articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Ceara de epilat

Ceara de epilat

🕔04.Aug 2016

Metoda pe care femeile le aleg ca si procedeu de epilare, considerata a fi cea mai buna este cea cu utilizarea cearei de epilat. In acest fel, daca se utilizeaza o crema depilatoare in numai trei saptamani, cu siguranta parul o sa creasca la loc si daca de exemplu pentru a indeparta parului crescut in exces se utilizeaza ceara de epilat, distanta necesara intre epilari poate ajunge sa fie si de patru pana la maxim sase saptamani.

Epilarea facuta cu ceara e bine daca se executa de un specialist si deasemenea e ceva mai putin dureroasa in cazul in care se face acasa iar pentru ca atunci cand nu putem sa ne ocupam de indepartarea firelor de par, ne putem concentra in alta parta nu doar la durerea care e provocata de procesul de epilare.

Daca vrem o procedura de epilare care sa fie una mai ieftina insa ceva mai putin dureroasa e bine sa folosim benzile de ceara, care sunt reci. Ele sunt eficiente ca distanta in timp oferita intre epilari in cazul in care se respecta toate instructiunile respectiv daca se incalzesc numai prin frecarea lor intre maini.

Epilarea cu ceara de epilat ce e incalzita se poate face aplicand direct pe par ceara, in directia cresterii iar peste aceasta ceara se va aseza o banda care e de hartie sau carpe. Sunt si tipuri de ceara ce nu au nevoie de o banda pentru ca se racesc si in acest fel ceara o sa devina singura ca si o banda. Dupa ce se raceste o sa se dezlipeasca ceara insa in directia opusa de crestere a parului. Cand se va realiza in mod corect epilarea, atuncii foliculii sunt cei care sunt smulsi din radacina.

Avantajul dat de epilarea cu ceara de epilat care e traditionala  e cel ce se face foarte usor si in mod rapid. E adevarat faptul ca dureaza ceva mai mult decat ar dura epilarea facuta cu lama insa e un proces foarte eficient.

Cand se utilizeaza, aceasta ceara trebuie intinsa pe o portiune cu par iar la final e eliminata intreaga portiune. Un alt avantaj e acela ca rezultatul dat de epilare poate fi unul permanent, adica acest tip de epilare al parului deterioreaza toti foliculii si in felul acesta parul creste mai putin, aproape deloc.

Dezavantajele cu privire la indepartarea parului facuta cu ceara de epilat e acela ca trebuie sa fie folosita metoda aceasta cand parul are cel putin jumatate de centimentru si asta inseamna ca e nevoie sa se astepte chiar si pana la urmatoarea epilare ce se face la aproximativ trei, patru saptamani.

Rezultatele obtinute dupa epilare pot dura pana la cel mult cinci sau sase saptamani dar parul va inceape sa creasca doar doua circa saptamani.

In cazul in care se incearca sa se faca acasa eliminarea firelor de par folosind ceara de epilat, atunci trebuie ca macar la inceput sa fie facuta alaturi si respectand indicatiile unei persoane ce are experienta in acest domeniu, pentru ca daca e utilizata o tehnica gresita atunci epilarea va fi una  dezordonata, lenta si dificila.

Detalii pe Www.tpb.Ro.

Similar Articles
Nunta, momentul acela in care muzica buna va trebui sa ridice toti invitatii de la masa

Nunta, momentul acela in care muzica buna va trebui sa ridice toti invitatii de la masa

Exista sanse minime ca doi viitori miri sa nu isi doreasca ca nunta lor sa

Elite Nail Art curs unghii cu gel Bucuresti

Elite Nail Art curs unghii cu gel Bucuresti

  Vrei sa urmezi un curs unghii cu gel din care sa inveti o multime de

Free Comic Book Day: Sambata, 7 Mai, la  Red Goblin. Mii de benzi desenate vor fi oferite gratuit!

Free Comic Book Day: Sambata, 7 Mai, la Red Goblin. Mii de benzi desenate vor fi oferite gratuit!

Un nou fenomen cultural, Free Comic Book Day este o zi în care magazinele de

Cosuri de Paste de la Gift Express – surprinde-ti rudele si prietenii cu atentii aparte!

Cosuri de Paste de la Gift Express – surprinde-ti rudele si prietenii cu atentii aparte!

  Tot te gandesti la ce ai putea sa le cumperi cunoscutilor cu ocazia Sfintelor Sarbatori

Avantaje usi Porta Doors pliante

Avantaje usi Porta Doors pliante

O alegere tot mai populara atunci cand vine vorba despre amenajarea interioara a unei locuinte

About Author