articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Commander Systems: cum sa-ti protejezi eficient familia

Commander Systems: cum sa-ti protejezi eficient familia

🕔11.Apr 2015

Esti la curent cu statisticile ingrijoratoare care trag un semnal de alarma si ne informeaza ca o medie de trei copii dispar in fiecare zi, in Romania? Din pacate, in perioada cuprinsa intre 15 mai 2012 si 15 mai 2013 au fost declarati disparuti, nici mai mult, nici mai putin de 3.200 de copii. Toate aceste informatii sunt 100% adevarate si au fost furnizate de catre Politia Romana. Din acest numar extraordinar de mare, 134 de copii aveau varste de pana in 10, iar mai mult de jumatate erau fete.

Stim, numai gandul ca ai tai copii ar putea pati ceva te infioara si te transforma intr-un adevarat leu care-si apara teritoriul, insa nenorocirile se pot abate asupra oricui. Cum tu nu-ti doresti sa treci niciodata prin agonia disparitiei unui copil sau a unei persoane dragi, ti-ai propus sa-ti iei masuri de siguranta potrivite.

Daca esti in cautare de informatii, Commander Systems are exact solutia potrivita pentru tine. Despre ce este vorba? Despre sistemele de monitorizare a persoanelor prin GPS. In acest mod, la orice ora din zi sau din noapte, stii unde se afla copilul tau sau oricare alt membru al familiei.

Monitorizarea prin GPS – siguranta si protectie pentru intreaga familie

La fel de bine cum un GPS te poate ajuta sa te ghidezi pe drumurile intortocheate ale Romaniei, acesta te poate ajuta sa-ti protejezi si familia. Chiar daca initial sistemele GPS au fost utilizate doar de catre armata, acestea si-au gasit aplicabilitate in mai multe domenii si sunt imbratisate de catre majoritatea oamenilor care vor intotdeauna sa mearga la sigur.

Poate ca pana acum nu ai fost constient de pericolele lumii in care traiesti, dar de cand ai devenit parinte, grija pentru copiii tai te face sa cauti tot felul de solutii pentru a-i stii in siguranta. Din fericire, s-a inventat sistemul de monitorizare a persoanelor cu ajutorul GPS-ului, iar compania Commander Systems iti poate pune la dispozitie o astfel de “jucarie”, oricand ai nevoie.

Cine este Commander Systems? Este o companie din Bucuresti, care din anul 2005 se ocupa cu prestarea de servicii de monitorizare a flotelor auto ce activeaza in domeniul transporturilor. De aici, afacerea s-a extins si a ajuns sa ofere ghidare si protectie chiar si persoanelor fizice sau tuturor celor care au nevoie de ajutor.

9 sfaturi utile de la Commander Systems pentru toti parintii

Pentru siguranta copiilor, cel mai bine este sa-i inveti din timp urmatoarele lucruri:

1. Sa stie care este numele lui complet, adresa la care locuieste, numele parintilor si un numar de telefon. Toate aceste date nu trebuie spuse oricui, ci doar atunci cand este necesar;

2. Invata-ti copilul sa-ti spuna mereu unde merge, dar si cu cine;

3. Instruieste-l sa ceara intotdeauna voie de a pleca undeva, indiferent unde, chiar daca este vorba despre o persoana cunoscuta;

4. Cadourile, dulciurile sau orice altceva sa fie acceptate doar cu acordul parintilor;

5. Daca a ramas singur acasa, sa nu deschida usa nimanui;

6. Daca se pierde, sa stie ca trebuie sa ceara ajutorul unui politist, unei vanzatoare sau unui adult care este insotit de un copil;

7. Sa nu se sperie, ci sa fie sigur ca exista cineva care il poate ajuta;

8. Daca se simte in pericol din cauza unei alte persoane, sa stie ca trebuie sa spuna NU;

9. Daca vrea sa plece undeva, dupa terminarea orelor de scoala, sa anunte din timp parintii.

Daca vrei ca familia ta sa fie in deplina siguranta, alege serviciul de monitorizare persoane prin GPS Commander Systems. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile Commander Systems? Suna la numarul 0755-048.105 sau trimite un e-mail pe adresa hotline@commander.ro.

Articol oferit de 2biz.ro.

Similar Articles
Bătrânica amendată că mergea prea încet pe trecerea de pietoni

Bătrânica amendată că mergea prea încet pe trecerea de pietoni

Bătrâna de 81 de ani, amendată că nu a reușit să treacă strada la verde

Cod Galben de furtuni, vijelii și grindină în România! Care sunt cele mai afectate zone

Cod Galben de furtuni, vijelii și grindină în România! Care sunt cele mai afectate zone

Se întoarce vremea rea pe teritoriul țării. Vijeliile, furtunile și grindina vor schimba vremea în România.

Sisteme de supraveghere video

Sisteme de supraveghere video

Ofertele pe care le au firmele ce comercializeaza anumite sisteme de supraveghere video cu ajutorul

Sisteme alarma Bacau

Sisteme alarma Bacau

  Daca vreti sa va simtiti in siguranta in propria casa sau vreti sa stiti ca

Sisteme de alarma profesionale

Sisteme de alarma profesionale

Sisteme de alarma wireles sunt considerate ca facand parte din gamele profesionale de profil. Produse in