articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Cauti rulmenti radiali cu bile de inalta calitate si nu stii la cine sa apelezi? Facility Distrib iti vine in ajutor!

Cauti rulmenti radiali cu bile de inalta calitate si nu stii la cine sa apelezi? Facility Distrib iti vine in ajutor!

🕔28.Mar 2014

Ai nvoie de rulmenti radiali cu bile si cauti un furnizor de incredere care sa-ti puna la dispozitie aceste produse? Nu stii la cine sa apelezi? Facility Distrib este alegerea ideala!

Principalul domeniu de activitate al companiei, este furnizarea echipamentelor si consumabilelor din zona industriala, pentru industria alimentara dar si alte domenii. Compania se ocupa cu distribuirea echipamentelor prevazute cu sisteme de mentenanta predictiva. Printre produsele comercalizate de catre Facility Distrib, se numara: rulmenti radiali cu bile, schimbatoare de caldura, pompe, pasteurizatoare, ventile, robineti de proba, filtre, armaturi din inox, sisteme de control, oale de condens, umidificatoare, uleiuri de motor hidraulice, de circulatie, motoare electrice trifazate, monofazate si cu inverter incorporat, detergenti industriali pentru haine, detergenti pentru masini automate de spalat vase, echipamente de protectie, scule si intretinere.

Facility Distrib, furnizorul numarul 1 pentru rulmenti radiali cu bile!

Compania ofera clientilor interesati, o gama variata de rulmenti radiali cu bile, destinati pentru utilizarea in domeniu industriei precum si in alte domenii. Daca vrei sa intri in posesia acestor produse de inalta calitate si care au o fiabilitate marita, apeleaza cu incredere la Facility Distrib!

Rulmentii radiali cu bile sunt confectionati dintr-un inel interior si unul exterior cu o colivie in care se afla un numar de bile de precizie. Colivia este foarte importanta si necesara, pentru ca rolul acesteia este acela de a mentine corpurile de rulare la o distanta egala intre ele. Acesti rulmenti radiali cu bile sunt proiectati pentru a fi folositi in aplicatii de mare viteza si de mare precizie, pentru urmatoarele domenii: agricultura, industria auto, industria chimica,  in general sectorul industrial. Rulmenti radiali cu bile, pusi la dispozitie de catre Facility Distrib sunt realizati pentru a fi durabili pentru o perioada indelungata de timp, in medii contaminate, datorita straturilor de acoperire, oferind rezistenta la coroziune.

Datorita formei pe care elementii de rulare il au, rulmentii pot fi impartiti in urmatoarele categorii: rulmenti cu bile si rulmenti cu role. Pentru a spori eficacitatea rulmentilor pe o perioada indelungata de timp, acestia  pot fi protejati cu ajutorul garniturilor de etansare, cu capace de protectie sau cu elemente speciale de protectie.

In concluzie, daca ai nevoie de rulmenti radiali cu bile, arunca o privire pe oferta companiei Facility Distrib si vei putea beneficia de toate avantajele acestor produse:  au o rezistenta sporita la uzura, sunt functionali pentru o perioada indelungata de timp, se gasesc pe stocul companiei la un raport calitate-pret atractiv, pot fi inlocuiti cu usurinta, etc.

De unde poti cumpara rulmenti radiali cu bile de inalta calitate?

Rulmenti radiali cu bile, de inalta calitate si la preturi atragatoare, vei gasi doar la Facility Distrib! Datorita furnizorilor importanti, precum: Castrol, MOL, Divinol, OKS, Mobil,Kluber si muti altii, cu care Facility Distrib colaboreaza, tu te vei putea bucura de calitatea si garantia produselor.

Daca ai nevoie de informatii suplimentare cu privire la rulmentii radiali cu bile sau alte produse ale companiei, ori pentru comenzi, acceseaza pagina web www.facilitydistrib.ro sau contacteaza reprezentantii – 0371 159 978.  Acestia vor raspunde cu promptitudine, seriozitate si rapiditate, oricarei solicitari venite din partea oricarui client.

 

 

 

 

 

Similar Articles
Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

In zilele noastre probabil cel mai important lucru si cea mai mare investitie ar fi

Beneficiile a unei firme de constructii

Beneficiile a unei firme de constructii

Fiecare persoană dorește să aibă cuibușorului lui unde poate să formeze o familie de care

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare