articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Commander Systems – Avantajele implementarii sistemului de monitorizare auto!

Commander Systems – Avantajele implementarii sistemului de monitorizare auto!

🕔02.Dec 2013

Intr-o perioada in care costurile unei companii sunt adeseori comparabile sau chiar mai mari decat veniturile, managerii responsabili ar trebui sa caute solutii eficiente pentru a economisi cat mai multe resurse financiare. Daca vorbim de firmele a caror activitate principala se realizeaza prin intermediul autoturismelor, aducem automat in discutie si o rata semnificativa de pierderi financiare, cauzate de o multitudine de factori. Se intampla de multe ori ca unii soferi sa nu respecte foile de parcurs, situatie care poate genera la randul ei alte situatii neplacute pentru bugetul firmei, cum ar fi costuri in plus pentru combustibil, vizite dese la mecanic sau fel si fel de alte probleme. Daca va intrebati cum puteti preintampina si elimina aceste cazuri, firma Commander Systems SRL din Bucuresti va vine in ajutor cu un sistem de monitorizare pentru flota auto, gratie caruia veti fi mereu la curent cu tot ceea ce se intampla cu masinile dumneavoastra.

Acest sistem este o solutie de monitorizare GPS in timp real a flotelor auto de mici si mari dimensiuni, folosind o interfata Web. Realizata cu ajutorul unei harti Google Maps (licentiate) la nivel de strada, drumuri nationale, judetene si europene, solutia oferita de Commander Systems este cea mai performantă atunci cand vine vorba de monitorizare, localizare, si urmarire prin GPS. Scopul principal al serviciilor de monitorizare GPS oferite de firma din capitala este de a va aduce beneficii reale prin reducerea costurilor, optimizarea activitatilor si cresterea productivitatii.

Solutia Commander Systems va permite generarea de foi de parcurs detaliate a intregii activitati a autovehiculului precum si a soferului. Foile de parcurs sunt generate automat de catre sistem. De asemenea, cu ajutorul acestui sistem veti beneficia de o monitorizare prin GPS a deplasarii vehiculului prin actualizarea pozitiei la un interval de 30 secunde. In situatiile extrem de neplacute in care aveti de a face cu furturi, puteti identifica foarte rapid locatia vehiculului. Exista si situatii in care aveti posibilitatea opririi motorului de la distanta. In ceea ce priveste aria de acoperire, sistemul este proiectat atat pentru Romania, cat si pentru Europa. Acest sistem, care are o garantie de 3 ani, presupune dotarea fiecarei masini cu un auto WI-FI Commander (internet in masina).

Prin implementarea sistemului GPS Commander Systems de monitorizare a flotei auto se pot obtine avantaje substantiale la toate nivelurile, de la costuri directe la costuri indirecte:

– Economie carburant: lunar se economisesc sume importante din cheltuielile pentru combustibil, pentru un vehicul.

– Reducerea numarului de kilometri parcursi si a timpilor de conducere prin optimizarea traseelor

– Reducerea uzurii vehiculelor si a costurilor de intretinere prin respectarea regimului optim de functionare al acestora (daca sunt conduse cu viteza excesiva)

– Cresterea calitatii serviciilor prin verificarea executarii activitatilor programate, ca de exemplu nerespectarea vizitelor la clienti in detrimentul imaginii firmei

– Planificare optima si in avans a curselor sau deplasarilor prin alegerea eficienta a vehiculelor disponibile pentru un nou traseu cunoscand pozitiile si starea acestora

– Se pot detecta toate cursele in interes personal, in timpul sau in afara programului de lucru

– Reducerea perioadei de inactivitate a angajatilor.

Serviciile de monitorizare a flotei Commander Systems nu sunt servicii cu program fix. Prin acest lucru se intelege faptul ca specialistii Commander sunt mereu disponibili si pregatiti sa va ajute ori de cate ori aveti nevoie, indiferent de locatie sau ora. Asadar, pentru sprijin, consiliere, consultanta si servicii oferite la cele mai inalte standarde, stiti unde sa apelati!

Date de contact:

Bd. Dimitrie Pompeiu nr. 10A, Centrul CONECT (modul 1), et. 3

cod poştal 020337, Sector 2, Bucureşti, România

Telefon: 0755 048 105

Articol oferit de 2biz.ro.

Similar Articles
În Coreea de Sud procesul de trecere la transport electric și autonom este grăbit

În Coreea de Sud procesul de trecere la transport electric și autonom este grăbit

Coreea de Sud a dezvăluit planurile pentru a grăbi adoptarea mașinilor electrice, a celor care

Topul celor mai plătiţi actori din lume

Topul celor mai plătiţi actori din lume

Sumele menționate se referă la perioada 1 iunie 2018 - 1 iunie 2019 şi nu se

Bătrânica amendată că mergea prea încet pe trecerea de pietoni

Bătrânica amendată că mergea prea încet pe trecerea de pietoni

Bătrâna de 81 de ani, amendată că nu a reușit să treacă strada la verde

Cod Galben de furtuni, vijelii și grindină în România! Care sunt cele mai afectate zone

Cod Galben de furtuni, vijelii și grindină în România! Care sunt cele mai afectate zone

Se întoarce vremea rea pe teritoriul țării. Vijeliile, furtunile și grindina vor schimba vremea în România.

Transport personal Ilfov

Transport personal Ilfov

Transportul international al persoanelor este activitatea principala prestata de catre firmele de transport personal in