articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Capitala elegantei

Capitala elegantei

🕔21.Feb 2013

Cand in urma cu cinci secole ciobanul Bucur a obosit in drumul sau intre Dunare si munti si a poposit aici, nici nu s-a gandit ca locul ii va purta numele si ca orasul o sa fie capitala Romaniei.

Bucuresti…

Un oras al contrastelor. O capitala plina de culoare prin aerul boem al Lipscanilor si modernismul locatiilor de divertisment. Un iures de turisti si localnici ce impartasesc idei multe si diferite. O emblema a unei tari cu o spiritualitate dualista, occidentala si orientala revarsata in arhitectura cladirilor si amalgamul cultural, Bucurestiul este situat pe malurile Dambovitei si are toate calitatile unei capitale europene.

Parcuri cu o peisagistica deosebita, cartiere moderne si centrul istoric cu aerul sau pitoresc, muzee, teatre, filarmonica, opera si opereta si toate elementele ce il situeaza printre marile orase europene, Bucurestiul este un reper atat cultural, cat si un centru important al oamenilor de afaceri.

Multa cerneala ar putea curge pentru a descrie in amanunt potentialul turistic, de afaceri si cel spirtual al capitalei Romaniei. Timp ti-ar trebui mult sa pasesti pe urmele monarhilor romani ce si-au pus amprenta definitiv pe impozantele obiective turistice si sa savurezi viata de noapte deosebit de intensa si colorata. Si multa energie sa strabati in pasi de plimbare prin parcurile ce abunda de verdeata si culoare, sa te opresti in verile calduroase sa savurezi o bautura rece in localurile sau pe terasele amenajate cu gust.

O adevarata pledoarie de culoare si viata intensa ar fi amintirile tale construite in acest oras atat de boem si cu atat de mari contraste cu puternica amprenta a istoriei zbuciumate de la rascrucea dintre Orient si Occident.

Hotel Carpati din Bucuresti poarta emblema lantului hotelier “Imparatul Romanilor”. Cotatia de cinci stele si amplasarea lui in apropierea Parcului Cismigiu au impus pe piata turistica aceasta unitate de cazare. Hotelul a beneficiat de renovari importante prin care s-au facut toate reparatiile necesare ca facilitatile sa fie conforme cotatiei sale.

Unitatea de cazare dispune de 39 de camere organizate in 7 garsoniere cu baie, sufragerie, dormitor cu pat patrimonial, doua camere duble cu pat patrimonial, 20 de camere single. Camerele sunt dotate cu televizor, telefon, frigider, aer conditionat.

Salonul de servire a mesei si lobby-ul poarta emblema elegantei prin amenajarile cu mobila, stil si culori armonios imbinate.

Oferta de servicii si preturile avantajoase sunt doar doua din motivele pentru care sa popositi la aceasta unitate de cazare, indiferent ca va aflati intr-o calatorie de afaceri sau doriti sa vizitati si sa va distrati intr-un oras spectaculos avand la dispozitie tot ceea ce va doriti.

Similar Articles
Cele mai impresionante locuri de pe Terra

Cele mai impresionante locuri de pe Terra

1. Gheizerul colorat, Nevada, SUA 2. Drumul Uriașului, Irlanda de Nord 3. Fântâna lui Thor, Oregon, SUA 4.

Întâmplare ca-n filme, un bărbat a luat taxiul până la Roma. Vezi cât a avut de achitat

Întâmplare ca-n filme, un bărbat a luat taxiul până la Roma. Vezi cât a avut de achitat

Intamplare ca-n filme in orasul danez Odense! Un taximetrist a relatat cum in timpul unei ture de noapte,

Pelerinajele la Manastirea Prislop o cale buna de a va regasi din punct de vedere spiritual

Pelerinajele la Manastirea Prislop o cale buna de a va regasi din punct de vedere spiritual

Manastirea Prislop dateaza inca din secolul al XVI – lea fiind situata in Transilvania si

Pelerinaje cu Avraam Travel

Pelerinaje cu Avraam Travel

Agentia Avraam Travel va ofera posibilitatea de a va achizitiona pachete turistice pentru diverse pelerinaje

Un restaurant Predeal care stie ce isi doresc clientii

Un restaurant Predeal care stie ce isi doresc clientii

  Predealul este un oras turistic care poate oferi celor ce vin aici experiente unice si