articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Cinci avantaje ale corpurilor de iluminat din lemn Nuc Art Impex

Cinci avantaje ale corpurilor de iluminat din lemn Nuc Art Impex

🕔28.Oct 2013

In orice locuinta si in orice local, cea mai buna modalitate de a crea o ambianta intru totul deosebita este alegerea gradului potrivit de luminuozitate. In cazurile in care doresti sa-i acorzi unei incaperi amenajate in stil rustic sau modern acel look complet incununat de o ambianta perfecta, iti recomandam achizitionarea corpurilor de iluminat din lemn oferite de firma Nuc Art Impex.

Corpurile de iluminat din lemn sunt alegerea perfecta datorita celor 5 mari avantaje pe care le poseda:

  • Originalitate

Lemnul este recunoscut pretutindeni ca fiind materialul posibilitatilor infinite ; o persoana pasionata si talentata in domeniu poate crea orice model de corp de iluminat din lemn, astfel incat, in cazul in care ideea ta este unica si nu a fost pusa in aplicare pana in momentul de fata, va fi usor de adus la realitate pe viitor. Mai mult decat atat, exceptand cazul obiectelor produse in serie, este imposibil sa realizezi doua corpuri de iluminat de acelasi fel, care sa aiba acelasi aspect in cele mai mici detalii.

  • Aspect deosebit

Corpurile de iluminat realizate din lemn vor avea mereu o oarecare elenganta si o structura definita prin rafinament. Aceste corpuri din lemn pot fi considerate o adevarata forma de arta, atragand admiratia oricarui privitor.

  • Calitatea superioara

Lemnul nu este doar un material deosebit din punct de vedere al aspectului, ci si un material extrem de rezistent. Acesta este rezistent la socuri, exista foarte putine substante care au proprietatea de a-l deteriora si are o rezistenta indelungata, nefiind afectat de trecerea anilor, cum se intampla in cazul materialelor textile, al materialelor pe baza de plastic sau carton, etc.

  • Indeplinirea mai multor scopuri

Corpurile de iluminat din lemn Nuc Art Impex indeplinesc scopuri practice, dar pot fi private si  ca obiecte de artizanat. Astfel, poti detine atat o sursa de iluminat, cat si un obiect de arta. In plus, corpurile de iluminat din lemn pot fi amplasate in numeroase tipuri de locatii, cum ar fi : in propria locuinta, la birou, in restaurante, in pub-uri, in baruri, crame si multe alte locatii.

  • Pretul avantajos

Un alt avantaj al lemnului este ca putem gasi acest material foarte usor si, prin urmare, pretul nu este unul ridicat. Nuc Art Impex tine cont de acest aspect si iti ofera corpuri de iluminat din lemn la preturi avantajoase. Totusi, trebuie sa iei in considerare si accesoriile ce au fost combinate cu lemnul pentru a obtine corpurile de iluminat, dar si timpul si efortul depus pentru crearea acestora.

Inca din anul 2004, de la infiintare, compania Nuc Art Impex iti sta la dispozitie, oferindu-ti cele mai deosebite produse pe baza de lemn. Pe langa corpurile de iluminat din lemn, poti apela cu incredere la noi si daca ai nevoie de scari interioare, mese, paturi, materiale strunjite si obiecte de artizanat.

Pentru a crea o ambianta incantatoare in orice locatie, alege corpurile de iluminat din lemn Nuc Art Impex! Pentru a obtine mai multe informatii, te invitam sa accesezi platforma web a companiei sau sa ne contactezi utilizand informatiile de mai jos:

Telefon : 0723 216 973

Fax : 423 16 55

Adresa de e-mail: office@nucart.ro

Similar Articles
Dezbateri despre culori pentru pictura? Nu, este doar ProfiART!

Dezbateri despre culori pentru pictura? Nu, este doar ProfiART!

Va rugam, haideti sa intelegem mai intai ce sunt culorile? Sau mai bine haideti sa

Universultau.ro-Sisteme de joaca  Rainbow Play, cele mai in voga jucarii ale momentului!

Universultau.ro-Sisteme de joaca Rainbow Play, cele mai in voga jucarii ale momentului!

Sunt faimoase in intreaga lume, distractive, simpatice si dorite de toti copii! Sistemele de joaca

Mystery Rooms Escape- joc camera misterelor

Mystery Rooms Escape- joc camera misterelor

Pentru o distractie maxima si de neuitat,plina de adrenalina si incercari, ia-ti prietenii si vino

Panza pe sasiu

Panza pe sasiu

Ca si oricare arta, pictura a simtit nevoia de circulatie si distributie, fapt ce a

Informatii generale despre culori de ulei

Informatii generale despre culori de ulei

Culorile de ulei sunt utilizate inca dinaintea secolului XV in diferite utiliati. Posibilitatea de utilizare