articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Cauti Producator Detergenti in Timisoara? Alege Mopeka Impex

Cauti Producator Detergenti in Timisoara? Alege Mopeka Impex

🕔27.Apr 2015

Daca esti in cautarea unui producator si distribuitor de detergent, Mopeka Impex este ceea ce cauti.

Mopeka  este o fabrica de detergenti specializata in zona profesionala de cercetare si productie de detergenti, sapunuri, emulgatori, sampoane, produse de uz casnic si produse chimice auxiliare pentru industria auto, pe baza de agenti activi de suprafata, ecologici.
Preocuparile principale ale personalului societatii sunt atat productia si cercetarea cat si cresterea continua a performantelor produselor Mopeka in functie de cerintele pietei in general si ale clientilor in particular.

Tipuri de detergenti oferiti de Mopeka Impex

  • Detergent de vase concentrat cu glicerina

·        Detergent vesela concentrat

·        Detergent vesela casnic

·        Detergent pentru masini de spalat vase

·        Detergent gresie faianta pentru suprafete tari-casnic

·        Detergent pentru suprafete tari (gresie faianta)

·        Detergent pentru pavimente

·        Detergent pavimente super

·        Detergent pentru suprafete melaminate

·        Detergent pentru covoare

·        Detergent geamuri

·        Detergent geam parbriz vara

·        Detergent lichid automatic

·        Detergent degresant

·        Detergent motor auto super

·        Detergent geamuri si parbrize

·        Detergent geam parbriz vara

Cum stiie tipuri de detergent sa alegi?

Ce contin detergentii de-i fac ideali pentru curatarea murdariei? Detergentii sintetici sunt alcatuiti din substante care fac apa moale, reusind sa o imblanzeasca. Cum? Prin reducerea tensiunii superficiale. Substantele care se ocupa de acest lucru se numesc agenti de inmuiere, tensioactivi sau agenti activi de suprafata, ei actionand asupra intregii suprafete a unui lichid. In momentul in care amesteci un agent tensioactiv cu apa, substantele acestuia vor actiona asupra murdariei si/sau grasimei, iar prin procesul de spalare, agitare mecanica, o vor inlatura.

Pe langa detergentii casnici exista si detergenti industriali folositi pentru curatirea industriala  cum ar fi instalatiile de fabricare a alimentelor sau a produselor lactate, deoarece acestea trebuie curatate si mentinute curate in permanenta.

Alaturi de detergentii sintetici obisnuiti, Mopeka Impex realizeaza si detergenti biodegradabili, care in contact cu oxigenul sau cu alte microorganisme, reusesc sa se descompuna si in acest fel nu afecteaza mediul inconjurator, afectand, in cele din urma, sanatatea oamenilor.

Chiar daca a obtinut detergenti de calitate, Mopeka Impex nu se opreste aici ci-si continua drumul si doreste dezvoltarea produselor sale pentru a oferi detergenti de toate felurile, din ce in ce mai buni, mai eficienti si mai ieftini. Firma produce si comercializeaza doar produse la standarde ridicate de calitate, realizate din materiale deosebite, ea fiind certificata ISO 9001/ 2008 si ISO 14001/2005 si detinand si un sistem de management al calitatii si mediului.

Personalul companiei timisorene este bine pregatit in domeniu, el fiind in masura sa le ofere clientilor solutiile complete in materie de detergenti, degresanti, sapunuri lichide, emolienti si inalbitori.

In oferta companiei Mopeka Impex gasiti cu siguranta tot ceea ce cautati, produsele fiind garantate si verificate de specialistii in domeniu. Pentru produse de curatare garantate, ecologice si la preturi fara concurenta, apeleaza la compania Mopeka Impex din Timisoara! Specialistii Mopeka te pot ajuta sa faci alegerile cele mai bune in functie de nevoile tale.