articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Compania Enqan Sibiu –da valoare apei cu filtru Aquasana !

Compania Enqan Sibiu –da valoare apei cu filtru Aquasana !

🕔28.Feb 2013

Filtrul de apa potabila Aquasana AQ-4000, comercializat exclusiv online de catre compania sibiana Enqan, reprezinta garantia sanatatii tale si a celor dragi tie.

Produs garantat si certificat de liderii in domeniu, usor de montat si folosit in orice locatie, cu garantie de returnare, filtrul de apa potabila este investita cea mai profitabila pe care o poti face.

Cu o experienta in domeniu de mai bine de 12 ani, compania Enqan din Sibiu iti ofera o gama diversificata de produse comercializate online, de la filtre de apa potabila la dedurizatoare, purificatoare dar si alte sisteme de filtrare a apei.

Utilizand produsele comercializate de Enqan Sibiu vei constata ca apa de la robinet isi va pierde mirosul si gustul neplacut, va fi fara clor sau alte impuritati si va inlocui cu succes apa plata pe care o intrebuintai pana acum.

Firma Enqan, dealer autorizat al filtrelor de apa Aquasana pentru Romania, este dedicata filtrelor de apa si solutiilor de imbunatatire a calitatii apei, distributia produselor facandu-se exclusiv online.

Fiind preocupati de calitatea apei pe care o consumam cu totii, specialistii Enqan cauta permanent solutii de eficientizare, dar si pentru eliminarea la maxim a efectelor poluarii.

Daca nu esti multumit de purificatorul pe care l-ai achizitionat de la firma Enqan SRL il poti returna. Nu ai nevoie de nici o justificare, transportul iti este asigurat de firma care iti va restitui si suma achitata, integral.  Singura conditie este sa pastrezi documentele fiscale primite cu ocazia achizitionarii, respectiv factura si chitanta.

A 4Acum poti sa ai apa filtrata cu gust natural comparabila cu orice apa plata de calitate. De ce apa de calitate?

 • Pentru ca studiile efectuate in ultimii ani au demonstrat ca apa de calitate te ajuta sa te concentrezi mult mai usor
 • Apa curata elimina toxinele din corp
 • Apa curata le permite in special copiilor sa se dezvolte mai usor, protejandu-i de numeroase boli in perioada de crestere
 • Nivelul ridicat de plumb din sangele copiilor reprezinta principala cauza a problemelor de comportament, favorizand in acelasi timp si scaderea IQ-ului
 • Nivelul de expunere la clorul existent in apa potabila are o foarte mare influenta asupra astmului declansat inca din frageda copilarie
 • Parazitii rezistenti la clor, Cryptosporidium si Giardia, se regasesc in apa de baut si le produc copiilor simptome asemanatoare cu gripa, formele fiind uneori destul de severe

Cu filtrele de apa Aquasana AQ-4000 transportul de baxuri de apa imbuteliata devine o amintire. Avantajele folosirii filtrelor de apa Aquasana:

 • Elimina din apa de baut clorul si plumbul
 • Inlatura turbiditatea (impuritatile) si chisturile (parazitii rezistenti la clor)
 • Elimina gustul si mirosul neplacut
 • Inlatura poluantii
 • Permite mineralelor bune trecerea in organism

Filtrele de apa potabila se bazeaza pe procesul de filtrare selectiva oferit exclusiv de catre Aquasana. Combinatia de filtrare cu carbon activ, schimb de ioni si filtrare mecanica ii confera apei un gust natural si sanatos, la un pret convenabil si direct de la robinet.

Filtrele pentru apa potabila Aquasana :

 • reprezinta o investitie extrem de profitabila in sanatatea ta si a celor dragi tie
 • imbunatatesc considerabil calitatea apei potabile
 • elimina riscurile imbolnavirilor
 • reduc considerabil riscul producerii unor intoxicatii
 • Filtrarea apei o solutie moderna si eficienta
 • Filtrele de apa pentru uz casnic imbunatatesc considerabil calitatea apei potabile si elimina riscurile unor imbolnaviri acute sau a unor intoxicatii pe termen lung.

Filtrarea selectiva :

 • confera apei o calitate net superioara, comparabila cu a celor minerale
 • elimina neplacerile legate de transport si depozitare
 • elimina poluarea mediului, datorata recipientelor din plastic

Performantele filtrelor de apa Aquasana au fost recunoscute si certificate de catre laboratoarele NSF, in conformitate cu standardele ANSI/NSF 42 si 53, dar si a departamentului de sanatate al Statului California.

Filtrele de apa potabila sunt produse de firma americana Aquasana Inc. (fosta Sun Water Systems Inc.).

Aquasana este marca inregistrata a acestei firme, fiind lider in productia de sisteme de purificare a apei, proiectand si producand filtre de apa cu carbon activ pentru peste 50 de firme din SUA si lume.

Cu o experienta de peste 15 ani in domeniu, cu 17 patente obtinute si peste 9 milioane de sisteme vandute, Aquasana este recunoscut ca fiind cel mai raspandit sistem casnic de filtrare a apei din SUA.

Firma are 30 de reprezentante in lume, produsele acesteia primind o garantie de retrunare de 45 de zile.

Filtrul de apa potabila este usor de instalat in orice locatie, procesul durand practic doar cateva minute. Acesta ofera debit de pana la 110 litri/ora de apa ultra filtrata, de cea mai buna calitate pentru baut, gatit ori pentru prepararea ceaiului, a cafelei sau a bauturilor racoritoare.

Instalarea filtrului se realizeaza foarte usor, nu este necesara interventia unui specialist sau modificari la instalatia de apa. Practic, se desurubeaza sita din capatul tevii robinetului si se insurubeaza in locul acesteia divertorul filtrului, operatie care dureaza maxim 10 minute.

Pachetul oferit de firma Enqan include corpul filtrului de apa, divertorul de crom-care se monteaza pe robinet cu tuburile flexibile- cartusul dublu (cu doua filtre), dar si instructiunile de instalare si utilizare.

Filtrul este prevazut in plus cu un set de adaptoare filetate cromate, care fac posibila instalarea la majoritatea robinetelor existente pe piata.
Prin simpla deschidere a robinetului poti folosi atat apa calda cat si apa rece.

Iar cand iti doresti apa filtrata, nu trebuie decat sa tragi butonul dispozitivului (capatul divertor) montat pe robinet. Apa este astfel trecuta prin filtru, filtrata si va curge prin tubul secundar al capatului divertor.
Utilizand acest filtru de apa vei constata in scurt timp ca apa ta de la robinet are o alta calitate.

Filtrele de apa Aquasana sunt destinate gospodariilor alimentate cu apa potabila de la reteaua urbana, capacitatea acestora de filtrare ajungand  in 6 luni la 1800 litri. Ele se inlocuiesc dupa acest termen, pretul fiind de 186 RON.

Procesul de filtrare al apei este realizat in cinci etape, prin intermediul unei combinatii a celor mai noi tehnologii: filtrare mecanica, absortia cu carbune activ si schimbul de ioni.

Filtrul pentru apa potabila elimina selectiv contaminantii, permitand in acelasi timp mineralelor naturale sa treaca in organism.

Procedeul de filtrare al apei, patentat de Aquasana, se realizeaza pe baza unui set de doua filtre, in componenta carora exista carbune activ :

 • Etapa 1 – filtrul A elimina sedimentele si turbiditatea (impuritatile microscopice care tulbura apa si dau gust si miros neplacut)
 • Etapa 2 – tot in filtrul A se elimina clorul, cea mai concentrata si mai reactiva substanta chimica prezenta in apa de la robinet
 • Filtrul B se ocupa de poluantii cei mai dificili precum plumbul si substantele chimice sintetice
 • Etapa 3 – plumbul este redus printr-un proces de schimb de ioni. Ionii de plumb daunatori sunt inlocuiti cu ionii de potasiu benefici, aceasta fiind cea mai convenabila metoda de reducere a plumbului. In acest mod echilibrul mineral al apei este imbunatatit considerabil. Potasiul ofera un gust de apa naturala de izvor si un pH neutru sau usor alcalin
 • Etapa 4 – se produce cea mai complexa si mai importanta etapa, absorbtia chimicalelor sintetice: ierbicidele, pesticidele si a solventilor industriali
 • Etapa 5 – cartusul B este un filtru absolut de 0,5 microni pentru eliminarea organismelor rezistente la clor, respectiv a chisturilor gen Cryptosporidium si Giardia (Lambliaza), doi paraziti comuni ce se raspandesc prin apa si care pot provoca simptome asemanatoare cu gripa

Alege cu incredere produsele companiei Enqan Sibiu – Compania care da valoare apei tale!

Similar Articles
Unde ajunge valiza ta după check-in

Unde ajunge valiza ta după check-in

Vă întrebați ce se întâmplă cu bagajele voastre atunci când le depuneți la biroul de check-in din

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Fie că eşti student, şomer, îţi doreşti o carieră de succes sau pur şi simplu

Imprumut nebancar rapid

Imprumut nebancar rapid

In acest moment nu putem spune ca in cadrul pietii se gasesc  multe IFN-uri ce

Obtinerea si costurile la obtinerea certificatului energetic

Obtinerea si costurile la obtinerea certificatului energetic

Atata vânzarea insa in aceeasi masura si închirierea unei locuinţe sau atunci cand sunt in

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Este pe piata o anumita clasa a performantei energetice in privinta certificatelor energetic care se