articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Compania si pixurile Erich Krause iubite si apreciate in intreaga lume

Compania si pixurile Erich Krause iubite si apreciate in intreaga lume

🕔23.Apr 2015

 

In lume primul pix a aparut in anul 1938, in urma dorintei lui  László Bíró, de a lucra la noi tipuri de stilouri, dar de data aceasta stiloul avea sa aiba o bila micuta in varf care se rotea si se misca pe hartie, preluand cerneala din cartusul de cerneala si asternand astfel, scrisul pe hartie. Timpurile nu mai sunt cele care au fost, iar pixurile sunt din ce in ce mai moderne si mai bune. Printre cele mai apreciate pixuri din tara noastra sunt pixurile Erich Krause.

Pixurile Erich Krause 

Aceasta companie Erich Krause, este una finlandeza si este cunoscuta in randul intregii lumi. S-a facut cunoscuta si remarcata prin calitatea instrumentelor de scris pe care le are. Acestea sunt fabricate dupa tiparele unei tehnologii inovatoare si moderne. Instrumentele de scris sunt realizate urmarindu-se atent fiecare element de detaliu care dau nastere celor mai bune pixuri Erich Krause si altor instrumente de scris a aceleiasi firme.

Erich Krause, este cel mai renumit brand din intreaga lume cu care magazinul nostru online www.ectc.ro , la randul sau de calitate si respectat, a ales cu mandrie sa incheie acest parteneriat. Scopul nostru este précis. Dorim sa punem la dispozitia clientilor din tara noastra cele mai moderne si de calitate instrumente de scris, avand in fruntea lor doritele si apreciatele  pixuri Erich Krause.

Pixurile Erich Krause si modelele de pixuri care fac parte din acest brand

Din categoria de pixuri  Erich Krause, fac parte mai multe modele de pixuri. Amintim modelul Megapolis Black Tie, este pixul care se remarca prin designul metalic elegant si cu o pasta cu gel albastra sau neagra. Modelul conceput special pentru doamne si domnisoare este pixul Belle, un pix cu gel cu un aspect care se deosebeste de celelalte printr-un design unic, elegant si fin, oferind o placere atunci cand se scrie cu el datorita alunecarii sale catifelate pe hartie. Un ultim model din acest brand de pixuri Erich Krause, este modelul Reporter, avand in dotare un grip de cauciuc, conceput astfel, pentru un confort ridicat la scriere.

Avantajele de care pot beneficia clientii care aleg sa scrie cu pixurile Erich Krause 

Utilizarea pixului intr-o proportie mult mai mare decat a stiloului, nu este una intamplatoare. Pixul se bucura de avantaje numeroase in fata stiloului. Cerneala din pix se usuca imediat dupa ce a fost scris pe hartie, fara a mai fi nevoie sa se astepte o uscare a acesteia, rezistenta la apa a scrisului cu pixul, sunt doar cateva avantaje de care se bucura cu succes pixurile Erich Krause.

De unde sa achizitiona pixurile Erich Krause?

Daca in urma celor prezentate anterior, v-ati dat seama de importanta calitatii pixurilor Erich Krause, si vreti sa se regaseasaca cu mandrie pe birourile dumneavostra, va asteptam in magazinul nostru online www.ectc.ro . Fie ca vorbim de domenii de activitate umana in randul muncii de birou, creatiei sau studiului, pixurile Erich Krause si instrumentele din aceeasi firma, dau contur creatiilor dumneavostra.

Similar Articles
Unde ajunge valiza ta după check-in

Unde ajunge valiza ta după check-in

Vă întrebați ce se întâmplă cu bagajele voastre atunci când le depuneți la biroul de check-in din

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Fie că eşti student, şomer, îţi doreşti o carieră de succes sau pur şi simplu

Imprumut nebancar rapid

Imprumut nebancar rapid

In acest moment nu putem spune ca in cadrul pietii se gasesc  multe IFN-uri ce

Obtinerea  si costurile la obtinerea  certificatului energetic

Obtinerea si costurile la obtinerea certificatului energetic

Atata vânzarea insa in aceeasi masura si închirierea unei locuinţe sau atunci cand sunt in

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Este pe piata o anumita clasa a performantei energetice in privinta certificatelor energetic care se