articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Cauti un furnizor de bucse? Laurex Prod

Cauti un furnizor de bucse? Laurex Prod

🕔03.Jul 2014

Cauti un furnizor de bucse care sa-ti ofere accesul nu numai la produse de calitate, ci si la tarife competitive? Pentru ca tu sa ai garantia unor bucse rezistente la uzura, menite sa creasca randamentul masinii, apeleaza la un profesionist in domeniu: Laurex Prod, companie cu o experienta de peste 20 de ani in turnarea aliajelor neferoase (Cu-Sn, Cu-Zn, Cu-Al, Cu-Pb, Al-Si).

Oferta Laurex Prod se adreseaza atat firmelor din tara, cat si celor din strainatate aflate in cautarea unui partener care sa le puna la dispozitie o gama diversificata de bucse , roti melcate, semicuzineti, bare, piese de diferite configuratii, etc., toate confectionate dupa cele mai riguroase standarde in domeniu. Semifabricatele turante pot avea greutati de pana la 1800 de kg si sunt destinate industriilor metalurgice, chimice, constructiilor de masini, industriei navale etc.

Daca doresti sa ai garantia calitatii, alege bucse comercializate de Laurex Prod.

Bucse-O componenta de baza in buna functionare a masinii

Bucsa este o componenta de legatura intre partile mecanice ale unei masini, cofectionata din cauciuc. Gasim bucse la amortizoare, la directie, la suportii de motor si cutie, la evacuare, etc. Astfel, bucsele pot fi de mai multe feluri, in functie de locatia in care sunt montate (bucse din cauciuc, sau din cauciuc si metal).

In industria constructoare de masini, din categoria organelor folosite la realizarea diferitelor mecanisme si utilaje, bucsele au un rol foarte important.  Acestea pot indeplini rolul de sustinere, ghidare si fixare. In cazul unui drum dificil, libertatea de miscare a bucsei in diverse directii atenueaza senzatia de disconfort si imbunatateste manevrabilitatea masinii.

Cu alte cuvinte, bucsa are rolul de a creste calitatea confortului la volan fie si in cazul unui drum dificil sau a unor viraje stranse. Pe scurt, bucsele au rol de amortizor, adica preiau fortele si vibratiile, dar si fortele de compresiune.

Dincolo de industria constructiilor de masini, bucsele sunt utilizate si in industria navala sau in metalurgie, cu rolul de a amortiza miscari si forte radiale, axiale, torsionale si cardanice.

Procesul tehnologic de prelucrare al pieselor din clasa bucse, depinde intr-o mare masura foarte mare de forma semifabricatului folosit si de numarul de piese care trebuie executate. Dintre toate tipurile de bucse, cele mai des utilizate sunt cele din cauciuc sintetic, cauciuc care odata cu trecerea timpului imbatraneste, devenind moale si elastic. O solutie optima la aceste dezavantaje este bucsa din poliuretan, foarte populara in randul celor care doresc sa se bucure de o rezistenta deosebita.

Laurex Prod-O gama completa de bucse fiabile, la preturi excelente

Cu o vasta experienta pe piata de profil, Laurex Prod, companie din Ramnicu Valcea, iti pune la dispozitie o gama completa de bucse, confectionate cu grija pentru detalii si pentru a creste randamentul masinii tale. Executam orice tip de bucse, fie ca este vorba de cele din cauciuc, aluminiu, alama, bronz sau poliuretan.

Avantaje bucse Laurex Prod:

– rezistenta mare la uzura

– rezistenta extrema la soc si vibratii

– nu-si pierd calitatile elastice in timp

– memorie elastica

– proprietati de atenuare a zgomotului

Datorita acestor avantaje, bucsele comercializate de firma noastra duc la siguranta sporita, performanta imbunatatita si viata mai lunga anvelopelor. Pentru a achizitiona bucse din catalogul de produse Laurex Prox, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne.

 

 

Similar Articles
Gravura mecanica realizata cu maxima precizie, devotament si stil

Gravura mecanica realizata cu maxima precizie, devotament si stil

Atunci cand vine vorba de procedeul numit: gravura mecanica, firma Oltstar Business Group isi dedica

Cautati masini de taiat cu apa? Gasiti echipamente profesioniste in oferta companiei Store Logistic!

Cautati masini de taiat cu apa? Gasiti echipamente profesioniste in oferta companiei Store Logistic!

Store Logistic va ofera o gama completa si complexa de masini de taiat cu apa,

Rulouri de gazon

Rulouri de gazon

Unul din aspectele uitate de cei ce au in curte rulouri de gazon e sa

Rafturi metalice pentru paleti – pentru afacerea d-voastra

Rafturi metalice pentru paleti – pentru afacerea d-voastra

Experienta societatii Racks Metal si are ca rezultat crearea unor spatii cu personalitate menite sa

Blaturi din granit in Bucuresti, de ce sporesc ele valoarea unei locuinte?

Blaturi din granit in Bucuresti, de ce sporesc ele valoarea unei locuinte?

Poate v-ati gandit de multe ori sa optati in locuinta dvs. pentru blaturi din granit