articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Citeste cine te poate ajuta cu certificare sisteme de management

Citeste cine te poate ajuta cu certificare sisteme de management

🕔25.Oct 2016

Locala sau internationala, mare sau mica, fiecare companie trebuie sa urmeze un principiu de baza ce are in vizor calitatea. Astfel, toata lumea este constienta ca daca se doreste succesul, calitatea este primordiala, ea merita intotdeauna efortul si trebuie investit in permanenta in calitate in special daca se iau in considerare globalizarea progresiva si concurenta la nivel european. Deci, intrebarea care se pune este cine te poate ajuta cu certificare sisteme de management pe baza standardelor nationale, dar si a celor internationale, astfel incat sa castigi increderea inca din prima clipa?

Ce reprezinta certificare sisteme de management?

Certificare sisteme de management se refera la certificarea conformitatii indiferent ca este vorba despre un produs, un sistem sau propriul personal si este actiunea unei terte parti, adica organismul de certificare ce nu face altceva decat sa dovedeasca existenta increderii adecvate, calitate ce trebuie sa fie conforma cu un standard.

Cine nu a auzit de certificarea calitatii TÜV Hessen?  TÜV Hessen este un organism de certificare ce are 150 de ani de existenta si este acreditat de catre DakkS, adica Organismul German de Acreditare, este membru al EA-MLA la nivel european si membru IAF sau International Accreditation Forum. Astfel, tot ceea ce inseamna certificare sisteme de management se emite din Germania.

Deci, organismul de certificare TÜV Hessen poate sa certifice organizatii indiferent de marimea lor, indiferent de domeniul de activitate si avand referinte diverse.

 De cate tipuri pot fi serviciile de certificare sisteme de management prin organismul de certificare TÜV Hessen?

Care sunt cele mai cunoscute certificari TÜV Hessen? Trebuie sa amintim de:

 • ISO 9001 este sistemul de management al calitatii;
 • ISO 22000 reprezinta siguranta alimentelor sau FSSC;
 • ISO 14001 este sistem de management al mediului;
 • HACCP reprezinta evaluarea riscurilor, cat si stabilirea punctelor critice de control;
 • OHSAS 18001 este sistemul de management al sanatatii si al securitatii ocupationale;
 • ISO 50001 este sistemul de management al energiei;
 • ISO 27001 reprezinta securitatea informatiilor;
 • ISO 13485 este sistemul de management al calitatii in cazul dispozitivelor medicale;
 • Sistemele combinate precum ISO 9001+ 22000 si ISO 9001 + ISO 14001 + OHSAS 18001;
 • ISO 28000 reprezinta securitatea lantului de furnizare;
 • Certificari de produse, care nu intra sub incidenta abordarii noi;
 • Certificarea Fairer Vertrie, ce presupune vanzare echitabila;
 • Alte standarde.

Ce semnifica o certificare sisteme de management TÜV Hessen?

O certificare sisteme de management TÜV Hessen inseamna sa ai competentele necesare pentru a-ti imbunatati procesul, cat si o crestere a increderii clientilor in organizatia ta. De asemenea, ai posibilitatea de a colabora cu o echipa de auditori avand cunostinte profesionale foarte bogate.

A-ti asocia numele cu TÜV Hessen indica un management performant ce a fost asociat cu seriozitatea si calitatea germana. In plus, este o certificare recunoscuta la nivel mondial si nu poate decat sa-ti fie avantajoasa.

Cine te poate ajuta cu o astfel de certificare? Syscert din Bucuresti, partenerul ideal care te ajuta sa obtii certificari de sisteme de management, dar si instruiri referitoare la sistemele de managament.