articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Compania Ikosar vine in sprijinul dvs. cu o oferta de nerefuzat la benzi transportoare cauciuc

Compania Ikosar vine in sprijinul dvs. cu o oferta de nerefuzat la benzi transportoare cauciuc

🕔01.Jun 2016

Industria este un domeniu foarte vast in care numerosi oameni din tara noastra lucreaza. Diverse companii, fabrici, uzine, isi desfasoara activitatea in diverse ramuri ale industriei, folosind echipamente profesionale, utilaje adecvate activitatilor prestate, dar si cu ajutorul unor oameni cu competente, pregatire si experienta in domeniu. Daca sunteti interesat de achizitionarea unor benzi transportoare cauciuc, spre exemplu, pentru a transporta materiale de diferite marimi si greutati, sunteti invitat sa consultati oferta companiei Ikosar. Benzile transportoare cauciuc au un raport calitate-pret foarte bun, si sunt destinate transportului produselor grele, foarte grele, sau materialelor usoare!

Caracteristici si avantaje benzi transportoare cauciuc din oferta Ikosar

            Benzile transportoare cauciuc sunt utilizate, cu precadere, in industria alimentara sau in prelucrarea lemnului. Ikosar cunoaste cerintele si preferintele clientilor care activeaza in aceste domenii si este capabila sa ofere benzi transportoare mai inguste, mai late, cu un anumit numar de insertii. Spre exemplu, Ikosar va ofera benzi transportoare cu insertie textila, destinate uzului general, dar si cu suprafata antiderapanta si diverse forme de relief. Mai mult decat atat, la Ikosar veti gasi si benzi transportoare cu racleti transversali si velkanta, precum si cu racleti turnati in V, benzi transportoare cu aplicatii speciale, sau cu racleti in Y si de tip Chevron turnati. Daca nu stiti ce tip de benzi transportoare s-ar potrivi necesitatilor dvs., nu ezitati sa puneti o intrebare specialistilor Ikosar. Acestia va vor lamuri imediat in privinta necesitatilor dvs.

Benzile transportoare de cauciuc foarte rezistente la abraziune, cu o durata de viata indelungata, sunt cele cu insertie textila, folosite mai ales pentru a transporta agregate usoare, precum cereale, produse minerale, chimice si rumegus. Benzile transportoare de cauciuc cu insertie textila rezista la temperaturi cuprinse intre -30 si 80 de grade Celsius! Pe de alta parte, in stocul Ikosar veti gasi si benzi transportoare mai rigide, pentru transportul de mare capacitate insa pe distante scurte, precum cele de cauciuc, cu racleti transversali si velkanta. Daca doriti benzi transportoare cu racleti in V turnati, trebuie sa stiti ca acestea sunt foarte eficiente, permitand transportul atat pe plan orizontal, cat si pe plan vertical. Pentru benzi transportoare mai greu de gasit, precum cele cu racleti in Y si tip Chevron aplicati, apelati la Ikosar, si veti avea in scurt timp produse unicat!

Ikosar – furnizorul numarul 1 de benzi transportoare cauciuc!

Ikosar este genul de companie in care va puteti pune increderea ca va ofera benzi transportoare cauciuc de inalta clasa, cu maxim de seriozitate, profesionalism, din materiale de buna calitate, trimise rapid si eficient la adresa stabilita de dvs. Personalul calificat, cu ajutorul echipamentelor de ultima generatie, se ocupa in permanenta sa ofere clientilor interesati benzi transportoare cauciuc, platforme termoizolante, curele late de transmisie, si alte produse de cea mai buna calitate, de peste 20 de ani. Pentru mai multe detalii, luati legatura cu unul din reprezentantii companiei care va poate oferi toate datele de care aveti nevoie!