articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Cele mai vestite firme de haine

Cele mai vestite firme de haine

🕔29.Jun 2018

Hainele sunt fața noastră de aceea toți încearcă să se îmbrace cât mai solid și cât mai frumos pentru a arăta tipul personalității. Hainele mai sunt considerate imaginea personalității noastre, fiecare personă prin intermediul hainelor își exprimă personalitatea și viziunile. Oamenii investesc în haine adevărate averi foarte ușor pentru a arăta frumos, nu prea fac economii dacă își permit să procure ceva haine de calitate mai înaltă și de lux. Primul lucru la care trag atenția cumpărătorii este firma de haine care au cusut-o, se pune un accent foarte mare pe brand-ul hainei.

Firme si branduri renumite, care au fost succesul lor?

Când vine vorba de cele mai scumpe branduri în creierul nostru apar fără lipsă următoarele nume, ele fiind etalonul modei și al calității și au cele mai mari vânzări în lume. În acest articol vom vorbi despre cele mai celebre firme de haine în toată lumea, acestea sunt: Gucci, Chanel, Prada, Armani, Dior. Aceste firme de haine sunt foarte celebre datorită calității și minunăția hainelor care le produc, toți optează pentru aceste haine, deoarece sunt foarte calitative și foarte frumoase, având prețuri foarte mari, nu se găsesc prea mulți care să le procure, însă toate celebritățile la diferite festivaluri le vedem îmbrăcate în hainele celor mai vestite case de modă.

Ce succese au obținut cele mai celebre firme de haine!

Cu singuranță cu toții ați auzit de renumita firmă de haine Gucci, casa de moda Gucci a fost fondată de italianul Guccio Gucci în anul 1921, în orașul Florența. Produsele Gucci se regăsesc în peste 280 de magazine în toată lumea și cuprind o gamă variată de haine, încălțăminte, ceasuri, bijuterii și produse din piele. În  prezent, Gucci are cele mai mari vanzari, având venituri de peste 4 miliarde de euro, anual. Firma de haine Chanel își are originea de la Gabrielle “Coco” Chanel încă din anul 1909, această linie de haine a înlocuit produsele opulente și provocatoare cu unele care să inspire eleganța clasică. Nici până în zilele noastre aceste viziuni nu s-au schimbat, rețeaua Chanel cuprinde peste 300 de magazine în toată lumea , care produc anual vânzări între 2.3-3 miliarde de euro. Firme de haine Prada a fost înființată în anul 1913, de către frații Mario si Martino Prada în Milano, Italia. Prada a avut mai mulți conducători însă ajunge la culmea succesul în timpul conducerii de către Miuccia și Patrizio Bertelli. Acum Prada are peste 250 de magazine la nivel mondial, înregistrând vânzări anuale de peste 2 miliarde euro. Compania Armani își are bazele încă din anul 1975, iar fondatorul fiind Giorgio Armani. Această firmă de haine a fost deschisă în Italia, Milano, numele Armani este considerat cel mai prestigios din industria modei. Firma de haine Armani are un venit anula de 2 miliarde de euro.  Firma de haine Dior a fost fondată de către Christian Dior, care-i poartă numele, în anul 1947 în Franța. Un factor important este că în anul 1949 această firmă de haine reprezenta 75% din exportul total al Franței. Cu peste 200 de magazine la nivel mondial, Casa Dior înregistreaza vânzări de peste 2.1 miliarde euro anual.

Similar Articles
Cea mai frumoasă fetiță din lume, la doar 6 ani

Cea mai frumoasă fetiță din lume, la doar 6 ani

La doar 6 ani este model, o fetiță din Rusia, devine cea mai frumoasă. Ea a

Trendul verii 2019-2020

Trendul verii 2019-2020

Trendul verii 2019 a păstrat câteva elemente din anul trecut, deci nu va fi nevoie să facem

Purtarea rochiilor de seara. Circumstante si promovabilitate

Purtarea rochiilor de seara. Circumstante si promovabilitate

Este posibil sa nu aveti idei pentru a va imbraca? Stiti ca trebuie sa mergeti

Aveti nevoie de un costum vulpe pentru o reprezentatie de exceptie? Intrati pe D’Apre.ro!

Aveti nevoie de un costum vulpe pentru o reprezentatie de exceptie? Intrati pe D’Apre.ro!

  Numai cei ce apreciaza teatrul si scenetele bine puse la punct cunosc importanta costumatiei actorilor.

Personalizarea echipamentelor de lucru – o varianta perfecta pentru a iesi din anonimat

Personalizarea echipamentelor de lucru – o varianta perfecta pentru a iesi din anonimat

  Echipamentele de lucru nu trebuie sa fie simple si anoste. Puteti sa le aduceti la