articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
In concediu ai nevoie de inchirieri auto Bucuresti

In concediu ai nevoie de inchirieri auto Bucuresti

🕔03.Jun 2015

Vara a venit, concediile sunt aproape, iar placerile capitalei te asteapta. De la muzee si concerte, pentru cei cuminti, pana la distractie in cluburi, pentru tinerii fara griji, Bucurestiul iti ofera de toate, la fel cum te asteapta si cu un serviciu de top, inchirieri auto Bucuresti de la Autorom Rent, pentru atunci cand independenta fata de un mijloc de transport in comun este vitala pentru tine.

Inchirieri auto Bucuresti, un serviciu necesar pentru turistii care ne viziteaza capitala

 

Nu poti compara Bucurestiul cu marile capitale din Europa, asta este clar, insa statisticile arata ca turistii straini care aleg sa-si petreaca concediul in frumoasa noastra capitala creste de la an la an. Care sunt totusi principalele atractii ale Bucurestiului? Cluburile si terasele, strainii fiind parca hipnotizati de catre preturile mici practicate in Romania – cel putin pentru buzunarul lor – si de fetele frumoase.

Poti compara Bucurestiul cu Londra, Roma, Parisul, Viena, Praga sau Kiew? Nu, si nici nu este nevoie! Bucurestiul are farmecul sau aparte si romanii se mandresc cu frumoasa lor capitala. INS sau Institutul National de Statistica ne arata ca daca in 2005 numarul turistilor din Bucuresti atingea 449.000, in 2011 s-au adunat nici mai mult, nici mai putin de 700.000. Desi in hartii acest numar este chiar de 6 ori mai putin decat turistii din Viena, in practica este un numar foarte bun pentru Romania.

Cert este ca tendinta turistilor de a ne trece pragul si de a ne vizita capitala este in continua crestere, astfel ca fata de 2011, anul 2012 a adus cu 11% mai multi vizitatori din strainatate pe meleagurile lui Bucur.

Si trebuie tinut cont de un aspect important. De ce vin turistii in Bucuresti? Unii – majoritatea de fapt – vin pentru afaceri, altii vin pentru concerte sau meciuri de fotbal, vin pentru muzica dance din cluburi, muzica made in Romania, care atrage tinerii de pretutindeni, vin pentru petreceri, fete frumoase, pentru cazinourile din Bucuresti si, mai putini, vin pentru a ne vizita capitala de la muzee si pana la Ateneu sau parcurile frumoase.

In Bucuresti se aud toate limbile, engleza, germana, italiana, franceza, rusa chiar, americanii nu se lasa nici ei mai prejos, se vorbeste mult, se fac multe poze, se ia ghiozdanul in spate, se folosesc autobuzele supraetajate pentru turisti, pe scurt, capitala clocoteste de lume, lume care are nevoie si de servicii precum inchirieri auto Bucuresti.

Chiar inchiriaza strainii masini in Bucuresti? Cu siguranta ca da. In special oamenii de afaceri care stau o perioada mai lunga prin capitala au nevoie de un mijloc de transport sigur, la orice ora, insa nici tinerii nu se lasa mai prejos.

Inchirieri auto Bucuresti de la Autorom Rent, solutia cea mai la indemana

 

Fie ca esti turist strain, fie ca esti turist roman sau esti chiar bucurestean caruia i s-a stricat masina, inchirieri auto Bucuresti este un serviciu oferit de catre Autorom Rent.

Inchirieri auto Bucuresti se pot realiza exact de la aeroportul Otopeni si ai posibilitatea de a returna masina tot in acel loc. Ce masini poti alege de la Autorom Rent? Tot ce-ti doresti, de la masini mici pana la masini de lux, inchirierea realizandu-se simplu, direct online, pe site-ul companiei.

Daca vrei sa te bucuri de servicii de calitate, alege inchirieri auto Bucuresti de la Autorom Rent. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile Autorom Rent? Pentru detalii si programari, suna la numarul 0767-449.666.

Articol oferit de 2biz.ro.

Similar Articles
Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Deficit bugetar record pentru primul semestru de la perioada crizei economice, rectificare de buget negativă

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

 Manichiura scoate în evidență feminitatea, iar dacă vrei să atragi atenția celor din jurul tău

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Firmele care sunt de specialitate si care pun clientilor la dispozitie serviciile specifice de dezinsectie

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

  Materialele publicitare sunt, de cele mai multe ori, cele care asigura continuitatea unei firme, prin

Cani personalizate

Cani personalizate

Pentru majoritatea, ziua incepe la o cafea sau la un ceai la fel de bun.