articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
City Taxi iti transporta si bunurile!

City Taxi iti transporta si bunurile!

🕔11.Oct 2013

Nu multe sunt companiile de taxi care ofera servicii de transport de marfa, nu-i asa? Ei bine, trebuie sa stii ca City Taxi este o companie care presteaza si astfel de servicii! Daca aceste servicii de curierat se pot desfasura si pe cale aeriana, de ce sa nu fie posibile si pe cale terestra? Ai avut vreodata nevoie de servicii de curierat rapide s eficiente, insa nu ai stiut la cine sa apelezi? Este momentul sa aflii ce alegere este cea mai potrivita pentru tine si necesitatile tale! City Taxi pune la dispozitia ta un taxi de marfa sau mai multe care va transporta la destinatia specificata, obiectele pe care ni le veti inmana si care vor ajunge exact in aceeasi stare in locatia mentionata.

Poti sa stai linistit, nu este nevoie sa-ti faci o mie de ganduri si scenarii ca vom disparea cu obiectele pe care ni le vei da in grija! Dupa cum am spus, personalul respecta cu strictete indatoririle pe care le are, iar respectul pentru clienti, seriozitatea si increderea sunt valori fundamentale ale companiei.

Trebuie sa iti dai seama singur de faptul ca nu suntem o societate ca oricare alta, din contra, ne place sa credem (si suntem convinsi) ca suntem extraoridinari si avem multe alte calitati in plus fata de celelalte companii care activeaza in acest domeniu. Si daca vrei sa te convingi de aceste lucruri si sa ramai impresionat intr-un mod placut, este foarte simplu! Apeleaza la serviciile noastre! City Taxi prin intermediul taxiului de marfa, va transmite coletul tau la destinatie urmand traseul cel mai scurt, fara ocoliri. Daca vrei sa te convingi personal ai si posibilitatea sa il urmaresti (o modalitate sa intri in pielea lui James Bond). Si fara sa fie nevoie sa suni insistent persoana care este insarcinata cu ridicarea coletului, noi te putem apela cand livrarea este finalizata.

Daca doresti sa soliciti ajutorul unui taxi de marfa pe care compania noastra il pune la dispozitia ta, trebuie sa stii ca solicitarea ta va fi “procesata” prompt si cu atentie, fara sa intervina greseli de orice tip. Soferii care lucreaza pentru compania noastra sunt calificati, instruiti si te poti baza pe ei in orice situatie. Politetea este o valoare pe care personalul nostru o pune la loc de cinste, la fel si grija pe care o acorda rezolvarii fiecarei solicitari in parte. Ei au urmat cursuri de formare profesionale pentru a putea sa va ofere aceste servicii.

Daca ai nevoie de serviciile oferite de societatea noastra, nu ezita sa ne contactezi si satisfactia ta va fi maxima!

Compania constanteana City Taxi va sta la dispozitie cu o gama variata de servicii de calitate (transfer la aeroport, serviciul de transport pentru angajati, pentru copii, pentru persoane in varsta) si ne dorim ca atunci cand ai nevoie de acestea noi sa fim prima optiune care iti vine in minte si la care sa apelezi.

Utilizam tehnologii de ultima generatie (sistem de navigatie, dispecerat GPS) deoerece ne dorim ca tu sa nu iti irosesti timpul pretios asteptand niste servicii solicitate care intarzie.

City Taxi este o societate deschisa si receptiva la sugestii, dorind sa fie intotedeauna pe placul clientilor si sa imbunatateasca continuu tot ce are legatura cu serviciile oferite.

 

Similar Articles
Tot ce trebuie sa stii despre tahografe

Tot ce trebuie sa stii despre tahografe

  Tahograful este un dispozitiv necesar transporturilor rutiere, care are rolul de a inregistra viteza autovehiculului,

Carti de vizita – imaginea ta in fata clientilor

Carti de vizita – imaginea ta in fata clientilor

  Cartea de vizita a devenit o necesitate. Reprezinta o metoda eleganta prin care sa-ti promovezi

Ambalaje alimentare pentru produse proaspete gasiti in oferta companiei SCM Cartonajul

Ambalaje alimentare pentru produse proaspete gasiti in oferta companiei SCM Cartonajul

  Industria alimentara ocupa un loc fruntas in topul industriilor din tara noastra. Romanul este obisnuit

Colectare carton Bucuresti de la Cami Comexim – operatiuni prompte in orice moment!

Colectare carton Bucuresti de la Cami Comexim – operatiuni prompte in orice moment!

Ti-ai dori sa lucrezi cu cineva in ceea ce priveste colectare carton in Bucuresti? Ai

Despre gama de benzi adezive

Despre gama de benzi adezive

  Fie ca reparati, sunteti pasionat de electronica sau pur si simplu aveti nevoie de o