articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Cele mai frumoase si calitative acoperisuri case

Cele mai frumoase si calitative acoperisuri case

🕔29.Sep 2015

O casa construita corect si cu materiale de calitate, este  probabil cel mai important lucru  material pe care un om in poate obtine in viata sa. Totusi  o executie corecta nu este suficienta.  Daca nu se tine cont de anumite aspecte care, in timp,  pot pune in pericol intreaga cladire, indiferent de  cat de bine a fost ea  construita.

Un acoperis de calitate este la fel de important ca o fundatie solida, iar realizarea si alegerea corecta a materialelor care intra in structura lui, reprezinta unul din punctele de rascruce in drumul spre succesul unei locuinte trainice. Cele mai importante si mai  apreciate tipuri de acoperisuri case, vi le prezentam noi in cele ce urmeaza.

Acoperisuri case ecologice

Daca ati fost vreodata in Delta Dunarii, ati observat acolo cea mai importanta descoperire  in materie de arhitectura: acoperisuri  case, din stuf. Este de departe cel mai ecologic mod de a va acoperi casa si chiar daca va vine sau nu sa credeti, este si unul extrem de rezistent.

Printre avantajele de baza ale acestui tip de acoperis se  numara si: izolarea fonica, datorata in principal, grosimii considerabile; reducerea schimbului de caldura dintre interior si exterior,  asigurandu-va calura iarna si racoare vara dar si  faptul ca nu este sensibil la inghet, dezghet, grindina si alte fenomene meteorologice de acest fel. Desigur lista avantajelor lui este mult mai lunga insa   fie ca ne place sau nu sa recunoastem, acest tip de acoperis nu este  cea  mai apreciata alternativa din criterii strict estetice. Dumneavoastra ati vrea un acoperis de stuf pentru o locuinta in centrul orasului?

Acoperisuri case clasice

Varianta clasica a acoperisurilor de bun-gust este tigla ceramica. Multa lume o foloseste si o apreciaza si nici nu este de mirare avand in vedere numeroasele sale avantaje. Durabilitatea si rezistenta ei  sunt dovedite de cladirile istorice cu acoperis intact din tigla metalica chiar si astazi. In plus este un excelent izolator termic,  nu are nicio problema cu acizii, nu se decoloreaza in timp si va garanteaza un aspect placut al locuintei in orice conditii.

Acoperisuri case moderne

Cea mai populara gama de produse pentru acoperisuri case, ramane  gama produselor moderne.  De la tigla metalica pana la membrane bituminoase, toate impresioneaza prin proprietati uimitoare dar si  prin preturile accesibile.

Tigla metalica cu acoperire de piatra naturala este de departe tipul de acoperis pe care eu l-as  vrea pentru casa mea. Aspectul extrem de placut nu pot fi combatut decat de  rezistenta incredibila  de pana la 80 de ani. In plus este un foarte bun izolator fonic si va garanteaza protectie impotriva intemperiilor.

Nici tabla faltuita nu se lasa mai prejos.  Frumusetea naturala si durabilitatea  acestui tip de acoperis vin la pachet cu garantia unei intretineri comode si o gama laga de culori. Nu putem incheia subiectul fara sa amintim si de invelitorile din beton. Recomandate de o incredibila rezistenta mecanica si un cost foarte mic de montaj.