articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Cele mai bune si elegante huse de la Info Media Service!

Cele mai bune si elegante huse de la Info Media Service!

🕔25.Oct 2013

Cele mai previzibile sondaje care se fac in zilele noastre sunt cele referitoare la importanta telefonului mobil in viata noastra. Fara sa ne uitam peste rezultate, putem anticipa cu usurinta ca un telefon mobil este considerat ca un obiect indispensabil de catre 85-90% dintre respondenti. Pe cat este de important si de util, pe atat este de fragil uneori acest telefon mobil. Probabil ca procentul acelora care considera protectia telefonului la fel de importanta ca posesia lui nu este atat de mare, insa cu siguranta ca va creste odata cu trecerea timpului, direct proportional cu inmultirea accidentelor. Cel mai simplu mod de a va proteja telefonul mobil este achizitionarea unei huse. Infiintata in 2002, compania Info Media Service din Bucuresti va pune la dispozitie cele mai bune astfel de produse care sa va protejeze telefonul.

Odata cu trecerea anilor, telefoanele au devenit din ce in ce mai performante si implicit mai scumpe. Pe de alta parte, ele au devenit si din ce in ce mai fragile la contactul cu suprafetele tari. Daca in trecut, un telefon cazut pe ciment si dezmembrat in zeci de componente era pus la loc si functiona normal, nu acelasi lucru il putem spune acum despre noile Smartphone-uri. In general, aceste telefoane de ultime generatie, indiferent de firma, sunt foarte sensibile si pentru asta este bine sa aveti o husa pentru ele ca sa evitati zgarierea si, de ce nu, distrugerea. In caz de accident, pentru vechile telefoane era suficient sa schimbi carcasa si ele aratau ca noi. In schimb, pentru un Smartphone este mult mai complicat, intrucat cele mai adesea acestea au integrati senzori si diferite alte elemente in toata structura lor. Tocmai de aceea, achizitionarea huselor pentru telefoanele mobile Info Media Service va poate proteja de aceste accidente neplacute.

Intr-adevar, odinioara multa dintre huse, desi protejau telefonul, nu erau tocmai elegante, si asta datorita modului in care erau lucrate si al materialului. Ei bine, husele Info Media Service sunt produse de ultima generatie in materie care, pe langa protectia maxima, aduc si un plus de eleganta prin designul prezentat si diversitatea de modele si culori. Se intampla de multe ori sa dispuneti de un Smartphone cu un exterior destul de banal si de simplu. Prin dotarea acestuia cu o husa Info Media Service ii puteti da un aspect mult mai placut si mai elegant. Aceasta strategie este valabila si pentru celelate telefoane mobile, carora husele le pot imprima un aspect diferit fata de cel normal, precum si o protectie pe masura.

Daca ne referim strict la protectie, husele pentru telefoane mobile de la Info Media Service sunt dedicate tuturor categoriilor sociale. Astfel, oricaruia dintre dumneavoastra vi se poate intampla ca la un moment dat sa scapati telefonul din mana. Fie ca sunteti muncitor sau inginer pe un santier, un student intr-o discoteca sau pe scarile facultatii, astfel de accidente sunt inevitabile. De cele mai multe ori, asemenea situatii fac ca telefonul sa se opreasca din functionat, iar acest lucru reprezinta un adevarat dezastru, intrucat telefonul este indispensabil oricarei afaceri sau situatii din viata. Prin asigurarea unei protectii cu o husa de calitate, evitati astfel de cosmaruri.

Pe langa aceste huse, Info Media Service mai pune la dispozitia clientilor o gama ampla de articole gsm: de la telefoane mobile pana la sculele service gsm. Toate acestea sunt prezente in stocul firmei, astfel ca livrarea lor pana la sediul clientului se deruleaza intr-un timp extrem de rapid. De asemenea, firma vinde doar produsele care dispun de garantie, astfel incat satisfacerea clientilor este garantata. De asemenea, preturile practicate sunt avantajoase, beneficiind de reduceri si promotii.

Date de contact:

Sos. Oltenitei nr. 58, Bucuresti

Telefon: 0722 789 836 | 0767 855 119

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Similar Articles
Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Deficit bugetar record pentru primul semestru de la perioada crizei economice, rectificare de buget negativă

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

 Manichiura scoate în evidență feminitatea, iar dacă vrei să atragi atenția celor din jurul tău

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Firmele care sunt de specialitate si care pun clientilor la dispozitie serviciile specifice de dezinsectie

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

  Materialele publicitare sunt, de cele mai multe ori, cele care asigura continuitatea unei firme, prin

Cani personalizate

Cani personalizate

Pentru majoritatea, ziua incepe la o cafea sau la un ceai la fel de bun.