterizeaza functionarea intregii cladiri. Aceasta reduce timpul efectiv de supraveghere in cazul in care aria construita a cladirii este mare. Aplicatia care ruleaza pe computerul central este sub forma grafica, realizandu-se astfel o interfata utilizator-cladire prin care se poate supraveghea si conduce infrastructura acesteia.

Avantajele folosirii sistemului BMS

– se realizeaza importante economii de energie electrica, termica, ceea ce in lumina politicii globale de reducere a consumurilor nu poate fi decat benefica;
– puteri instalate reduse;
– cresterea duratei de viata a echipamentelor ce deservesc cladirea;
– asigurarea unor parametrii de confort, apropiati activitatilor specifice cladirii;
– functionare simpla, cu functii repetitive programate in cazul unei functionari automate;
– raspuns rapid la cererile utilizatorului, chiar si in conditii limita;
– intretinere simpla, datorita facilitatilor oferite de sistem cum ar fi: inregistrari anterioare, alarmare automata, programe de service si intretinere;
– flexibilitate in programare, conform cerintelor, marimii si organizarii sistemului;
– posibilitati de dezvoltare si extindere;
– posibilitatea de conectare soft sau hard cu alte sisteme din cladire (incendiu, efractie, control al accesului, iluminat etc.) daca nu sunt controlate direct de BMS.

Date fiind cele prezentate anterior nu putem decat sa te indrumam sa apelezi cu mare incredere la serviciile firmei Hoerburger din Sibiu. Firma Hoerburger S.R.L. este reprezentanta Hoerburger Ag care este una dintre cele mai puternice firme de automatizare din Germania. Experienta acumulata din anul 2006, cand a fost infiintata in Romania, este acumulata de pe piata locala, dar si cu transfer de know-how de la firma mama.

Hoerburger, garantia calitatii si a succesului!

Daca ai nevoie de sisteme BMS, ia legatura cu firma Hoerburger. Pentru contact, apeleaza numerele 0269.214.483, 0724.011.951 si 0724.011.952 sau trimite un e-mail pe adresa dragos.danes@hoerburger.ro.

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

In continuare, poti citi un articol interesant despre porti si garduri din fier forjat.

Similar Articles
Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

In zilele noastre probabil cel mai important lucru si cea mai mare investitie ar fi

Beneficiile a unei firme de constructii

Beneficiile a unei firme de constructii

Fiecare persoană dorește să aibă cuibușorului lui unde poate să formeze o familie de care

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare