articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Colectare hartie Prahova-Pacos Eco Colectare. Servicii de nota 10!

Colectare hartie Prahova-Pacos Eco Colectare. Servicii de nota 10!

🕔27.Aug 2015

Activitatea ta presupune munca de birou? In cazul acesta este bine sa stii  faptul ca, anual, arunci la gunoi, nu mai putin de 70 de kilograme de hartie. Daca ai alege calea reciclarii, ai putea salva natura. Si nu, nu este un simplu cliseu, este realitatea! Adoptand atitudinea corecta fata de mediul inconjurator, vei avea de castigat. Incepe prin a colabora cu o firma de colectare hartie. Pacos Eco Colectare iti sta la dispozitie cu servicii de colectare hartie Prahova.

Prin serviciile de colectare hartie Prahova, Pacos Eco Colectare intinde o mana de ajutor mediului inconjurator si tuturor celor care vor sa aiba o atitudine ECO. Firma dispune de toare resursele necesare unei colectari ca la carte. Dincolo de personal calificat, Pacos Eco Colectare are la dispozitie, inclusiv, spatiu de depozitare si un parc auto propriu cu camioane  de 3,5 si 7,5 tone pentru transportul materialelor colectate.

Oricand dispui de cantitati mari de maculatura, apeleaza la serviciile Pacos Eco Colectare. O echipa se va deplasa pana la adresa indicata in scopul colectarii deseurilor, pe care le va transporta pana la unul din punctele de lucru ale companiei, unde vor fi valorificate. Simplu si…de viitor!

Colectare hartie Prahova-Pacos Eco Colectare. Este la moda sa fii ECO!

Ne trece prin mana în fiecare zi, dar de multe ori nici nu ne dam seama cat de iresponsabil o folosim. Hartia este, fara doar si poate, cel mai comun deseu. Ziarul, revistele, caietele, cartile, agendele, foile A4…toate ne trec, zilnic, prin mana pentru ca mai apoi, la un moment dat, sa ia drumul gunoiului. Aruncata la intamplare, hartia nu va ramane nimic altceva decat un gunoi. Veste buna este ca, poate fi valorificata!

Stiai ca…

– ambalajele din hartie carton sunt obtinute din celuloza, reciclarea lor salvand milioane de copaci anual.

– la tiparirea unui cotidian de mare tiraj se folosesc 3000 metri cubi de lemn, adica 1500 de arbori cu o varsta de 50 ani

– americanii folosesc circa 4 milioane de tone de hartie pe an in birouri, suficienta cat sa se construiasca un zid de hartie inalt de 4 metri, de la New York pana in California.

– hartia de ziar recuperata se foloseste in mod uzual la editarea de publicatii, izolatii de diverse tipuri sau produse de tip asternut in crescatoriile de animale.

– o tona de hartie reciclata economiseste: 15 copaci, 2,5 barili de petrol,  4132 KwH (suficient pentru a incalzi o locuinta timp de 6 luni),  2,26m³ spatiu de depozitare a deseurilor, 26.497,88 litri de apa,  26,8 kg de materiale poluante ale aerului

Pacos Eco Colectare protejeaza natura!

Inainte sa arunci la intamplare o cantitate mare de hartie sau carton, apeleaza numarul de telefon 0731.313.110. Mai exact, suna la Pacos Eco Colectare si bucura-te de cele mai bune servicii de colectare hartie Prahova. Efortul din partea ta va fi zero!

Pacos Eco Colectare colecteaza si recicleaza deseuri ca: hartie, carton, sticla, cauciuc, plastic, materiale textile, doze de aluminiu, lemn etc). Pentru aceste activitati, compania detine certificari ISO in ceea ce priveste sistemul de management al calitatii, respectiv sistemul de management al mediului.

Pentru colectare hartie Prahova acceseaza www.colectarehartieploiesti.ro

 

Similar Articles
Topul celor mai plătiţi actori din lume

Topul celor mai plătiţi actori din lume

Sumele menționate se referă la perioada 1 iunie 2018 - 1 iunie 2019 şi nu se

Psihoterapie individuala

Psihoterapie individuala

Desi in Romania, a merge la psiholog nu este un lucru foarte des intalnit, asta

Sfaturi din partea echipei de reparatii schiuri si biciclete pentru posesorii de biciclete

Sfaturi din partea echipei de reparatii schiuri si biciclete pentru posesorii de biciclete

Fie ca sunteti pasionati de munte sau de sport, Exporer Sport este locul unde puteti

Despre rafturi metalice, aspecte de structura

Despre rafturi metalice, aspecte de structura

Indiferent ca vorbim despre un atelier profesional sau cel din garaj, ordinea este cuvant de

Procesul de schimbare administrator

Procesul de schimbare administrator

Atunci cand vorbim despre o societate cu raspundere limitata, aceasta poate sa fie coordonata de