articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

🕔07.Jul 2018

In zilele noastre probabil cel mai important lucru si cea mai mare investitie ar fi totusi constructia unei case­. De mici copii ne imaginam cum va arata constructia casei viselor noastre cand vom creste mari si cum va arata ea. Fete doreau case ca la printese de culori roz cu balcon si cu mai multe etaje, pe cand baietii torusi doreau ceva o locuinta mai micuta cu o parcare mare și multe garajuri pentru a-si pastra acolo toate masinile care desigur doreau sa le cumpere pe viitor. Acum constructia aceste case din visele noastre este posibila, dar necesita investitii serioase si desigur multa atentia la faptul cum este construita ea pina la final.

Ce servicii ofera firmele ce se ocupa cu constructia caselor?

                Constructia unei case nu este atat de usora insa este mereu accesibila pentru oricine. Daca nu sunteti un mester iscusit care stiti cum corect este constructia unei case atunci cel mai bine ar fi totusi sa apelam la serviciile firmelor de constructii a caselor care ne vor ajuta, indruma si chiar construi casa viselor noastre. De obicei firmele care se ocupa cu constructia caselor ofera mai multe servicii nu numai construirea lor. Serviciile oferite de firmele de constructie sunt: consultanta, aceasta include discutia cu experti din cardrul companiei care va vor indruma sa luati cele mai bune decizii privind amplasamentul casei, marimea ei si materialele folosite; concept si proiectare, aceast serviciu include proiectarea constructiei casei care este realizata de catre arhitectii companiei si se face doar cu colaborarea dumneavoastra pentru aa realiza casa visurilor; obtinere autorizatie, care include obtinerea avizelor si a autorizatiei de construire de catre colaboratorii firmei, astfel dumneavoastra nu va trebui sa pierdeti timpul cu birocratia; organizare santier, acest serviciu presupune toate sarcinile de organizare a santierului de la cazarea muncitorilor pina la asigurarea muncii și toate acestea sunt administrate de catre firma; constructia „la rosu”, utilajele materialele si manopera pentru constructia structurii de rezistenta revin in sarcina firmei, dumneavoastra doar inspectati santierul; constructia ‚, la gri”, acest serviciu include procurarea si montarea ferestrelor, instalatiilor, invelitaorelor si a altor nevoi alese de dumneavoastra; constructia  ,,la cheie”, acest serviciu prevede procurarea si instalarea materialelor folosite la finisaje gresie, faianta, parchet, usi interioare, etc., care sunt prevazute de bugetul constructiei; livrarea si garantia, in cadrul acestui serviciu consultantii se ocupa de livrarea casei in mod oficial, astfel activand garantia tripartita (constructor, diriginte de santier, primarie).

Recomandari pentru cei care totusi  s-au decis la constructia unei case

                Cand dorim sa efectuam constructia unei case cel mai important lucru este alegerea terenului pentru constructia casei, acest teren ar trebui  sa fie amplasat astfel incat sa fie prezente utilitatile: apa, gazul, energia electrica si canalizarea. Daca acestea nu exista, pretul pentru aconectare la retelele principale va fi unul foarte mare. Desigur daca iubiti foarte mult prezenta soarelui, este ideal ca constructia sa fie pozitionata cu fatada principala spre sud, avand astfel spatele spre nord, si cele doua fatade secundare spre est si vest, in asa mod puteti fi siguri ca casa dumneavoastra va fi mereu plina de soare.

Similar Articles
Beneficiile a unei firme de constructii

Beneficiile a unei firme de constructii

Fiecare persoană dorește să aibă cuibușorului lui unde poate să formeze o familie de care

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare

Sisteme de irigatii cu aspresoare la un pret bun

Sisteme de irigatii cu aspresoare la un pret bun

Daca ai nevoie de sisteme de irigatii, compania Irigo te asteapta cu cele mai bune