articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Cauti rulmenti radiali cu bile de inalta calitate si nu stii la cine sa apelezi? Facility Distrib iti vine in ajutor!

Cauti rulmenti radiali cu bile de inalta calitate si nu stii la cine sa apelezi? Facility Distrib iti vine in ajutor!

🕔05.Feb 2014

Ai nevoie de rulmenti radiali cu bile si cauti un furnizor de incredere care sa-ti puna la dispozitie aceste produse? Facility Distrib este alegerea ideala!

Principalul domeniu de activitate al companiei, este furnizarea echipamentelor si consumabilelor din zona industriala, pentru industria alimentara dar si alte domenii. Compania se ocupa cu distribuirea echipamentelor prevazute cu sisteme de mentenanta predictiva. Printre produsele comercalizate de catre Facility Distrib, se numara: rulmenti radiali cu bile, schimbatoare de caldura, pompe, pasteurizatoare, ventile, robineti de proba, filtre, armaturi din inox, sisteme de control, oale de condens, umidificatoare, uleiuri de motor hidraulice, de circulatie, motoare electrice trifazate, monofazate si cu inverter incorporat, detergenti industriali pentru haine, detergenti pentru masini automate de spalat vase, echipamente de protectie, scule si intretinere.

Facility Distrib, furnizorul perfect pentru rulmenti radiali cu bile!

Compania ofera clientilor interesati, o gama variata de rulmenti radiali cu bile, destinati pentru folosirea in domeniu industriei precum si in alte domenii. Daca vrei sa intri in posesia acestor produse de inalta calitate si care au o fiabilitate marita, apeleaza cu incredere la Facility Distrib!

Rulmentii radiali cu bile sunt realizati dintr-un inel interior si unul exterior cu o colivie in care se afla un numar de bile de precizie. Colivia este foarte importanta si necesara, deoarece rolul acesteia este acela de a mentine corpurile de rulare la o distanta egala intre ele. Acesti rulmenti radiali cu bile sunt proiectati pentru a fi utilizati in aplicatii de mare viteza si de mare precizie, pentru urmatoarele domenii: agricultura, industria auto, industria chimica,  in general sectorul industrial. Rulmenti radiali cu bile, pusi la dispozitie de catre Facility Distrib sunt realizati pentru a fi durabili pe o perioada indelungata de timp, in medii contaminate, datorita straturilor de acoperire, oferind rezistenta la coroziune.

Datorita formei pe care elementii de rulare o au, rulmentii pot fi impartiti in urmatoarele categorii: rulmenti cu bile si rulmenti cu role. Pentru a spori eficacitatea rulmentilor pe o perioada indelungata de timp, acestia  pot fi protejati cu ajutorul garniturilor de etansare, cu capace de protectie sau cu elemente speciale de protectie.

In concluzie, daca ai nevoie de rulmenti radiali cu bile, arunca o privire pe oferta companiei Facility Distrib si vei putea beneficia de toate avantajele acestor produse:  au o rezistenta sporita la uzura, sunt functionali pentru o perioada indelungata de timp, se gasesc pe stocul companiei la un raport calitate-pret atractiv, pot fi inlocuiti cu usurinta, etc.

De unde poti cumpara rulmenti radiali cu bile de inalta calitate?

Rulmenti radiali cu bile, de inalta calitate si la preturi atragatoare, vei gasi doar la Facility Distrib! Datorita furnizorilor importanti, precum: Castrol, MOL, Divinol, OKS, Mobil,Kluber si muti altii, cu care Facility Distrib colaboreaza, tu te vei putea bucura de calitatea si garantia produselor.

Daca ai nevoie de informatii suplimentare cu privire la produse sau pentru comenzi, acceseaza pagina web www.facilitydistrib.ro sau contacteaza reprezentantii – 0371 159 978.  Acestia vor raspunde cu promptitudine, seriozitate si rapiditate, oricarei solicitari venite din partea oricarui client.

 

 

 

 

 

Similar Articles
Gravura mecanica realizata cu maxima precizie, devotament si stil

Gravura mecanica realizata cu maxima precizie, devotament si stil

Atunci cand vine vorba de procedeul numit: gravura mecanica, firma Oltstar Business Group isi dedica

Cautati masini de taiat cu apa? Gasiti echipamente profesioniste in oferta companiei Store Logistic!

Cautati masini de taiat cu apa? Gasiti echipamente profesioniste in oferta companiei Store Logistic!

Store Logistic va ofera o gama completa si complexa de masini de taiat cu apa,

Blaturi din granit in Bucuresti, de ce sporesc ele valoarea unei locuinte?

Blaturi din granit in Bucuresti, de ce sporesc ele valoarea unei locuinte?

Poate v-ati gandit de multe ori sa optati in locuinta dvs. pentru blaturi din granit

Ai nevoie de intalare masini industriale? Horeind iti vine in ajutor!

Ai nevoie de intalare masini industriale? Horeind iti vine in ajutor!

  Este cunoscut faptul ca in ziua de azi , masina de spalat nu mai reprezinta

Masini de ambalat

Masini de ambalat

  In cazul in care aveti o afacere care implica ambalarea unor produse precum lichide sau