articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Comoditate maxima in orice restaurant cu aplicatia QRest de la Acqua Development!

Comoditate maxima in orice restaurant cu aplicatia QRest de la Acqua Development!

🕔18.Nov 2013

Fie criza economica cat de grea, restaurantele din lumea intreaga nu vor da faliment niciodata. Daca la unele lucruri putem renunta, nu acelasi lucru il putem afirma atunci cand vorbim de mancare. Vedem asta ori de cate ori mergem la un restaurant modern, la o pizzerie sau in orice alta locatie de acest gen. Probabil ca vi se intampla de multe ori sa ajungeti flamanzi intr-un restaurant si, de parca asta nu era suficient, mai trebuie sa treceti si prin furcile caudine ale asteptarii venirii unui chelner la masa dumneavoastra. Si asteptati si tot asteptati pana cand nervii dumneavoastra ating cote maxime. In acel moment va trec prin minte fel si fe l de scenarii: “Daca ar exista un sistem magic prin care as putea comanda altfel decat prin lunga asteptare a chelnerului..De exemplu sa-mi folosesc telefonul”. Ei bine, magic sau nu, iata ca exista un sistem prin care visele dumneavoastra pot deveni realitate. Este vorba despre aplicatia QRest pusa la dispozitia dumneavoastra de firma Acqua Development din Bucuresti.

Q Rest reprezinta sistemul prin intermediul caruia clientul poate comanda direct de pe telefonul mobil. Aceasta aplicatie este utilizata in special in incinta restaurentelor, precum si in cazul altor tipuri de localuri care servesc mancare si bautura. Asadar, ce vreti mai mult decat sa puteti sa comandati fara chelner in restaurante, baruri si cafenele, iar apoi sa impartiti nota de plata cu cei cu care sunteti la masa?

 Singura conditie pentru a putea dispune de avantajele QReste este sa aveti un iPhone sau un Android si sa descarcati aplicatia din Apple Store sau Google Play. Daca va intrebati cum functioneaza aceasta aplicatie, este foarte simplu: odata descarcata in telefon, tot ce trebuie sa faceti este sa scanati codul QR de la masa in cadrul careia v-ati asezat.  Odata efectuata aceasta operatiune, puteti considera ca aveti un chelner pe telefonul mobil, caruia ii puteti cere orice doriti.

 Iata acum sinteza avantajelor de care puteti beneficia prin aceasta aplicatie QRest de la Acqua Development:

– Comanda fara chelner: evitati nervii, stresul si ideea ca la masa dumneavoastra nu mai vine nimeni niciodata.

– Cheama chelnerul oricand doriti: de multe ori se intampla sa strigi chelnerul intr-un restaurant, iar acesta nu te vede. Cu aplicatia QRest va afla cu siguranta unde esti si ce doresti.

– Calculeaza rapid nota de plata: nu mai sta sa socotesti in detaliu clasica nota de plata. QRest te ajuta se rezolvi rapid toate calculele.

– Afla detalii despre produse: ingredientele si modul de preparare al mancarii se poate afla acum instantaneu.

– Meniul din caiet in telefon: toata oferta restaurantului este acum in Smartphone-ul tau, rapid si fara probleme.

– Asteapta mai putin: de multe ori, la o comanda clasica, iti trece foamea asteptand. Prin QRest mancarea vine mai repede ca niciodata.

 Din cealalta perspectiva, a restaurantelor, aceasta aplicatie este cea mai buna solutie pentru a satisface clientii si pentru a creste vanzarile. Este evident faptul ca intr-o lume in care telefonul mobil ocupa din ce in ce mai mult timp din viata clientilor, o astfel de aplicatie este un succes desavarsit.

Datele de contact :

Strada Mitropolit Nifon, Nr.2, Etaj 2, Sector 4, Bucuresti, 040502, Romania

Contact comercial: +40.21.589.76.80

Email: office (-at-) qrest.co.uk

Similar Articles
Ai nevoie de sisteme wi-fi mijloace de transport? Le gasesti la eView!

Ai nevoie de sisteme wi-fi mijloace de transport? Le gasesti la eView!

Pentru sisteme wi-fi mijloace de transport performante si eficiente, va recomandam sa apelati la ajutorul

EuPlatesc.ro- solutii de plata online

EuPlatesc.ro- solutii de plata online

O data cu dezvoltarea tehnologiei, au aparut noi metode pentru a ne bucura de facilitatile

Laptopul, un accesoriu indispensabil?

Laptopul, un accesoriu indispensabil?

Laptop – calculatorul portabil electronic ce a devenit aproape indispensabil in Romania, fiind utilizat la birouri,

Serviciile noastre de web hosting va ajuta sa va lansati pe piata online!

Serviciile noastre de web hosting va ajuta sa va lansati pe piata online!

Mediul online detine in prezent cea mai vasta si diversificata piata de clienti. Tocmai din