articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Coman spatii verzi realizeaza amenajare spatii verzi Timisoara!

Coman spatii verzi realizeaza amenajare spatii verzi Timisoara!

🕔23.Feb 2015

Spatiile verzi sunt cele care dau un aspect frumos oricarui oras sau spatiu public. Modul in care acestea sunt amenajate vorbeste mult despre orasul sau spatiul respectiv. Coman Spatii Verzi este o companie renumita care ofera servicii profesioniste de amenajare spatii verzi Timisoara. Aceasta companie este alcatuita dintr-o echipa profesionista si experimentata in domeniu, care reuseste sa transforme orice spatiu intr-unul placut ochiului cu multa verdeata si flori de diferite tipuri. Echipa firmei Coman Spatii Verzi scoate in evidenta frumusetile naturii prin serviciile de top de amenajare spatii verzi Timisoara.

Fiecare lucrare de amenajare spatii verzi are un raport optim calitate-pret in asa fel incat poti fi sigur ca ai facut cea mai buna alegere. Pentru a stii ce alegeri ar fi mai potrivite poti viziona in cadrul site-ului imagini cu gradini, parcuri amenajate in diferite stiluri, dupa cerintele beneficiarilor. Fiecare lucrare va fi tratata cu maxim de profesionalism si atentie, iar experienta si pasiunea echipei isi va spune cuvantul de fiecare data. Pentru a afla ofertele si preturile fiecarui serviciu si produselor oferite, contacteaza firma Coman Spatii Verzi si vei primi o oferta specifica.

Pasii necesari pentru amenajare spatii verzi

In primul rand, echipa firmei se deplaseaza la locul care urmeaza sa fie amenajat, ia masuratorile necesare fiecarei operatiuni si proiecteaza amenajari profesioniste in acord cu exigentele beneficiarilor. Pornind de la amenajarea si intretinerea gazonului pana la administrarea de ingrasaminte necesare pentru dezvoltarea adecvata a plantelor, echipa Coman Spatii Verzi se ocupa de fiecare operatiune in parte cu maxim de profesionalism. Gazonul are rolul de a crea un microclimat la nivelul solului, mentinand apa in sol si evitand astfel desertificarea. La cererea celor interesati se va putea infiinta gazon de orice fel, se vor putea executa iazuri si cascade ornamentale, cat si lucrari profesioniste de drenaj, poteci din piatra naturala si pavaje.

Coman Spatii Verzi ofera in cadrul serviciilor de amenajare spatii verzi servicii de proiectare, amenajare, intretinere spatii verzi, a gradinilor, cosit iarba mecanic, executia unor cursuri de apa, tuns gazon cu utilaje profesionale, cascade ornamentale, taierea, tunderea si cosmetizarea pomilor, a plantelor si a gardurilor vii deopotriva pentru a crea un ambient cat mai placut. Dupa amplasarea gazonului, se trece la urmatoarea etapa care implica plantarea de arbusti, conifere, foioase, flori anuale sau perene si diverse aranjamente cu stancarii, plante si alpinarii. Sub indrumarea echipei Coman Spatii Verzi, totul va arata exact asa cum ai visat.

Coman Spatii Verzii iti amenajaza orice spatiu si gradina!

Compania renumita, cu sediul in Timisoara, ofera servicii oriunde pe raza acestui oras. Coman Spatii Verzi ofera servicii de amenajari florale ale spatiilor interioare, intretinerea plantelor, realizarea unor design-uri florale si decoruri ambientale. Avand numeroase proiecte la activ, certificate obtinute si experienta dobandita in timp, echipa iti va oferi servicii de calitate, pe gustul tau. Accesand pagina de internet a companiei vei putea afla informatiile de care ai nevoie pentru a solicita serviciile de amenajare spatii verzi. Aspectul final si preturile convenabile sunt argumentele supreme pentru a opta pentru aceste servicii de la Coman Spatii Verzi.

Datele de contact ale firmei Coman Spatii Verzi

Adresa firmei: Str. Principala, Nr. 443/A, Sacalaz, Timisoara, Timis

Telefon: 0747 770 681

Email: coman.daniela@clicknet.ro

Similar Articles
Coman Spatii Verzi. 2 servicii de intretinere spatii verzi de care si tu ai nevoie

Coman Spatii Verzi. 2 servicii de intretinere spatii verzi de care si tu ai nevoie

O gradina reusita are nevoie de flori, punctul de atractie principal, dar si de gazon

Bucura-te de frumusetea florilor cu Biosolaris!

Bucura-te de frumusetea florilor cu Biosolaris!

Primul lucru care ne vesteste aparitia sezonului cald este aparitia florilor; fie ca vorbim despre

Producator flori Biosolaris – Da viata casei tale!

Producator flori Biosolaris – Da viata casei tale!

Primavara si-a intrat in drepturi, iar acum este momentul pentru a oferi celor dragi o

Erma Prod Com – Raiul florilor, la tine acasa!

Erma Prod Com – Raiul florilor, la tine acasa!

 De toate culorile, de toate marimile, de toate formele! Din toate modelele, din toate anotimpurile, din

About Author