articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Cateva beneficii ale tratamentelor cu ulei de cocos

Cateva beneficii ale tratamentelor cu ulei de cocos

🕔14.Sep 2015

Intr-o societate aflata in continua agitatie, organismul uman se resimte si de cele mai multe ori isi pierde echilibrul interior. Tocmai de aceea la www.plantum.ro veti gasi cele mai bune produse naturale ce vin in ajutorul corpului energizand-ul, oferind-ui vitaminele si mineralele de care acesta are nevoie. Pritre aceste tratamente cel mai renumi este cel cu ulei de cocos datorita seriei largi de beneficii pe care acesta il ofera organismului. In acest articol vom discuta atat despre beneficiile oferite de catre utilizarea de ulei de cocos dar, si despre atentionarile de care este bine sa tineti cont.

Sanatate si frumusete cu ajutorul tratamentelor cu ulei de cocos

Unul din cele mai mari beneficii ale consumului de ulei de cocos este cel asupra sistemului circulator. Prin intermediul compozitiei sale de vitamine, acizi grasi Omega6 dar si a celorlalte elemente active, uleiul de cocos este o solutie perfect naturala pentru controlul cantitatii de colesterol din organism. Acesta reduce nivelul de colesterol dar si de trigliceride si lipoproteine. Toate aceste substante fiind defapt elemente identificatoare pentru riscul provocarii de boli cardio-vasculare.

De asemenea, consumul de ulei de cocos este destinat si reprezentantelor sexului frumos, deoarece acesta ajuta la accelerarea procesului de ardere a grasimilor in organism. Ducand la reducerea grasimii abdominala si nu numai. Acest lucru se datoreaza exact compozitiei sale de acizi grasi nesaturati cu lant mic si mediu. Tocmai pentru sistemul digestiv poate procesa acest ulei de cocos fara a mai fi nevoie de secretiile pancreatice sau cele biliare, digestia este mult mai rapida, favorizand astfel arderile.

Detoxifierea organismului cu ajutorul dietei cu ulei de cocos

Un alt tratament ce poate fi facut cu ulei de cocos este cel de detoxifiere a organismului. Uleiul de cocos, datorita acizilor grasi nesaturati este capabil sa indeplineasca si rol antifungic. Datorita acestei proprietati in cazul in care faceti o cura de detoxifiere cu ulei de cocos, veti observa simptomele de raspuns Herxeimer. Acestea includ eruptii cutanate, dureri de cap, indigestie, inflamatii si iritatii locale ale pielii. Acestea sunt cauzate in mare parte de eliminarea unor specii de fungii, ducand astfel la acumularea unor toxine in compozitia sangelui. Ca si recomandare, scadeti doza de ulei de cocos, urmand sa reveniti la dozajul initial gradual.

Deoarece orice medalie isi are si reversul, sunt situatii in care nu este recomandat tratamentul cu ulei de cocos, sau, se recomanda o atentie sporita asupra cantitatii zilnice consumate in cursul tratamentului. Acestea se adauga si faptului ca cel mai important aspect al tratamentului cu ulei de cocos este sa folositi numai produsele obtinute prin presare la rece, asa cum www.plantum.ro va si ofera, evitati consumul de ulei de cocos hidrogenat. De asemenea, consumul in cantitati mai mari de ulei de cocos este periculos pentru persoanele ce prezinta afectiuni cardiovasculare, diabet sau cele obeze. Nu le recomandam gravidelor de asemenea, consumul excesiv de ulei de cocos in dieta.

Asadar, iata cateva dintre beneficiile oferite de catre tratamentele cu ulei de cocos, acesta poate fi achizitionat din magazinul de produse naturiste, www.plantum.ro uleiul de cocos pe care il oferim fiind obtinut la rece prin procese ce nu implica utilizarea de elemente si substante artificiale. Luati-va doza de sanatate de la noi! Va asteptam.