articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Cipri Electrik – pardoseli de calitate!

Cipri Electrik – pardoseli de calitate!

🕔28.Oct 2013

Daca vrei sa realizezi placari pardoseli, Cipri Electrik iti ofera servicii prin care executa placari pardoseli cu granit, marmura, travertin sau gresie in functie de destinatia spatiului. Pentru realizarea placarilor de pardoseli, compania dispune si utilizeaza tehnologie moderna si o echipa de specialisti. Indiferent de dimensiunea si tipul lucrarii, echipa de montaj realizeaza lucrari de calitate, la cele mai avantajoase preturi si ofera consultanta in orice aspect al proiectului pe care il derulezi. Aplicarea unor pardoseli ofera un aspect elegant casei sau afacerii tale, crescandu-i in acelasi timp valoarea. Indiferent de modelul sau culoarea pardoselilor, compania Cipri Electrik ofera garantia unor rezultate exceptionale si un raport calitate-pret avantajos.

Pardoselile trebuie sa fie in concordanta cu decorul incaperii, pentru a-l putea completa. Pardoseala trebuie sa fie durabila, atractiva, usor de mentinut si sanatoasa, iar pentru instalarea ei se ia in considerare suprafata ce urmeaza a fi pardosita si utilizarea incaperii. Pardoselile din piatra naturala se executa din materiale dure, cum este marmura, gresia, bazaltul care pot fi finisate prin taiere, lustruire sau frecare. Calitatea pardoselilor din piatra naturala se imbunatateste mult daca se aplica pe un strat suport rigid, de obicei o placa din beton. Pardoselile de acest tip sunt avantajoase intrucat se intretin usor, se curata usor, sunt rezistente si impermeabile. Aceste pardoseli sunt cu atat mai reci, cu cat sunt mai netede, iar in stare umeda sunt alunecoase. Dezavantajele care le prezinta sunt greutatea mare si temperetura rece care o intretine in incapere. In cazul unor magazine, insa, este chiar necesar mentinerea unui mediu relativ rece pentru conservarea alimentelor si produselor.

Pardoselile din marmura si granit sunt unice, dar necesita o atentie aparte in functie de suprafata de marmura. Placile de marmura se pot zgaria sau pata cu usurinta, de aceea intretinerea lor se realizeaza in mod adecvat. Marmura si granitul sunt tratate cu materiale de etansare rezistente la pete, iar o data ce sunt instalate va proteja podeaua chiar si 10 ani. Iar in plus, calitatea si finisajul podelei de granit ori marmura sunt cu siguranta ridicate si se poate alege dintr-o multime de modele diferite de nuantare a pietrei. Aspectul deosebit al placarilor cu piatra naturala este ca se poate adapta oricarui spatiu, fie clasic, rustic sau modern. Placarile realizate de compania Cipri Electrik sunt de cea mai buna calitate, executate numai de profesionisti. Datorita diversitatii serviciilor oferite si orientarii catre client, dar si preturilor competitive, compania a realizat si realizeaza numeroase lucrari, avand contracte de exclusivitate cu lanturi de magazine. Firma are capacitatea de a oferi servicii de inalta calitate profesionala, asigurand beneficiarilor solutii optime. Colectivul format din experti in domeniu abordeaza lucrarile cu profesionalism si eficacitate.

Cipri Electrik este o companie, cu sediul in Bucuresti care are ca obiect de activitate executarea de lucrari de constructii civile si industriale la standarde ridicate de calitate. Compania urmareste promovarea unor noi tehnologii in domeniul constructiilor, iar fiecare lucrare este abordata in mod unic cu profesionalism, promptitudine si seriozitate. Daca vrei servicii de calitate pentru afacerea ta alege placarile de pardoseli cu Cipri Electrik.

Datele de contact ale companiei Cipri Electrik

Adresa firmei: Calea Rahovei, Nr. 214, Sector 5, Bucuresti, Bucuresti

Telefon: 0727 921 576

Email: office@amenajarimagazine.ro

Similar Articles
Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

In zilele noastre probabil cel mai important lucru si cea mai mare investitie ar fi

Beneficiile a unei firme de constructii

Beneficiile a unei firme de constructii

Fiecare persoană dorește să aibă cuibușorului lui unde poate să formeze o familie de care

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare