articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Cine se ocupa cu servicii de raschetare parchet Bucuresti?

Cine se ocupa cu servicii de raschetare parchet Bucuresti?

🕔13.Jan 2016

484674_107405092773849_1631287552_nParchetul este pretentios, iar atunci cand vine vorba despre ingrijire acesta are cateva restrictii de care va trebui sa tii cont daca vrei sa te bucuri de frumusetea si avantajele lui pentru cat mai mult timp. Important este sa nu-l speli niciodata cu prea multa apa, deoarece il deteriorezi. Foloseste numai solutii speciale pentru parchet si, din cand in cand, protejeaza-l cu ceara.

Cu toate acestea ai observat ca parchetul si pierdut din stralucire? Nu, nu te speria, nu va trebui sa-l schimbi, ci doar sa apelezi la servicii de raschetare parchet Bucuresti.

Inainte de a recurge la raschetare parchet Bucuresti trebuie sa stii sa-ti ingrijesti corect parchetul

Multi oameni apeleaza la raschetare parchet Bucuresti imediat cum observa primele semne de “oboseala”. Insa, intrebarea care se pune este cum, cand si de ce au aparut aceste semne? Este foarte importanta in acest sens intretinerea zilnica si intretinerea periodica.

Astfel, parchetul ales trebuie curatat cu solutii speciale, niciodata cu foarte multa apa, se matura si se aspira regulat, un mop special ca un fel de laveta, nu folosi niciodata detergenti pe baza de amoniac, silicon sau abrazivi care sunt foarte gresivi cu parchetul. Este bine sa folosesti un produs metalizand pentru o buna protectie.

De 2-3 ori pe an aplica un polish special aplicat peste lac pentru un luciu de protectie. Daca ai observat pete pe parchet, curatarea se va face cu substante speciale, manual, sau de catre o firma de specialitate.

Indicat este ca la intrarea in casa sa pui un pres pentru ca murdaria sa ramana acolo si sa nu zgarie parchetul. Foloseste suporturi de pasla pentru picioarele mobilei evitand astfel zgarierea acestuia. In bucatarie protejeaza parchetul din zona aragazului cu un covoras. Este indicat si un dezumidificator pentru a mentine umiditatea din casa la 40% sau 55%.

Raschetare parchet Bucuresti cu Parchetraschetari.ro

Parchetul s-a zgariat vizibil? A inceput sa-si piarda stralucirea sau culoarea? Nu este cazul sa intri in panica, tot ce ai de facut este sa apelezi la raschetare parchet Bucuresti si cu siguranta nu va trebui sa-l inlocuiesti. Echipa Parchetraschetari.ro nu numai ca are experienta in domeniu, insa detine toate echipamentele necesare pentru un serviciu de top realizat la standarde ridicate de calitate, totul la preturi de exceptie.

Cand trebuie raschetat parchetul? Prima reconditionare a parchetului este recomandata dupa primii 10 ani de la montaj. Apoi, doar o data la 10-15 ani trebuie sa apelezi la raschetare parchet Bucuresti, numita si slefuire, urmata de lacuire pentru frumusete sporita si totodata pentru protectie.

In cazul in care parchetul a fost deteriorat in mod accidental, nu va trebui sa inlocuiesti decat lamelele de parchet ce au fost afectate. Insa pentru asta va trebui sa apelezi la o echipa de specialisti care chiar stiu ce fac si fac totul ca la carte. Ei bine, da, aceasta echipa este Parchetraschetari.ro.

Parchetraschetari.ro este partenerul de care si tu ai nevoie pentru recuperarea frumusetii parchetului tau, are cunostintele necesare, experienta si echipamentele potrivite, astfel incat sa te poti baza in orice moment pe acest partener si chiar si cele mai exigente cerinte vor fi pe deplin satisfacute.

Care sunt preturile? Mai mult decat accesibile si acceptabile pentru orice buzunar!