articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Compact Sigma Bucuresti – cazane performante, dedicate oricarei afaceri!

Compact Sigma Bucuresti – cazane performante, dedicate oricarei afaceri!

🕔29.Aug 2013

Ai nevoie de diverse modele de cazane de abur saturat ori de cazane de apa fierbinte?

Vrei servicii profesionale de proiectare si realizare cazane de apa calda?

Cauti un profesionist in domeniul fabricarii cazanelor diverse?

Atunci apeleaza cu incredere la compania Compact Sigma din Bucuresti, firma aflata de 20 de ani pe piata romaneasca a afacerilor!

Compact Sigma este certificata in domeniul fabricarii cazanelor de ISCIR-CERT, toate produsele oferite partenerilor de afaceri fiind la standarde de calitate europeana.

Oferta firmei bucureste este variata, ea cuprinzand diferite modele si tipuri de cazane, cu regimuri diferite de functionare si puteri termice de 5800kW, care functioneaza atat pe baza de combustibil lichid, cat si pe baza de combustibil gazos.

Cazanele produse de Compact Sigma Bucuresti pot fi folosite in diferite domenii, ele fiind ideale in special in procesele tehnologice in care aburul este principalul purtator de energie termica.

Produsele sunt rezistente, fiabile si au o durata mare de viata, acestea fiind recomandate in industria alimentara si in agricultura, in industria farmaceutica sau in industria confectiilor sau cea a textilelor, in industria metalurgica ori in marile retele hoteliere.

Compact Sigma este un lider recunoscut in domeniul proiectarii si fabricarii cazanelor de abur saturat, dar si a cazanelor de apa calda si fierbinte.

Oferta pe care compania bucuresteana Compact Sigma o are pentru tine este completa:

  • Cazane de apa calda care functioneaza pe combustibil gazos si cazane de apa calda cu functionare pe combustibil lichid – produsele sunt ignitubulare orizontal, ele fiind prevazute cu suprapresiune in focar si dezvoltand puteri termice de pana la 5 Gcal/h (5.800 kW)
  • Cazane de apa fierbinte ce functioneaza pe combustibil gazos, cazane de apa fierbinte cu functionare pe combustibil lichid – produsele au suprapresiune in focar, sunt ignitubulare orizontal si dezvolta puteri termice de pana la 5 Gcal/h (5.800 kW)
  • Cazane de abur tehnologic, cu functionare pe combustibil gazos, dar si pe combustibil lichid – sunt ignitubulare orizontal, au suprapresiune in focar si dezvolta presiuni de 1, 4, 6, 8, 10 si 12 bari, dar si debite in intervalul de 100 si 6.000 kg abur/h

Cazanele de abur saturat fabricate de compania Compact Sigma din Bucuresti sunt folosite in diferite procese tehnologice din domenii variate de activitate, dintre acestea amintind doar unitatile spitalicesti si hoteliere, unitatile militare sau reteaua penitenciarelor din Romania, in industria prelucratoare de metale, in industria celulozei si hartiei, in constructii (la prepararea betoanelor de tot felul), in industria alimentara (la sterilizare, distilare, fierbere, uscare si extrudare), in confectii, in industria textila, in agricultura si in zootehnie.

Toate produsele realizate de specialistii firmei Compact Sigma sunt monobloc, fiind complet automatizate, ingnitubulare orizontal si avand suprapresiune in focar.  Cazanele de abur saturat sunt prevazute, din constructie, cu protectii multiple pentru scaderea sau la cresterea nivelului apei in cazan (peste nivelele stabilite), la presiunea minima a aerului de ardere sau la depasirea presiunii maxime admise in cazan, la presiunea maxima/minima a gazelor naturale, dar si in cazul lipsei flacarii in cazan.

Atat cazanele de abur saturat de medie si joasa presiune (tip SIGMA AB cu debite de la 100 kg/h la 2.500 kg/h), cat si cele cu abur saturat de medie si joasa presiune (tip SIGMA AB cu debite de la 3.000 kg/h la 6.000 kg/h) pot fi reglate cu destula usurinta la nivelul apei si sarcinii, produsele fiind prevazute prin constructie cu numeroase semnalizari functionale la avarie, la permisia aprinderii, la arzatorul in functiune sau cand pompa de alimentare cu apa este in functiune.

Pentru fluidizarea proceselor tehnologice diverse, alege partenerul ideal de pe piata romaneasca, compania Compact Sigma din Bucuresti!

Compact Sigma – cazane performante, dedicate oricarei afaceri!

Contact:

Localitate: Bucureşti
Adresa: Str. Vicina nr. 6, sector 5
Telefon: 0214 232 004
Fax: 0214 249 985

In momentul in care vei contacta firma nu uita sa mentionezi ca ai gasit-o in reteaua 2biz, beneficiind astfel de cel mai bun pret.

Citeste si alte materiale interesante, aici!

Similar Articles
Gravura mecanica realizata cu maxima precizie, devotament si stil

Gravura mecanica realizata cu maxima precizie, devotament si stil

Atunci cand vine vorba de procedeul numit: gravura mecanica, firma Oltstar Business Group isi dedica

Cautati masini de taiat cu apa? Gasiti echipamente profesioniste in oferta companiei Store Logistic!

Cautati masini de taiat cu apa? Gasiti echipamente profesioniste in oferta companiei Store Logistic!

Store Logistic va ofera o gama completa si complexa de masini de taiat cu apa,

Blaturi din granit in Bucuresti, de ce sporesc ele valoarea unei locuinte?

Blaturi din granit in Bucuresti, de ce sporesc ele valoarea unei locuinte?

Poate v-ati gandit de multe ori sa optati in locuinta dvs. pentru blaturi din granit

Ai nevoie de intalare masini industriale? Horeind iti vine in ajutor!

Ai nevoie de intalare masini industriale? Horeind iti vine in ajutor!

  Este cunoscut faptul ca in ziua de azi , masina de spalat nu mai reprezinta

Masini de ambalat

Masini de ambalat

  In cazul in care aveti o afacere care implica ambalarea unor produse precum lichide sau