articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Cazane de abur saturat produse si oferite de Compact Sigma

Cazane de abur saturat produse si oferite de Compact Sigma

🕔01.Oct 2013

Anumite procese de prelucrare implica utilizarea cazanelor cu abur saturat; aceste dispozitive sunt necesare in diverse domenii precum cel industrial, alimentar, farmaceutic, metalurgic sau textil. Anumiti compusi chimici, sau anumite operatii pot fi obtinute doar daca se folosesc cazane cu abur special construite si adecvate utilizarii in domeniul de activitate respectiv. Daca si dumneavoastra aveti nevoie de astfel de produse si solutii tehnice, in cele ce urmeaza o sa va prezint serviciile companiei Compact Sigma, a carei activitate presupune si constructia si comercializarea de cazane de abur saturat.

Compact Sigma este o companie ce activeaza in Bucuresti, firma avand ca principal obiectiv proiectarea si producerea de cazane de abur saturat, cazane de apa fierbinte si cazane de apa calda. Domeniul de activitate fiind unul restrans, puteti fi siguri de calitatea produselor oferite de compania Compact Sigma. Firma dispune de aparatura de profil si de solutii tehnice de ultima generatie ce sunt folosite in procesul de prelucrare al acestor cazane. Mai mult, Compact Sigma dispune si de personal calificat si cu vasta experienta in acest domeniu, personal ce va poate ajuta si oferi asistenta tehnica de specialitate in realizarea proiectelor proprii.

Compania este certificata in domeniul fabricarii cazanelor, de catre ISCIR-CERT, fapt care ofera garantia tuturor cumparatorilor ca produsele sunt de cea mai buna calitate si conforme cu standardele si normativele in vigoare. Ca si domeniu de utilizare, acesta este foarte vast deoarece agregatele de cazane cu abur saturat pot fi folosite in diverse aplicatii, acolo unde in procesele tehnologice se solicita utilizarea aburului ca purtator de energie termica. In principiu, cazanele produse de Compact Sigma au diferite regimuri de functionare, puterile termice fiind de 5800kW si combustibilul folosit fiind gazul sau combustibilul sub forma lichida.

In cazul cazanelor cu abur saturat, Compact Sigma va pune la dispozitie o gama larga de produse. Cazanele produse si comercializate sunt cazane monobloc, complet automatizate, ignitubulare orizontale si cu suprapresiune in focar. Toate aceste produse sunt prevazute si cu protectie la cresterea sau scaderea nivelului de apa din cazan peste nivelele stabilite, protectie la depasirea presiunii admise in cazan, protectie atunci cand flacara este inexistenta in cazan si protectie atunci cand aerul de ardere din cazan este minim. Pentru a facilita utilizarea cazanelor dar si pentru a usura intretinerea acestora, cazanele cu abur saturat sunt prevazute cu semnalizatoare de functionare cum ar fi: prezenta tensiunii, indicator de pompa de alimentare apa in functiune, arzator in functiune, avarie si permisie de aprindere.

Compact Sigma va poate oferi cazanul cu abur saturat de care aveti nevoie; puteti oricand achizitiona cazane de diverse marimi, in functie de necesitatile dumneavoastra. Mai mult puteti cumpara cazanul in functie de specificatiile tehnice si dotarile cu care produsele sunt echipate, astfel fructificand benefic bugetul de care dispuneti. In cazul in care nu aveti cunostinte in acest domeniu, personalul Compact Sigma o sa va ghideze in alegerea cazanului ce va satisface cerintele dumneavoastra. Tarifele sunt avantajoase, pentru anumite comenzi acordandu-se si reduceri de pret substantiale. Nu uitati, pentru informatii suplimentare utilizati datele de contact de mai jos:

Compact Sigma, date contact

SC Compact Sigma SA
Adresa: Str. Vicina nr. 6, sector 5 Bucuresti
Telefon:021—423 20 04
Fax:021—424 99 85
E-mail: office@compactsigma.ro

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.
Puteti citi si alte articole interesante aici.

Similar Articles
Gravura mecanica realizata cu maxima precizie, devotament si stil

Gravura mecanica realizata cu maxima precizie, devotament si stil

Atunci cand vine vorba de procedeul numit: gravura mecanica, firma Oltstar Business Group isi dedica

Cautati masini de taiat cu apa? Gasiti echipamente profesioniste in oferta companiei Store Logistic!

Cautati masini de taiat cu apa? Gasiti echipamente profesioniste in oferta companiei Store Logistic!

Store Logistic va ofera o gama completa si complexa de masini de taiat cu apa,

Blaturi din granit in Bucuresti, de ce sporesc ele valoarea unei locuinte?

Blaturi din granit in Bucuresti, de ce sporesc ele valoarea unei locuinte?

Poate v-ati gandit de multe ori sa optati in locuinta dvs. pentru blaturi din granit

Ai nevoie de intalare masini industriale? Horeind iti vine in ajutor!

Ai nevoie de intalare masini industriale? Horeind iti vine in ajutor!

  Este cunoscut faptul ca in ziua de azi , masina de spalat nu mai reprezinta

Masini de ambalat

Masini de ambalat

  In cazul in care aveti o afacere care implica ambalarea unor produse precum lichide sau