articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Ce trebuie sa ofere un angajator, angajatilor sai? – Fatum Grup

Ce trebuie sa ofere un angajator, angajatilor sai? – Fatum Grup

🕔20.Nov 2013

In primul si in primul rand, daca esti un intreprinzator, trebuie sa te asiguri ca personalul pe care l-ai angajat, sa lucreze in conditii optime de siguranta. Cum poti sa faci acest lucru? Aducandu-i la cunostinta normele de protectie, instruindu-l, tinand cont, bineinteles, de domeniul in care isi desfasoara activitatea. Dupa aceea, este necesara intocmirea documentelor aferente.

O societate care presteaza servicii de securitate si sanatate in munca, ce vizeaza cele doua aspecte mentionate anterior, este compania timisoreana Fatum Grup. Aceste porceduri sunt realizate in conformitate cu standardele si legislatia europeana in vigoare.

Asadar, societatea noastra se angajeaza sa instruiasca personalul companiei tale, prin sedinte periodice cu privire la protectia muncii, avand in vedere domeniul de activitate propriu-zis. Se vor intocmi fise de instruire individuale, iar orele de instructaj se vor realiza intr-un mod interactiv, dinamic, implicand exercitii practice, astfel incat personalul instruit sa inteleaga cat mai bine ce i se comunica. In aceasta etapa se obtine cresterea constientizarii angajatilor cu privire la importanta sigurantei si sanatatii fizice si mentale la locul de munca. De aemenea, elaborarea manualului SSM (descrierea sistemului de management al securitatii si sanatatii in munca), intra in atributiile noastre. Vom evalua riscurile de accidentare si riscurile de imbolnavire pentru ca prevenirea acestora sa fie corecta si eficienta, evaluare care va duce la realizarea unui plan de protectie bine pus la punct.

Luati ca si termeni separati, securitatea, conform Dictionarului Explicativ al Limbii Romane, inseamna “a fi la adapost de orice pericol; un sentiment de incredere si de liniste pe care il dă cuiva absenta oricarui pericol”, iar santatea, conform aceleiasi surse, semnifica “stare a unui organism la care funcționarea tuturor organelor se face in mod normal si regulat”. Alaturarea celor doi termeni, aplicati la un domeniu de activitate in munca, a dat nastere unui concept complex si amplu, care face obiectul unei legislatii riguroase si precise.

Este evident faptul ca munca trebuie adaptata la om si nu omul la munca, de aceea intreprinzatori trebuie sa creeze un mediu de lucru placut, favorabil care sa nu duca la coruperea angajatilor sai, intrucat aceste fapte sunt pedepsite prin lege.

Societatea Fatum Grup din Timisoara este cea mai indicata sa va ofere servicii de securitate si sanatate in munca, avand in vedere experienta pe care a dobandit-o de-a lungul existentei sale, profesionalismul si cunostintele personalului care activeaza in cadrul acesteia. Securitatea si sanatatea in munca poate fi definita ca si ansamblu de activitati oficiale care au ca scop asigurarea unor conditii excelente la locul de munca, apararea vietii, sanatatii, integritatii fizice si psihice, atat a lucratorilor, cat si a celorlalte persoane care participa la procesul de munca.

Dorim sa credem ca tu, ca si intreprinzator esti constient nu doar de drepturile pe care le ai, ci si de responsabilitatile pe care trebuie sa le indeplinesti. Securitatea si sanatatea in munca a angajatilor tai, se afla pe primul loc, in randul responsabilitatilor pe care trebuie sa ti le asumi.

In aceasta actiune, nu esti lasat pe cont propriu, ci ai un ajutor de nadejde: expertii societatii timisoreane Fatum Grup.

Similar Articles
Bătrânica amendată că mergea prea încet pe trecerea de pietoni

Bătrânica amendată că mergea prea încet pe trecerea de pietoni

Bătrâna de 81 de ani, amendată că nu a reușit să treacă strada la verde

Cod Galben de furtuni, vijelii și grindină în România! Care sunt cele mai afectate zone

Cod Galben de furtuni, vijelii și grindină în România! Care sunt cele mai afectate zone

Se întoarce vremea rea pe teritoriul țării. Vijeliile, furtunile și grindina vor schimba vremea în România.

Sisteme de supraveghere video

Sisteme de supraveghere video

Ofertele pe care le au firmele ce comercializeaza anumite sisteme de supraveghere video cu ajutorul

Sisteme alarma Bacau

Sisteme alarma Bacau

  Daca vreti sa va simtiti in siguranta in propria casa sau vreti sa stiti ca

Sisteme de alarma profesionale

Sisteme de alarma profesionale

Sisteme de alarma wireles sunt considerate ca facand parte din gamele profesionale de profil. Produse in