articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Cauti servicii de interpretariat? – Antares Consult

Cauti servicii de interpretariat? – Antares Consult

🕔08.Apr 2014

Te-ai intrebat vreodata cum poti detine o afacere de top? Ei bine, raspunsul este simplu: trebuie sa ai grija ca serviciile si produsele oferite sa fie superioare din punct de vedere calitativ, insa foarte important este sa iti alegi si colaboratori de incredere, care sa  iti ajute afacerea sa infloreasca si impreuna cu care sa ajungi in topul celor mai buni. De foarte multe ori, colaborarea cu o firma straina te poate ajuta sa iti extinzi afacerea in afara tarii, motiv pentru care trebuie sa ii acorzi o foarte mare importanta. Indiferent de domeniul in care ti-ai infiintat o afacere, exista mereu posibilitatea de a-ti gasi un colaborator in strainatate; singura problema ramasa este problema barierii lingvistice. In momentul in care vrei sa te asiguri ca te intelegi in proportie de 100%  cu colaboratorii din alte tari, chiar daca nu vorbiti aceeasi limba, recomandarea noastra este sa apelezi la servicii de interpretariat. In cazul in care nu stii de unde sa incepi, arunca o privire peste oferta firmei Antares Consult!

Care este diferenta intre serviciile de interpretariat si serviciile de traduceri?

Fiecare persoana a auzit, la un moment dat, de serviciile de traduceri; interpretariatul este, insa, un domeniu mai putin cunoscut. Serviciile de traduceri sunt destinate persoanelor care vor sa obtina anumite documente sau texte intr-o alta limba decat cea vorbita; in acelasi timp, serviciile de interpretariat sunt mult mai complexe. Un interpret este nevoit sa stapaneasca limba straina pe care a ales-o la perfectie; acesta nu isi permite sa comita nicio greseala, luand in considerare cs serviciile de interpretariat implica realizarea traducerilor pe loc. De aceea, serviciile de interpretariat sunt alegerea ideala in cazul unei intalniri de afaceri sau a unei conferinte; apeland la ajutorul unui interpret, te vei putea intelege fara probleme cu colaboratorii tai.

Ce ai de facut inainte de a apela la serviciile unui interpret? Ei bine, interpretii te ajuta sa te intelegi cu colaboratorii tai si sa iti mentii relatiile internationale in cele mai bune conditii. Insa, pentru a-ti oferi servicii superioare din punct de vedere calitativ, interpretii trebuie pusi in tema in legatura cu unele dintre aspectele discutiei ce urmeaza sa aiba loc, cum ar fi domeniul de activitate.

Serviciile de interpretariat oferite de Antares Consult

Firma Antares Consult iti pune la dispozitie personal calificat, gata sa iti sara oricand in ajutor. In momentul in care ai programata o conferinta sau o sedinta cu colaboratorii tai din strainatate, nu ezita sa ne ceri ajutorul! Antares Consult iti pune la dispozitie doua tipuri de servicii de interpretariat:

– Interpretariat consecutiv – acest tip de interpretariat este utilizat de cele mai multe ori in cazul in care intalnirea de afaceri presupune simpla semnare a unor documente sau o situatie ce implica doi interlocutori ce participa la o simpla discutie intr-o limba straina;

– Interpretariat simultan – acest tip de interpretariat este destul de dificil de realizat, motiv pentru care aceasta sarcina le revine celor mai experimentati si eficienti interpreti. In cazul interpretariatului simultan, interpretul este nevoit sa cunoasca la perfectie limbile solicitate, pentru a putea reda in cele mai mici detalii orice afirmatie.

Alege servicii interpretariat Antares Consult! Pentru a obtine mai multe informatii, acceseaza site-ul: www.antaresconsult.ro.

Similar Articles
Unde ajunge valiza ta după check-in

Unde ajunge valiza ta după check-in

Vă întrebați ce se întâmplă cu bagajele voastre atunci când le depuneți la biroul de check-in din

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Fie că eşti student, şomer, îţi doreşti o carieră de succes sau pur şi simplu

Imprumut nebancar rapid

Imprumut nebancar rapid

In acest moment nu putem spune ca in cadrul pietii se gasesc  multe IFN-uri ce

Obtinerea  si costurile la obtinerea  certificatului energetic

Obtinerea si costurile la obtinerea certificatului energetic

Atata vânzarea insa in aceeasi masura si închirierea unei locuinţe sau atunci cand sunt in

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Este pe piata o anumita clasa a performantei energetice in privinta certificatelor energetic care se