articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Cea mai noua tendinta a anului in materie de design interior – placari pereti cu sticla

Cea mai noua tendinta a anului in materie de design interior – placari pereti cu sticla

🕔16.Feb 2017

Atat cei ce reprezinta companiile mari, cat si cele mici si proprietarii de locuintele moderne au posibilitatea de a-si infrumuseta spatiile cu ajutorul celor mai noi tehnici, ce presupun placari pereti cu sticla. Din punct de vedere estetic, si nu numai, aceasta este o solutie ideala, pentru ca, spre deosebire de faianta, sticla este cea care isi pastreaza un aspect impecabil si care arata ca noua zeci de ani de la montaj. Mai mult decat atat, sticla este foarte usor de curatat, igienica si nu are acele rosturi precum faianta, care va poate supune la grele incercari. Compania Euphorica Design va pune la dispozitie serviciile de placari pereti cu sticla care cu siguranta va vor cuceri!

Avantajele placarii peretilor cu sticla

            Sticla pare un material extrem de fragil, care imediat se poate sparge si poate produce si rani destul de serioase, nu-i asa? De fapt, sticla securizata se foloseste in ziua de azi atat in infrumusetarea locuintelor, cat si a birourilor si a cladirilor unde este necesara o asemenea schimbare. Peretii de sticla au devenit din ce in ce mai apreciati in Romania, si, intrucat nu este deloc fragil acest material, cei mai curajosi clienti au optat si pentru amenajari exterioare! Sticla nu se mai foloseste numai pentru ferestre si masute de telefon, ci si pentru usi de interior si placari pereti, compartimentari, partitii sau chiar fatade care pot fi placate integral cu acest minunat material.

            Sticla lasa lumina naturala sa patrunda in locuinta sau un birou, chiar daca sunt ferestrele inchise, asadar, sticla a devenit un material tot mai cautat in domeniul arhitecturii, constructiilor, amenajarilor si designului. Placarea peretilor de exterior sau de interior cu sticla nu mai este o problema, datorita durabilitatii in timp si rezistentei la exploatare! In plus, sticla are, de ce sa nu recunoastem, si un aspect deosebit, aparte, o eleganta si un bun gust de care fiecare casa sau birou are nevoie. Si nici nu se intretine greu! Este suficient sa cumparati un lichid special de la magazin, sa il pulverizati si sa il stergeti cu o carpa moale, curata! Sticla creeaza iluzia de spatialitate, luminozitate si o amenajare perfecta! De asemenea, versatilitatea sticlei ne permite sa o utilizam in forme si dimensiuni diferite, fie transparenta, colorata sau imprimata cu modele si desene la alegere! Sa nu uitam si de faptul ca sticla securizata izoleaza aproape perfect termic si fonic si ca se foloseste indeosebi in placarile peretilor din sediile de firme, hoteluri, dar si locuinte!

Placari pereti cu sticla securizata coloara, imprimata sau simpla – alegerea profesionistilor

            Cine doreste sa faca o investitie buna pentru propria locuinta, sau pentru compania pe care o reprezinta, este invitat sa ia in considerare beneficiile sticlei amplasata chiar pe peretii din bucatarie, din birou, din hol! Peretii intregii locuinte pot fi placati cu sticla securizata de catre specialistii Euphorica Design, iar tarifele sunt cat se poate de decente!