articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Compania Biolab Scientific va recomanda burete hemostatic Equispon pentru interventii chirurgicale reusite

Compania Biolab Scientific va recomanda burete hemostatic Equispon pentru interventii chirurgicale reusite

🕔05.Dec 2015

Fie ca lucram sau nu in domeniu, stim cat este de important pentru reusita unei interventii chirurgicale sau a unei lucrari stomatologice, folosirea unui burete hemostatic Equispon. Acesta are multiple intrebuintari, este foarte eficient si isi gaseste usor intrebuintarea intr-un cabinet medical. Comandati acest produs din oferta companiei Biolab Scientific si cu siguranta nu veti regreta decizia luata. Biolab Scientific va asigura cantitatea de burete hemostatic Equispon de care aveti nevoie, iar colaborarea se va dovedi de succes si de lunga durata.

Caracteristici si avantaje burete hemostatic Equispon de la Biolab Scientific

Asa cum il recomanda denumirea, buretele hemostatic Equispon are rolul de a stopa sangerarea de natura venoasa si de a absorbi sangele intr-o maniera eleganta, delicata, care nu afecteaza starea de sanatate a pacientului. Buretele hemostatic Equispon este adesea utilizat in cazul interventiilor chirurgicale, cand apar sangerari abundente, dar si in cazul unei banale interventii stomatologice. Acest produs din oferta firmei Biolab Scientific are la baza o spuma de gelatina purificata, are o porozitate ridicata, si reactioneaza in mo neutru. Mai mult decat atat, o data achizitionat, buretele hemostatic Equispon poate ajunge fara nicio pregatire in prealabil direct pe masa de operatie. Nu mai aveti nevoie de sterilizari cu caldura uscata sau autoclavare.

Buretele hemostatic Equispon emite o doza de radiatii echivalentul a 2,5 Mrad, fiind folosit in timpul sangerarii, cu capacitatea de a absorbi de pana la 50 de ori greutatea sa. In cazul aparitiei unei sangerari venoase, nu este recomandat sa apelati la scurgerea hemostatica traditionala, fiind imposibil de controlat. In acest caz, utilizarea materialelor neresorbabile nu este indicata, ci a buretelui hemostatic Equispon. Acest produs revolutionar realizeaza hemostaza intr-un timp extrem de scurt, de doar cateva minute. Medicii stomatologi care cunosc pericolele unei sangerari gingivale stiu cat de util este buretele hemostatic Equispon. In vederea obtinerii hemostazei si a oblitierii spatiului gol creat prin extragera dintilor afectati, a tumorilor, a amputarilor de radacina si indepartarii de chisturi, se recomanda sa apelati la compania Biolab Scientific, care va furnizeaza cele mai bune materiale in acest sens, cum este si cazul acestui burete miraculos.

Biolab Scientific – furnizor serios de burete hemostatic Equispon

Trebuie sa va refaceti stocul de burete hemostatic Equispon? Nu mai aveti acest material atat de pretios si de util in interventiile pe care le realizati pe pacientii dvs.? Atunci nu ezitati sa contactati reprezentantii firmei Biolab Scientific, ale caror produse respecta intocmai normele legislative in vigoare. Incepeti o colaborare de lunga durata, bazata pe seriozitate, profesionalism, promptitudine si incredere cu profesionistii Biolab Scientific. Veti putea achizitiona ori de cate ori doriti burete hemostatic Equispon pentru a va dota cabinetul cu tot ceea ce va trebuie. Pentru ca sanatatea pacientilor este mai pretioasa decat orice, plasati rapid si usor o comanda online prin intermediul site-ului web a acestei companii si veti primi produsele intr-un timp scurt. Pentru raspunsuri la intrebari si nelamuriri, luati legatura cu Biolab Scientific.