articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Clinica Oftalmologie in Bucuresti? Optimed Medical este solutia!

Clinica Oftalmologie in Bucuresti? Optimed Medical este solutia!

🕔20.Feb 2014

Esti in cautarea unui centru oftalmologic care sa iti ofere servicii de calitate dar si preturi mici? Fie ca este vorba de un tratament sau vrei sa iti achizitionezi o pereche de ochelari, este ideal sa apelezi doar la medici competenti, care sa iti ofere cele mai bune solutii la preturi accesibile. Pentru problema ta noi avem solutia. Apeleaza la clinica oftalmologie Optimed Medical din Bucuresti.

Bolile depistate din timp au un grad mai mare de tratare decat cele descoperite prea tarziu. Nu neglija ochii! Mai bine mergi la un control oftalmologic, asa vei avea garantia ca ochii tai sunt sanatosi. Este valabil atat pentru tine cat si pentru familia ta.

Nu stii la ce clinica oftalmologie sa mergi? Vino la Optimed Medical si nu vei regreta!

Cu o experienta acumulata de mai bine de 23 de ani, centrul oftalmologic Optimed Medical s-a remarcat prin serviciile de inalta calitate pe care le-a prestat. Echipa medicala a evoluat sub atenta supraveghere a fondatorului, George Huttmann. Printre serviciile pe care clinica le ofera, amintim: consultatii complete pentru copii si adulti, prescriptii ochelari, optica medicala, adaptari lentile de contact dure si moi, centru de diagnostic ocular, etc.

Clinica oftalmologie este dotata cu echipamente de ultima generatie care pot determina bolile ochiului sau anomaliile acestuia si care ofera pacientilor consultatii si investigatii complexe. Dintre aceste echipamente amintim: lensmetru, tonometru, refractometru, combina ARC LASER, tomograf 3D OCT Maestro, etc.

Datorita cosultatiilor oftalmologice amanuntite, afectiunile percum miopia, hipermetropia sau astigmatismul au fost corectate. Asiguram consultatii si copiilor indiferent de varsta. In felul acesta vei depista posibilele afectiuni inca de la inceput, iar noi iti vom prescrie un tratament corespunzator.

Asiguram si testul pentru determinarea campului vizual, acesta se foloseste pentru determinarea afectiunilor precum: glaucomul, boala retiniana centrala sau periferica, ptosis, boli ale nervului optic, si multe altele.

Oferim pacientilor si tratamente cu laser. Clinica este dotata cu o combina laser performanta care asigura tratarea multor afectiuni oculare. Alte tehnici si investigatii folosite: ecografie si pahimetrie, topografie corneana, tomografie, etc.

Deoarece ne place sa va documentam corect despre tot ceea ce tine de oftalmologie, pe site-ul nostru veti gasi multe informatii legate de ramele pentru ochelari, lentilele pentru ochelari, cum se efectueaza corect montajul ochelarilor, avantajele lenitlelor de contact, etc. In plus va prezentam cele mai cunoscute afectiuni oculare si tratamentele aferente. De asemenea va oferim si cateva sfaturi practice. Pentru mai multe curiozitati intrati pe site-ul nostru.

Clinica oftalmologie Optimed Medical pentru investigatii complexe

Experienta isi spune cuvantul cand vine vorba de investigatii oftalmologice. Din acest motiv la clinica oftalmologie Optimed Medical o sa gasiti intotdeauna cei mai pregatiti medici, gata sa va ofere cele mai utile tratamente. Va propunem pachete avantajoase atat pentru copii cat si pentru batrani.

Pentru mai multe informatii si sfaturi acceseaza pagina online Optimed-Medical.ro. Ne gasiti in Bucuresti, str. Halelor, nr. 7, et. 1, sector 3. Va punem la dispozitie si doua numere de telefon prin care va putei face programare 021.323.9731 sau 021.323.9759. Pentru o vedere buna si cele mai complexe investigatii apeleaza la clinica oftalmologie Optimed Medical.

Similar Articles
Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Deficit bugetar record pentru primul semestru de la perioada crizei economice, rectificare de buget negativă

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

 Manichiura scoate în evidență feminitatea, iar dacă vrei să atragi atenția celor din jurul tău

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Firmele care sunt de specialitate si care pun clientilor la dispozitie serviciile specifice de dezinsectie

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

  Materialele publicitare sunt, de cele mai multe ori, cele care asigura continuitatea unei firme, prin

Cani personalizate

Cani personalizate

Pentru majoritatea, ziua incepe la o cafea sau la un ceai la fel de bun.