articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Coman Spatii Verzi. 2 servicii de intretinere spatii verzi de care si tu ai nevoie

Coman Spatii Verzi. 2 servicii de intretinere spatii verzi de care si tu ai nevoie

🕔14.Sep 2015

O gradina reusita are nevoie de flori, punctul de atractie principal, dar si de gazon vesnic verde. Fara gazon gradina ta nu ar avea contur, ai simti ca i-ar lipsi ceva si nu te-ai putea bucura pe deplin. Tocmai de aceea ai si tu nevoie de servicii de intretinere spatii verzi pe care Coman Spatii Verzi ti le pune la dispozitie pentru Timisoara, astfel incat gazonul tau sa arate impecabil indiferent de vreme.

Cine se ocupa in Timisoara cu intretinere spatii verzi?

 

Locuiesti in Timisoara si ai nevoie de servicii de intretinere spatii verzi, in special pentru gazonul tau? Coman Spatii Verzi este o echipa competenta, cu multi ani de experienta in spate, multa pricepere si indemanare, astfel incat orice spatiu verde i-ai da pe mana echipei, orice gazon i-ai incredinta, intretinerea va fi realizata cu maxim de seriozitate, implicare, pricepere si, mai ales, bun gust.

Coman Spatii Verzi are peste 12 ani de activitate in acest domeniu, iar iubirea pentru frumos, pentru flori si spatiile verzi se vede in fiecare lucrare pe care o realizeaza cu stil si eleganta.

Servicii de intretinere spatii verzi pentru gazonul tau

 

Daca vrei ca gazonul din fata casei tale sa arate impecabil, cel mai bine este sa-i lasi pe profesionisti sa-si faca treaba, cu atat mai mult daca tu nu ai nicio inclinatie catre muncile agricole si nu ai nici timp.

De acum incolo toti timisorenii se pot bucura de servicii complete de intretinere spatii verzi de la Coman Spatii Verzi dupa cum urmeaza:

1. Intretinerea gazonului. Pentru servicii de intretinere a gazonului Coman Spatii Verzi este echipa potrivita. De la tuns pana la plivirea buruienilor, fertilizare, reinsamantare, tavalugire, aerare, scarificare sau erbicidare selectiva, Coman Spatii Verzi se ocupa de toate. Nu conteaza ca este vorba despre un gazon cu rol estetic, despre un gazon sportiv sau despre gazonul din parcul din centrul orasului, echipa companiei stie cum sa procedeze pentru fiecare situatie in parte, iubeste ceea ce face, iar asta se vede;

2. Tunderea gazonului. Ce se intampla daca nu tunzi gazonul? Iarba va creste pana la 60 cm, apoi va inflori, va face seminte, gazonul devenind astfel nu numai inestetic, dar si Raiul alergenilor. Dupa ce se vor produce seminte, vantul le va scutura, iarba se va rupe, iar, la final, gazonul tau va parea abandonat, chiar fantomatic, de parca nimanui nu-i pasa ce si cum. Astfel ca daca-ti doresti un gazon frumos, fara doar si poate ca trebuie sa-l tunzi. In plus, prin tundere regulata se stimuleaza producerea de vlastari fini, astfel gazonul tau devenind mai des, mai verde, mai de poveste. Daca vei taia gazonul doar in punctele lui de crestere, in acest mod se va rari. Si, apoi, recunoaste, gazonul arata mult mai bine tuns scurt, neted, la fel peste tot, fara gauri, pete maro, stricaciuni sau buruieni. Sa cosim gazonul? Nu prea cred, nu este o operatie prea ok pentru frumusetea acestuia. Cel mai bine este sa-i lasi pe profesionisti, ei vor sti exact ce sa faca si, mai ales, cand sa faca.

Daca vrei sa te bucuri de servicii de calitate, alege intretinere spatii verzi de la Coman Spatii Verzi. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile Coman Spatii Verzi? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0747-770.681 sau trimite un e-mail pe adresa coman.spatii.verzi@gmail.com.

Articol oferit de 2biz.ro.

Similar Articles
Coman spatii verzi realizeaza amenajare spatii verzi Timisoara!

Coman spatii verzi realizeaza amenajare spatii verzi Timisoara!

Spatiile verzi sunt cele care dau un aspect frumos oricarui oras sau spatiu public. Modul

Bucura-te de frumusetea florilor cu Biosolaris!

Bucura-te de frumusetea florilor cu Biosolaris!

Primul lucru care ne vesteste aparitia sezonului cald este aparitia florilor; fie ca vorbim despre

Producator flori Biosolaris – Da viata casei tale!

Producator flori Biosolaris – Da viata casei tale!

Primavara si-a intrat in drepturi, iar acum este momentul pentru a oferi celor dragi o

Erma Prod Com – Raiul florilor, la tine acasa!

Erma Prod Com – Raiul florilor, la tine acasa!

 De toate culorile, de toate marimile, de toate formele! Din toate modelele, din toate anotimpurile, din

About Author